ben nikahın ertesi günü balayına gitmiştim zati, orada 1 hafta kaldık yani 10 gün sonra falan gitmiştim ama utanmadım kız en utancamm Allah seniAAY sy ay ceydoş gördü beni...
hadi size bi soru...
evlendikten kaç gün sonra el öpmeye annenizin evine gittiniz kızlar?????
utandınız mı?:)
ben çok utanmıştım malum evlisin....
bir hafta sonra gitmiştik....
ceydaaaa bu sarı nickler ne caneee?????
çok merak ediyorum yaaaaa
iyi geceler ben geldımmm
bir hafta sonra gittik...
valla ben hiç utanmadım kıss.
daha evlendiğimin farkında bile değildim..
tatile çıkmışım geri dönecekmişim gibi hissediyodum.
1 ay sonra benim kafa dank etti evlendiğime...
bi gün oturdum aĞladım ...
sonra annemi aradım.normal konuşuyoruz annemle .
tabi o an günde annemde...anne ben seni özledim dedim başladım ağlamaya..
annem ağlıyo ben ağlıyom...ordakilere söylemiş böyle böyle diye...
onlarda başlamış ağlamaya...hepberaber ağlaştık yaniii
annem yok benim. babama da ne zaman gittik hiç hatırlamıorum. aramız ii diildi zaten o aralar salalmamışım pek. kaynanamlara da hiç hatırlamıorum ne zaman gittiğimizi. amaann sanırım o günleri pek hatırlamak istemiorum kızlar o yüzden. benim nişanlılık sürecim çok kötü geçmişti çünkü. annem öldü. babam 1 aya evlendi. evlenene kadar çatı katında, çok soğuk havalarda abimlerde kaldım. kaynatam eşimle kavga etti evden ayrıldı eşim. erkenden ev kiraladık. biraz da etrafın zoruyla erkenden nikah yaptık millet bekar evine girio muhabbeti yapmasın diye. ablam çalışıodu. yengemin yeni bebeği vardı. gelinliğimden tutun kına için mekan seçmeye kadar neredeyse herşeyimi tek başıma halletmeye çalıştım. yanımda bi arkadaşım vardı bi de izin günlerinde ablam sağolsun ama o kadar işte. daha neler neler... offf aklıma geldi gene. ama neyse cnm şimdi geçti gibi hepsi sadece sildim o günleri kafamdan. arada böle gelio gidio.
ya alıntı yapmıyor sistem
bu pcde böyle oluyor bugun yaa:84:
gecelerin kadını
denizzzzz hoşgeldin kızzz denzz
su perisi dur sanada cevap verecem pc kapatıp açaymda
hosbulduk harbı gecelerın kadını gıbı bısı oldum ya gunduz ölu gıbıyım uyumakla gecıyo zamanım gece canlaıyorum bu kadınlar kulubu benım uyku duzenımı bozdu
cyda seni kadınlar kulübü bilgi işlem merkezi ilan ediyomben nikahın ertesi günü balayına gitmiştim zati, orada 1 hafta kaldık yani 10 gün sonra falan gitmiştim ama utanmadım kız en utancamm Allah seni
sadece farkında olmadan koltuğun kenarına oturmuşum o gün, babam bana dedi ki ' kızım rahat otur burası senin babanın evi' işte o an resmen bittim, mutfağa koşup ağlamıştım
valla o konuda bi malumatım yok bacım :44:
hoşgeldinnn
kız ben balayına giderkene yolda hep ağladımm.. ayyy benim annem sözlendiğimden beri ağlıyodu zatennhele kına gecesini hiç söylemiyorum bile
canım benim ya...
üzülme neyseki geçmiş.bundan sonra mutlu olmaya bak
annen içinde başın sağolsun
annem yok benim. babama da ne zaman gittik hiç hatırlamıorum. aramız ii diildi zaten o aralar salalmamışım pek. kaynanamlara da hiç hatırlamıorum ne zaman gittiğimizi. amaann sanırım o günleri pek hatırlamak istemiorum kızlar o yüzden. benim nişanlılık sürecim çok kötü geçmişti çünkü. annem öldü. babam 1 aya evlendi. evlenene kadar çatı katında, çok soğuk havalarda abimlerde kaldım. kaynatam eşimle kavga etti evden ayrıldı eşim. erkenden ev kiraladık. biraz da etrafın zoruyla erkenden nikah yaptık millet bekar evine girio muhabbeti yapmasın diye. ablam çalışıodu. yengemin yeni bebeği vardı. gelinliğimden tutun kına için mekan seçmeye kadar neredeyse herşeyimi tek başıma halletmeye çalıştım. yanımda bi arkadaşım vardı bi de izin günlerinde ablam sağolsun ama o kadar işte. daha neler neler... offf aklıma geldi gene. ama neyse cnm şimdi geçti gibi hepsi sadece sildim o günleri kafamdan. arada böle gelio gidio.
zaman geçtiği için utanmadım.düğünümüzün olduğu gece kayınvalidem bana tembihliyo yarın mutlaka gelin uzaktan gelen misafirler vardı onları uğurlayacakmışız
sabah gittik ama yüzüm kıpkırmızı düşünsene herkes gece ne olduğunu biliyo
kayınvalideme çook kızdım ne gerek vardı yani
bir hafta sonra gittik...
valla ben hiç utanmadım kıss.
daha evlendiğimin farkında bile değildim..
tatile çıkmışım geri dönecekmişim gibi hissediyodum.
1 ay sonra benim kafa dank etti evlendiğime...
bi gün oturdum aĞladım ...
sonra annemi aradım.normal konuşuyoruz annemle .
tabi o an günde annemde...anne ben seni özledim dedim başladım ağlamaya..
annem ağlıyo ben ağlıyom...ordakilere söylemiş böyle böyle diye...
onlarda başlamış ağlamaya...hepberaber ağlaştık yaniii
cnm öncelikle başın sağolsun Allah sabır ve güç versin.annem yok benim. babama da ne zaman gittik hiç hatırlamıorum. aramız ii diildi zaten o aralar salalmamışım pek. kaynanamlara da hiç hatırlamıorum ne zaman gittiğimizi. amaann sanırım o günleri pek hatırlamak istemiorum kızlar o yüzden. benim nişanlılık sürecim çok kötü geçmişti çünkü. annem öldü. babam 1 aya evlendi. evlenene kadar çatı katında, çok soğuk havalarda abimlerde kaldım. kaynatam eşimle kavga etti evden ayrıldı eşim. erkenden ev kiraladık. biraz da etrafın zoruyla erkenden nikah yaptık millet bekar evine girio muhabbeti yapmasın diye. ablam çalışıodu. yengemin yeni bebeği vardı. gelinliğimden tutun kına için mekan seçmeye kadar neredeyse herşeyimi tek başıma halletmeye çalıştım. yanımda bi arkadaşım vardı bi de izin günlerinde ablam sağolsun ama o kadar işte. daha neler neler... offf aklıma geldi gene. ama neyse cnm şimdi geçti gibi hepsi sadece sildim o günleri kafamdan. arada böle gelio gidio.
hosbulduk harbı gecelerın kadını gıbı bısı oldum ya gunduz ölu gıbıyım uyumakla gecıyo zamanım gece canlaıyorum bu kadınlar kulubu benım uyku duzenımı bozdu
ben nikahın ertesi günü balayına gitmiştim zati, orada 1 hafta kaldık yani 10 gün sonra falan gitmiştim ama utanmadım kız en utancamm Allah seni
sadece farkında olmadan koltuğun kenarına oturmuşum o gün, babam bana dedi ki ' kızım rahat otur burası senin babanın evi' işte o an resmen bittim, mutfağa koşup ağlamıştım
ay kıyamam sana canım ya babanda çok hassas noktadan girmiş muhabbete:)
bende hemen atlııyım konuya bız kımseye sormadan gızlı nıkah yaptık sonra 1 ay sonra esım 14 subatta gece 12de zorla acıklamam ıcın evın onune getırdı bende aglaya aglaya bız evlendık dedım anneme sonra da kımseye gıtmedık el öpmeye mıllet geldı bana zuhahhah adetlerı bozdumm
yanlız değilsin canım hepimizin bozuldu merak etme
hosbulduk pembişşş kurdelaa
neyse kızlar ben kaçıyorum...
hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin.baş baş...
bende hemen atlııyım konuya bız kımseye sormadan gızlı nıkah yaptık sonra 1 ay sonra esım 14 subatta gece 12de zorla acıklamam ıcın evın onune getırdı bende aglaya aglaya bız evlendık dedım anneme sonra da kımseye gıtmedık el öpmeye mıllet geldı bana zuhahhah adetlerı bozdumm
cnm öncelikle başın sağolsun Allah sabır ve güç versin.
çok zor süreçlerden geçmişsin off
keşke hatırlatmasaydım o günleri kusura bakma...
cyda seni kadınlar kulübü bilgi işlem merkezi ilan ediyom
herşeyi sana soruyoz
anladım şekerim değişik miş:)
cnm öncelikle başın sağolsun Allah sabır ve güç versin.
çok zor süreçlerden geçmişsin off
keşke hatırlatmasaydım o günleri kusura bakma...
ben nikahın ertesi günü balayına gitmiştim zati, orada 1 hafta kaldık yani 10 gün sonra falan gitmiştim ama utanmadım kız en utancamm Allah seni
he kızzz valla çok pis oturdu içimee
avoowwkız benim anam olsa sokak sokak kovalardı beni
nereye gidiyorsun ben daha yeni geldim:79:
hoşgeldin cnm...kızlar selamlar
slmmmm iyi geceler kıslarrrr ben geldimmmm nasılsınız bakalımmm
neyse kızlar ben kaçıyorum...
hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin.baş baş...
saol cnm . nerden bilicen ki önemli diil tabiiki. ama hassas noktadan girdiğin kesin. ee herkesin yuvadan uçtuğu hassas konu tabii :)
hg kuşum
valla bacım burda erken kalkıom
kendi evimde değilim malum millet kalkınca bende kalkmak zorunda kalkıyorum...
o yüzden ben yavaş yavaş uzayayımm...
sonra görüşürüz kuzu
he kızzz valla çok pis oturdu içimee[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?