sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Benim amcamın ilk eşi 20 yaşında kızgın yağın üzerine dökülmesiyle derin yanıklardan dolayı vefat etmiş.. Amcamın ilk oğlu 8 aylıkmış henüz annem de bana hamileymiş o zaman..

güvenilirse al canım..
kerem için almıştım ben.şimdi de portakal suyu sıkıp içiriyom.al kerem kola diyom ona

tamam hayatım pahalı ama bikere alıcam bide ev aletlerinde markaya önem veriyorum gerçi onlarda bozulur

tabii canım sen içine sineni al

benimki istediğinde yarım su yarım kola bir tatlı kaşığı şeker karıştırıyorum ama arada çok vermem

zaten ben kola delisiyim eşim eve kola ketçap mayonez hep yasaktır dayanamam hepsini yerim

bende eşimde kola hastasıyız :))
haliyle çocuk da ne görse ona alışıyo.ben yemek falan öyle düşkün değilim ama cips kola bisküvi o tür şeyler her akşam olur evde
zaten asıl kilo aldıranlarda onlar

hayatım benim 2.5 yaşında oğlum var onun için alıyom zaten havuç suyunu çok sever elde sıkamıyorum

aynen çerez tarzı şeyler acayip kilo aldırıyo maşallah bizde yatana kadar yeriz.

ay geçmiş olsun canım .arada kaynıyo yazılanlar zor takip ediyom valla..

sende sağol cnm ya valla sen hızlı davranıyorsun
neyse.
valla ilk evlendiğimden bu yana çokkk mutfak kazalarım oldu...
birkeresinde şekeri yakıyordum neyse bardağa koyayım derken parmağım bir yannnn değdi hemn çektim ama o yetti..
sonra su topladı eşim iğneyi yakıp orayı patlattı...
sonra iltahap kaptı mı....offf ç.ok kötüydü.
ama buna geçmiş olsun falan demeyin hee
hangi birine diceksiniz bacım

valla biz sana toptan bi geçmiş olsun, Allah beterinden korusun diyelim bacım

AMİN

hayatım benim 2.5 yaşında oğlum var onun için alıyom zaten havuç suyunu çok sever elde sıkamıyorum

anladım ama sen gene kolay temızlenen bısı al derım buarada havuc suyuna dıkkat et havuc suyunu sıktıktan 2 saat ıcınde hemen tuketın yoksa bozuluyo kıcı de aynı sekılde cılek nar falan meyveler hemen bozuluyo

benimki havucu tek sevmiyo.havuç portakal bi de 2 damla limon karıştırıyom tam narenciye yapıyom :)))

makineyi almadan önce elmayı rendelerdim temiz bir bezin içine koyup sıkardım
kaç ay öyle içirdim havuçda oluyo öyle.ama tabi zor oluyo

ya kızlar sizde çok anne şefkati gördüm o yüzden soruyorum. annem uzaktada

ders çalışırken saatlerçe masa başında aynı pozisyonda oturmaktan sol kulucum kalktı herhalde kürek kemiğim orası ağrıyor. ovdurcak kimsede yok bu hafta da full sınavlarım var. Var mı bir öneriniz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…