şükür.. kaç günlerdir evde sutyensiz dolaştım, bol t-shirtler falan giydim. bi de eşim dalga geçip durdubi de bana üstüne üstlük takma isim taktı; 'ceyda memesiyanık' diyee
çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş..
şaka maka bi yana iz kaldı mı kıs?
ya şekerim evin ihtiyaçlarını aldığım için araya basit şeyler girmesin istiyorum..
geçenlerde saç kurutma makinesi aldı eşim...ıvır zıvır onlar bitsin dedim yoksa bayılırım ev için yada üst baş giyim alışverişine
tatlım ben daha öyle şeylere geçmedim...bebişim yok...
evelki günü yani bi kaç gün önce diyiyim eşimle
narenciye sıkacağı gösterdim bak alalım aşkm diye...
sanki gereksiz gibi duruyor ama el yorulmasından iyi sıkarken...
alacam ama ne zaman çok önem vermiyorum o ev aletine...
ayy sormaa
bi gün bir şey kızartıyorum.....
yağın altını açık unutmuşum...
aman yarabbim o yağğğ olmuş kömür...mutfağa bir girdim dumandan vefat ediyorduk Allah göstermesin....
ama ev tütüyor kap kara dumanlarrrrrr
güvenilirse al canım..
kerem için almıştım ben.şimdi de portakal suyu sıkıp içiriyom.al kerem kola diyom ona
tamam hayatım pahalı ama bikere alıcam bide ev aletlerinde markaya önem veriyorum gerçi onlarda bozulur
benimki istediğinde yarım su yarım kola bir tatlı kaşığı şeker karıştırıyorum ama arada çok vermem
zaten ben kola delisiyim eşim eve kola ketçap mayonez hep yasaktır dayanamam hepsini yerim
bence okadarda para wermne gerek yok bence kotude olmasında ortası bısı olsun netcede sııkınca hepsı sıkyıo hem bebegın yoksa sureklıde kullaınlan bısı degıl ben cocuuk oldugu ıcın sureklı sıkmaya ozen gosterıyorum ama temızlmesı ölummm gıbı bence sen kolay temızlenen bısı al
çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş..
şaka maka bi yana iz kaldı mı kıs?
sağol bacım Allah razı olsun..yok kızzz çok şükür kalmadı iz falann
bende eşimde kola hastasıyız :))
haliyle çocuk da ne görse ona alışıyo.ben yemek falan öyle düşkün değilim ama cips kola bisküvi o tür şeyler her akşam olur evde
zaten asıl kilo aldıranlarda onlar
ay geçmiş olsun canım .arada kaynıyo yazılanlar zor takip ediyom valla..
hımm iyi iyi zeval gelmesin en önemli yerlerede
sende sağol cnm ya valla sen hızlı davranıyorsun
neyse.
valla ilk evlendiğimden bu yana çokkk mutfak kazalarım oldu...
birkeresinde şekeri yakıyordum neyse bardağa koyayım derken parmağım bir yannnn değdi hemn çektim ama o yetti..
sonra su topladı eşim iğneyi yakıp orayı patlattı...
sonra iltahap kaptı mı....offf ç.ok kötüydü.
ama buna geçmiş olsun falan demeyin hee
hangi birine diceksiniz bacım
hayatım benim 2.5 yaşında oğlum var onun için alıyom zaten havuç suyunu çok sever elde sıkamıyorum
hayatım benim 2.5 yaşında oğlum var onun için alıyom zaten havuç suyunu çok sever elde sıkamıyorum
valla biz sana toptan bi geçmiş olsun, Allah beterinden korusun diyelim bacım
AMİN
He valla kız ödüm patladı valla...
Allah kimsenin uçuş takımlarına zeval vermesin...uçuş derken, parise uçuş yanee anladınız siz onu
hayatım geçmiş olsun. evlendiğim ilk günlerde bende düdüklü tencereyi patlatmıştım. ev kazaları dikkatli olmak lazım daha bugün beni bulaşık makinesi çarptı. evin elektrik hattındanmış.
Allah kimsenin uçuş takımlarına zeval vermesin...uçuş derken, parise uçuş yanee anladınız siz onu [/B][/COLOR]
anem sen ne bilmiş komedi birisin öyle amaninnn
GECMIS OLSUN BUARADA YANIKLARINZ OLURSA HEMEN BALMUMU KULLNLANIN HEMEN GECIRYO ALLAH KORUSUN COCUKLARDA YANIK IZI FALAN OLURSA HEMENBALMUMU DENEYIN IZ FALAN BIRAKMIYO
hayatım geçmiş olsun. evlendiğim ilk günlerde bende düdüklü tencereyi patlatmıştım. ev kazaları dikkatli olmak lazım daha bugün beni bulaşık makinesi çarptı. evin elektrik hattındanmış.
aaaa onasıl olayi öyle???
Allah korusun korkarım şimdi makinemden
amma vaka var herkeste
ben hiç hatırlamıyom ya...Aman Allah korusun rabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?