sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet zamnla alışılıyo herşeye.anneler çok başka gerçekten .benim de babam yok.annem bana hamileyken ölmüş.bende dayımın evinden gelin oldum bu da beni çok acıtır düşündükçe.hatta bugün doğum günüm babacım göremedin ne kızının doğduğunu nede büyüyüdüğünü deyip ağladım kendi kendime...
ah ah napıcan işte hayata bi yerden devam etmek zorundasın mecbur.Rabbim yanımızdakilere uzun ömür versin inşallah

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar sizin eşlerinizdede pcde film vs birşeyler indirme hastalığı var mı??
benim melek kocam sınırsız nete geçti şu ara
adam uyanıyor uykusundan kalkarken dur ben birşey indirecektim diyor ve pcde birşeyleri indiriyor ve tekrar uykuya devam ediyoryirim onu ben ya

canım çok üzüldüm. Allahım çocuğundan seni güldürür inşallah.

amaaann oluo o bi dönem sonra sıkıo bırakılıo.. geçer geçer.

benimki okeyle bozdu kafayı. ama esk,si kadar değil saat 11 oldumu doğru yatağa.

Allah iyiyliini versin yaa koptum... doğru valla

benimki de öle anam.. ya film indirir ya da program..

Iyiki dogdun gülayyyyy iyiki dogdun gülay naynaynaynaynaynay naynanaynaynaynay alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyiki dogudun gülaycım allah sana uzun ama bıokadarda guzel bı omur versın tum dıleklerın gercekllessın tum guzellıkler senınle olsun

bizimki Allahtan sınırlı da yapamıyo öyle bişi

kızlar valla size doyum olmuo ama yrn erken kalkıp temizlik felan yapmam lazım. öpüorum hepinizi. iyi sobhetler size. byyyyyyy

keremce canım bu arada doğum gününü tekrar kutluyorum. nice hayırlı mutlu yıllara inş.

kız benımkının donunu ındırcek hali olmuyo gelınce ne fılmı bı gelır koltuga yatar malak gıbı wc ıhtıyacı oldugunda falan kalkar anca ondada cok sıkısmıssa anca ole kolay kolay kalmaz lazımlık getırsem onune sagol dıcek nerdeyse hadı buda sana gelsın zuhahahahha sevdın senı onu zuhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…