nerde anormal şey var sana denk geliyo cyda
kızlar yarın doktora gidicez size iyi muhabbetler görüşürüz.
kızlar yarın doktora gidicez size iyi muhabbetler görüşürüz.
o kadar samimi olduğum arkadaşım yok burda. bu sene yurt değiştirdimde tek kişi kalıyorum birde oda arkadaşımda yok. değilse çoktan yaptırmıştım
kız ben çok pis tırsıyorum düdüklüden.. düdüklüde bişey pişerken mutfağa bilem girmem hatta kapıyı da kapatırım :18::18::18:
ıspanağı bulaşık maak. yıkıyorlarmış. vah kocasına üzüldüm
kız kocasına ne üzülüyon.. makinaya üzülsene
kız ben çok pis tırsıyorum düdüklüden.. düdüklüde bişey pişerken mutfağa bilem girmem hatta kapıyı da kapatırım :18::18::18:
ben yanık için bepantene üzerine tanımam.. çok süper bi krem gerçekten. ama balmumu da ilginçmiş cidden
kız ıspanak da mı sıkılıyomuşş tövbe Ya Rabbi.. daha neler duyucam. gerçi ben ıspanağı bulaşık makinesinde yıkayana şahit olduktan sonra hiç bişeye şaşmıyorum
kız ben ebe nine miyim ..nirden bilicem kuluç muluç girmiş mi sokmuş mu
ben bi yerim ağrırsa voltaren diye bi krem var onu sürüyorum çok rahatlatıyo. bak yine bişe önermeden bırakamadım.. :86:
bilirkişi cyda
kurdelam demiştim anne şefkati gördüm sizde diye. ebe nine de varmış ama onu farkedememiştim
KIZLAARR FIKRAM GELDİ HAYDİN TOPLAŞIN
Kadın kocasına sorar "popomu nasıl buluyorsun?" adam cevap verir "camasır makiNası gibi" der .. kadın bozulur elbette..
Gece olur adam kadını arzular "karıcıgım sevişmeye ne dersin?" diye sorar..
Kadın cevap verir:
"kusura bakma küçücük sey için makinayı calıştıramam bi zahmet elinde citileyiver"
[QUOTE
ben yanık için bepantene üzerine tanımam.. çok süper bi krem gerçekten. ama balmumu da ilginçmiş cidden
kız ben ebe nine miyim ..nirden bilicem kuluç muluç girmiş mi sokmuş mu
ben bi yerim ağrırsa voltaren diye bi krem var onu sürüyorum çok rahatlatıyo. bak yine bişe önermeden bırakamadım.. :86:
Kadın kocasına sorar "popomu nasıl buluyorsun?" adam cevap verir "camasır makiNası gibi" der .. kadın bozulur elbette..
Kadın cevap verir:
"kusura bakma küçücük sey için makinayı calıştıramam bi zahmet elinde citileyiver"
valla uzaktan öyle görünüyormuşmda haberim yokmuş sağol canım farkıma vardığın için annem benimkurdelam demiştim anne şefkati gördüm sizde diye. ebe nine de varmış ama onu farkedememiştim
Kadın cevap verir:
Aha adım çıktı.. kız keremce kaçç kovalıcam seni
hoşgeldin nazzallah iyiliğini versin gece gece koptum ya...
Nannn.. bekarlara fıkra okumak yasak..yani benim fıkralarımı
birşey önermeden bırakma zatn sen bizi...
ebenine varya şekerim fatma gülün suçunda..
herşeyi bilen sumru yawrucuk...güzel kadın şekerim o senide ona benzettim herşeyi bildiğin için
allah iyiliğini versin gece gece koptum ya...
kızlar bende çıkıyom bu gece fazla bile kaldım
kendinize iyi bakın iyi geceler size
kızlar bende çıkıyom bu gece fazla bile kaldım
kendinize iyi bakın iyi geceler size
yasaklar datludur bir kerem. tadına bakmak lazımhem gelin kız çağına geldim ben cahil mi kalayım
yasaklar datludur bir kerem. tadına bakmak lazımhem gelin kız çağına geldim ben cahil mi kalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?