sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

o kadar samimi olduğum arkadaşım yok burda. bu sene yurt değiştirdimde tek kişi kalıyorum birde oda arkadaşımda yok. değilse çoktan yaptırmıştım

o kadar samimi olduğum arkadaşım yok burda. bu sene yurt değiştirdimde tek kişi kalıyorum birde oda arkadaşımda yok. değilse çoktan yaptırmıştım

anladım cnm o zaman sadece kendin duş al.ve dinlen..
başka yapacak birşey yok...
valla kendimi annen gibi hissettim

KIZLAARR FIKRAM GELDİ HAYDİN TOPLAŞIN

Kadın kocasına sorar "popomu nasıl buluyorsun?" adam cevap verir "camasır makiNası gibi" der .. kadın bozulur elbette..

Gece olur adam kadını arzular "karıcıgım sevişmeye ne dersin?" diye sorar..

Kadın cevap verir:

"kusura bakma küçücük sey için makinayı calıştıramam bi zahmet elinde citileyiver"

birşey önermeden bırakma zatn sen bizi...
ebenine varya şekerim fatma gülün suçunda..
herşeyi bilen sumru yawrucuk...güzel kadın şekerim o senide ona benzettim herşeyi bildiğin için

allah iyiliğini versin gece gece koptum ya...

yasaklar datludur bir kerem. tadına bakmak lazım hem gelin kız çağına geldim ben cahil mi kalayım

kurdelam demiştim anne şefkati gördüm sizde diye. ebe nine de varmış ama onu farkedememiştim
valla uzaktan öyle görünüyormuşmda haberim yokmuş sağol canım farkıma vardığın için annem benim
inanmıyorum sanaaaaa
Aha adım çıktı.. kız keremce kaçç kovalıcam seni

hoşgeldin nazz
Nannn.. bekarlara fıkra okumak yasak.. yani benim fıkralarımı

birşey önermeden bırakma zatn sen bizi...
ebenine varya şekerim fatma gülün suçunda..
herşeyi bilen sumru yawrucuk...güzel kadın şekerim o senide ona benzettim herşeyi bildiğin için

ben size heç kıyar mıyım

kızlar bende çıkıyom bu gece fazla bile kaldım
kendinize iyi bakın iyi geceler size

Kovalayacağımı anladın kaçıyon di mi..

Güle güle canım.. tatlı rüyalar

yasaklar datludur bir kerem. tadına bakmak lazım hem gelin kız çağına geldim ben cahil mi kalayım

iyi de kuzum biliyosun insanın başına ne gelirse ya meraktan.. ya da işte.. meraktan gelir demişler.. biz hatun kişiler de meraklıyız işte vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…