sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet hayatım aynen işkence oluyo bide havuç çıkmıyo bulaştığı yerden onun için bu cumartesi hemen olcam bitane ıspanak falanda sıkıyolarmış arkadaşlar

geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok.ama cyda bilebilir

ya bak şimci aklıma ne geldi..

benim katı meyve sıkacağının kullanma klavuzunda aynen şunlar yazıyor;

' 3 meyve/sebzeden fazlasını karıştırmak kokulu ve ağrılı gaz çıkarmanıza yol açabilir..' bunu okuyunca 2 saat kendime gelemedim gülmekten.. vallahi aynen bu yazıyo yaa

ben robotun ayranlık kısmınıa sut kıvı cılek muz falan koyar karıstrırım super oluyo bıde bal koy tam enerjı deposu esım ben hamıyleken hep yapardı deneyın bı derım ama kıstayız kım bulcak kıvı cılegı

nerde anormal şey var sana denk geliyo cyda

geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok.ama cyda bilebilir
ceyda hemşireee
ebenine mi desek acaba

ahh ahh memleketimde olsam gitmiştim hamama ohhh kuluçmu kalır sırt ağrısı mı. kurdela seni dinleyeyim sıcak su tutayım. başka türlü geçmicek (

onun için ayrı robot varda ben beceremiyorum ya

Kurelacım bızım teyze kızının yanık ızlerı vardı ona doktor surmustu hemen gecırdı aktardada vardır herhalde bılmıyorum tam olalark

ahh ahh memleketimde olsam gitmiştim hamama ohhh kuluçmu kalır sırt ağrısı mı. kurdela seni dinleyeyim sıcak su tutayım. başka türlü geçmicek (

ay cnm üzülme
dediğmi gibi sıcak su dayanabildiğin kadar sıcak su ile duş al...
bak nasıl açışıyor heryerin...
bi kkız arkadşın yokmu onada sırtına havlu falan koydur kızgın yada kremle ovsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…