saol cnm. öyle zaten artık mutlu olmaya çalışıorum sadece. ilk zamanlar zor oldu. neden herkes evlenir annesine gider el öper. başı sıkışsın yardım ister ondan. danışır felan bişileri. evlendiğimi göremedi dedim. çocuumu göremedi diye üzüldüm. ama artık diyorum ya... eskisi kadar üzülmüyorum sanırım. sadece özlüyorum. alışmaya çalışıyorum yokluğuna. çok şükür halimize. daha küçük yaşta kaybedenler var.
hoşgeldin cnm...
hoşgeldin ezgimmmm
cadıya iyi bak kıss su perim
cnm ben onu cyda için demiştim hani koltuğun kenarına oturunca babasıda burası senin evin kızım demiş ya ondan dedim öyle:)
napıyorsunuz valla bi kaç gün yoktum özledim.:16
kızlar selamlar
hoşgeldin şekerimmslmmmm iyi geceler kıslarrrr ben geldimmmm nasılsınız bakalımmm
neyse kızlar ben kaçıyorum...
hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin.baş baş...
evet zamnla alışılıyo herşeye.anneler çok başka gerçekten .benim de babam yok.annem bana hamileyken ölmüş.bende dayımın evinden gelin oldum bu da beni çok acıtır düşündükçe.hatta bugün doğum günüm babacım göremedin ne kızının doğduğunu nede büyüyüdüğünü deyip ağladım kendi kendime...
ah ah napıcan işte hayata bi yerden devam etmek zorundasın mecbur.Rabbim yanımızdakilere uzun ömür versin inşallah
kızlar selamlar
slmmmm iyi geceler kıslarrrr ben geldimmmm nasılsınız bakalımmm
evet zamnla alışılıyo herşeye.anneler çok başka gerçekten .benim de babam yok.annem bana hamileyken ölmüş.bende dayımın evinden gelin oldum bu da beni çok acıtır düşündükçe.hatta bugün doğum günüm babacım göremedin ne kızının doğduğunu nede büyüyüdüğünü deyip ağladım kendi kendime...
ah ah napıcan işte hayata bi yerden devam etmek zorundasın mecbur.Rabbim yanımızdakilere uzun ömür versin inşallah
ya kızlar sizin eşlerinizdede pcde film vs birşeyler indirme hastalığı var mı??
benim melek kocam sınırsız nete geçti şu ara
adam uyanıyor uykusundan kalkarken dur ben birşey indirecektim diyor ve pcde birşeyleri indiriyor ve tekrar uykuya devam ediyoryirim onu ben ya
napıyorsunuz valla bi kaç gün yoktum özledim.:16::16::16::16::16[/QUOTE .!.:valla şekerim dün ben geldim sen çıktın konuşamadan
nasılsın?
adam uyanıyor uykusundan kalkarken dur ben birşey indirecektim diyor ve pcde birşeyleri indiriyor ve tekrar uykuya devam ediyoryirim onu ben ya
Allah iyiyliini versin yaa koptum... doğru valla
valla şekerim dün ben geldim sen çıktın konuşamadan
nasılsın?
iyiyim hayatım benim oğluşumla uğraşıyorum bugün doktora gittik kan tahlili istedi yarın sabah 8.30 da gidicez. Allahtan hastane on dk lık.
canım çok üzüldüm. Allahım çocuğundan seni güldürür inşallah.
bizimki Allahtan sınırlı da yapamıyo öyle bişi
Iyiki dogdun gülayyyyy iyiki dogdun gülay naynaynaynaynaynay naynanaynaynaynay alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyiki dogudun gülaycım allah sana uzun ama bıokadarda guzel bı omur versın tum dıleklerın gercekllessın tum guzellıkler senınle olsun
iyiyim hayatım benim oğluşumla uğraşıyorum bugün doktora gittik kan tahlili istedi yarın sabah 8.30 da gidicez. Allahtan hastane on dk lık.
ay cnm geçmiş olsun ya cilt için gittin değil mi?
daha azda olsa birşey söylemedi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?