sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ben nikahın ertesi günü balayına gitmiştim zati, orada 1 hafta kaldık yani 10 gün sonra falan gitmiştim ama utanmadım kız en utancamm Allah seni

sadece farkında olmadan koltuğun kenarına oturmuşum o gün, babam bana dedi ki ' kızım rahat otur burası senin babanın evi' işte o an resmen bittim, mutfağa koşup ağlamıştım

ceydaaaa bu sarı nickler ne caneee?????
çok merak ediyorum yaaaaa

valla o konuda bi malumatım yok bacım :44:

iyi geceler ben geldımmm

hoşgeldinnn

kız ben balayına giderkene yolda hep ağladımm.. ayyy benim annem sözlendiğimden beri ağlıyodu zatenn hele kına gecesini hiç söylemiyorum bile

canım benim ya...
üzülme neyseki geçmiş.bundan sonra mutlu olmaya bak
annen içinde başın sağolsun

cyda seni kadınlar kulübü bilgi işlem merkezi ilan ediyom
herşeyi sana soruyoz

canım benim ya...
üzülme neyseki geçmiş.bundan sonra mutlu olmaya bak
annen içinde başın sağolsun

saol cnm. öyle zaten artık mutlu olmaya çalışıorum sadece. ilk zamanlar zor oldu. neden herkes evlenir annesine gider el öper. başı sıkışsın yardım ister ondan. danışır felan bişileri. evlendiğimi göremedi dedim. çocuumu göremedi diye üzüldüm. ama artık diyorum ya... eskisi kadar üzülmüyorum sanırım. sadece özlüyorum. alışmaya çalışıyorum yokluğuna. çok şükür halimize. daha küçük yaşta kaybedenler var.

canım benim.. zor günler yaşamışsın grçekten. inşaAllah bundan sonra o günleri untturacak kadar güzel günlerin olur

Bence de yani.. ne kadar saçma ya nere giderse gitsinler sen o gün evlenmişsinn sabahına belki kocanla yatakta cilveleşicen ne bilem belkim evde kovalamaca oynıcann.. biz öle yapmıştık da

anladım şekerim değişik miş:)
cnm öncelikle başın sağolsun Allah sabır ve güç versin.
çok zor süreçlerden geçmişsin off
keşke hatırlatmasaydım o günleri kusura bakma...
hosbulduk harbı gecelerın kadını gıbı bısı oldum ya gunduz ölu gıbıyım uyumakla gecıyo zamanım gece canlaıyorum bu kadınlar kulubu benım uyku duzenımı bozdu

bende hemen atlııyım konuya bız kımseye sormadan gızlı nıkah yaptık sonra 1 ay sonra esım 14 subatta gece 12de zorla acıklamam ıcın evın onune getırdı bende aglaya aglaya bız evlendık dedım anneme sonra da kımseye gıtmedık el öpmeye mıllet geldı bana zuhahhah adetlerı bozdumm

zuhahaha demene ölüyorum kopuyorum zaten
yanlız değilsin canım hepimizin bozuldu merak etme

hosbulduk pembişşş kurdelaa

sağol şekerim o senin pembişliğin

neyse kızlar ben kaçıyorum...
hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin.baş baş...

süpermiş yaa bayıldım.. harikasın :)

saol cnm . nerden bilicen ki önemli diil tabiiki. ama hassas noktadan girdiğin kesin. ee herkesin yuvadan uçtuğu hassas konu tabii :)

cyda seni kadınlar kulübü bilgi işlem merkezi ilan ediyom
herşeyi sana soruyoz

ben de gayet ciddi olarak cevaplıyom hee.. denüşük bi misyon üstlenmişim de haberim yok

kızlar selamlar
hoşgeldin cnm...
slmmmm iyi geceler kıslarrrr ben geldimmmm nasılsınız bakalımmm
hoşgeldin ezgimmmm
neyse kızlar ben kaçıyorum...
hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin.baş baş...
cadıya iyi bak kıss su perim
saol cnm . nerden bilicen ki önemli diil tabiiki. ama hassas noktadan girdiğin kesin. ee herkesin yuvadan uçtuğu hassas konu tabii :)

cnm ben onu cyda için demiştim hani koltuğun kenarına oturunca babasıda burası senin evin kızım demiş ya ondan dedim öyle:)

kız CEYDAAAA NİYE GÜLDÜN BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…