benimki havucu tek sevmiyo.havuç portakal bi de 2 damla limon karıştırıyom tam narenciye yapıyom :)))
makineyi almadan önce elmayı rendelerdim temiz bir bezin içine koyup sıkardım
kaç ay öyle içirdim havuçda oluyo öyle.ama tabi zor oluyo
aaaa onasıl olayi öyle???
Allah korusun korkarım şimdi makinemden
topraklama olmayan evlerde çarpar. benm tanıdığıımın evinde de bana çarpmıştı. evde topraklama varsa korkma
hayatım sanaa cevap yazdım ceydadan alıntı olmuş.anem sen ne bilmiş komedi birisin öyle amaninnn
ya kızlar sizde çok anne şefkati gördüm o yüzden soruyorum. annem uzaktada
ders çalışırken saatlerçe masa başında aynı pozisyonda oturmaktan sol kulucum kalktı herhalde kürek kemiğim orası ağrıyor. ovdurcak kimsede yok bu hafta da full sınavlarım var. Var mı bir öneriniz :26:
benimki havucu tek sevmiyo.havuç portakal bi de 2 damla limon karıştırıyom tam narenciye yapıyom :)))
kaç ay öyle içirdim havuçda oluyo öyle.ama tabi zor oluyo
Kaç ay öyle içirdim havuçda oluyo öyle.ama tabi zor oluyo
ay bal mumunu nerden bulacaz cnm aktarlardan mı kıssGECMIS OLSUN BUARADA YANIKLARINZ OLURSA HEMEN BALMUMU KULLNLANIN HEMEN GECIRYO ALLAH KORUSUN COCUKLARDA YANIK IZI FALAN OLURSA HEMENBALMUMU DENEYIN IZ FALAN BIRAKMIYO
ya kızlar sizde çok anne şefkati gördüm o yüzden soruyorum. annem uzaktada
ders çalışırken saatlerçe masa başında aynı pozisyonda oturmaktan sol kulucum kalktı herhalde kürek kemiğim orası ağrıyor. ovdurcak kimsede yok bu hafta da full sınavlarım var. Var mı bir öneriniz :26:
öncelikle ben bu ann şefkatine gülsem ayıp olmaz dimi cnm
valla bnmde şu an sırtıö çok ağrıyor....eşim kremle ovayım dedi ama istemedim o derece çok ağrıyor dokununca...
valla bi önerim sana üstünü sıcak tut cnm...
sıcak bi banyo en iyisi.......
topraklama olmayan evlerde çarpar. benm tanıdığıımın evinde de bana çarpmıştı. evde topraklama varsa korkma
evde topraklama var ama ev sahibi değişik hat yapmış ya eşimin tayini çıksada ank rada kendi evimiz var orda otursak ama ordada kaynana fatörü var adamı 180 derece çarpar.
ya bak şimci aklıma ne geldi..
benim katı meyve sıkacağının kullanma klavuzunda aynen şunlar yazıyor;
' 3 meyve/sebzeden fazlasını karıştırmak kokulu ve ağrılı gaz çıkarmanıza yol açabilir..' bunu okuyunca 2 saat kendime gelemedim gülmekten.. vallahi aynen bu yazıyo yaa
evde topraklama var ama ev sahibi değişik hat yapmış ya eşimin tayini çıksada ank rada kendi evimiz var orda otursak ama ordada kaynana fatörü var adamı 180 derece çarpar.
ben olsam bulaşık makinesine razı olur hergün çarpsa ses çıkarmazdım ozaman
geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok.ama cyda bilebilir
valla elektrik çarpmasından iyidir cnm kaynana çarpması..
en azından elektriğin acıması yok ama kaynana belki ıslah olur ya
anladım ama sen gene kolay temızlenen bısı al derım buarada havuc suyuna dıkkat et havuc suyunu sıktıktan 2 saat ıcınde hemen tuketın yoksa bozuluyo kıcı de aynı sekılde cılek nar falan meyveler hemen bozuluyo
ceyda hemşireee
ebenine mi desek acaba
valla elektrik çarpmasından iyidir cnm kaynana çarpması..
en azından elektriğin acıması yok ama kaynana belki ıslah olur ya
haklısın hayatım zaten ayrı evler
hayatım geçmiş olsun. evlendiğim ilk günlerde bende düdüklü tencereyi patlatmıştım. ev kazaları dikkatli olmak lazım daha bugün beni bulaşık makinesi çarptı. evin elektrik hattındanmış.
kız ben çok pis tırsıyorum düdüklüden.. düdüklüde bişey pişerken mutfağa bilem girmem hatta kapıyı da kapatırım :18::18::18:
anem sen ne bilmiş komedi birisin öyle amaninnn
GECMIS OLSUN BUARADA YANIKLARINZ OLURSA HEMEN BALMUMU KULLNLANIN HEMEN GECIRYO ALLAH KORUSUN COCUKLARDA YANIK IZI FALAN OLURSA HEMENBALMUMU DENEYIN IZ FALAN BIRAKMIYO
ben yanık için bepantene üzerine tanımam.. çok süper bi krem gerçekten. ama balmumu da ilginçmiş cidden
evet hayatım aynen işkence oluyo bide havuç çıkmıyo bulaştığı yerden onun için bu cumartesi hemen olcam bitane ıspanak falanda sıkıyolarmış arkadaşlar
kız ıspanak da mı sıkılıyomuşş tövbe Ya Rabbi.. daha neler duyucam. gerçi ben ıspanağı bulaşık makinesinde yıkayana şahit olduktan sonra hiç bişeye şaşmıyorum
geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok.ama cyda bilebilir
kız ben ebe nine miyim ..nirden bilicem kuluç muluç girmiş mi sokmuş mu
ben bi yerim ağrırsa voltaren diye bi krem var onu sürüyorum çok rahatlatıyo. bak yine bişe önermeden bırakamadım.. :86:
ahh ahh memleketimde olsam gitmiştim hamama ohhh kuluçmu kalır sırt ağrısı mı. kurdela seni dinleyeyim sıcak su tutayım. başka türlü geçmicek(
anladım cnm sağol aklımda bulunsun bakalım....Kurelacım bızım teyze kızının yanık ızlerı vardı ona doktor surmustu hemen gecırdı aktardada vardır herhalde bılmıyorum tam olalark
ceyda hemşireee
ebenine mi desek acaba
haklısın hayatım zaten ayrı evler
dilekçimmm ay karışıyor alıntıların şekerim
kız ben çok pis tırsıyorum düdüklüden.. düdüklüde bişey pişerken mutfağa bilem girmem hatta kapıyı da kapatırım :18::18::18:
ben yanık için bepantene üzerine tanımam.. çok süper bi krem gerçekten. ama balmumu da ilginçmiş cidden
kız ıspanak da mı sıkılıyomuşş tövbe Ya Rabbi.. daha neler duyucam. gerçi ben ıspanağı bulaşık makinesinde yıkayana şahit olduktan sonra hiç bişeye şaşmıyorum
kız ben ebe nine miyim ..nirden bilicem kuluç muluç girmiş mi sokmuş mu
ben bi yerim ağrırsa voltaren diye bi krem var onu sürüyorum çok rahatlatıyo. bak yine bişe önermeden bırakamadım.. :86:
ıspanağı bulaşık maak. yıkıyorlarmış. vah kocasına üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?