• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara...

Benim aklımda kalan erkekler buradan marsa yol olurlar hahahaha :D
Benimde başımdan böyle bir olay geçti, insan kötü hissediyor kendini.
Bir stop düğmesine bas kendinde geç. Hani düşünme fazla üstüne.
Düşünürsen kötü oluyor çünkü.
Ay bide kocana söylemeye filan kalkma sakın :D
Ay kocalarımız günde kaç kadından etkileniyor kimbilir böyle bir hata yapma sakın lütfen rica ediciiim

olmadı hic evlendigimden beri zaten artık kimse bana bakmaz psikolojisinede girdim 80 yasında teyzeyim sanki :)) suclu hıssetmeniz guzel en azından yanlıs oldugunu biliyorsunuz esiniz bir kadına karsı bir anlık heyecanlansa ne kotu olurdu dimi bence bunu unutun dusunmemeye calısın

Onun suclulugu uzerimde ya zaten :) birde aynen oyle bende kendimi 50 lili yaslarda hissediyorum

Benim aklımda kalan erkekler buradan marsa yol olurlar hahahaha :KK70:
Benimde başımdan böyle bir olay geçti, insan kötü hissediyor kendini.
Bir stop düğmesine bas kendinde geç. Hani düşünme fazla üstüne.
Düşünürsen kötü oluyor çünkü.
Ay bide kocana söylemeye filan kalkma sakın :KK70:
Ay kocalarımız günde kaç kadından etkileniyor kimbilir böyle bir hata yapma sakın lütfen rica ediciiim

Yani kendimi hazirlamadim simdi buraya bi adam gelicek sakin ondan etkilenme falan diyee :KK15:o anin azizligine ugradim ama gercekten 5 dk hayattan bi koptm sonra kendime geldim. Insanim bende sonucta bazen bi bayanin bile temiz yuzu konusmasi kibar olmadi beni o an buyuleyebiliyor

Evliliğin sorumlulugu kendini başka erkeğe kadına kapatmaktir bence. . .ne demek beğenme hoşlanma...Bana ters doğrusu böyle birşey hissedemem çünkü beğendiğim erkek sadece eşim. ..bir gün biri etkilenir bir gün biri dikkat çeker. ..bir gün kafan bozulur muhabbet iyi gelir. .sonra gelsin üçüncü sayfa haberleri. ..bence yanlışın önde gideni isteyen geri kafalı desin farketmez evlilik masum ve mahremdir. ..Tek begenecegim de eşim dir. ..

Eger oyle bir bayan olsaydim suan burda degil numara sorgulama sitelerinde o adamin numarasini ariyor olurdum. Ayrica kadinlarn evlilikle ilgili ypmadigi bir cok sey var ki bu konuya asla ve asla girmem.

Evliyseniz böyle duygular yaşamaya maalesef hakkınız yok. Birinden etkilenmek veya etkilenmemek tamamen sizinle alakalı. Yani isterseniz bu duyguyu bastırabilir yokmuş gibi düşünebilirsiniz. Ama siz bunu tercih etmemişsiniz. Bilakis konuyu irdeleyip ,bunun herkesin başına gelen normal bir duygu olduğunu düşünüp kendinizi rahatlatacaksınız. Bu rahatlamayı yaşadıktan sonra artık farklı farklı kişilerde bu duyguyu yaşayabileceksiniz. Çünkü artık bu sizin için normalleşen bir duygu olacak.
Bir an eşinizin bu duyguyu başka bir kadın için hissettiğini düşünün. Bu o kadar normal bir hisse mutlaka eşinizde başka kadınlar işin bu hissi yaşıyor olmalı.
Musleranın sizin alt komşunuz olduğunu düşünün eşinize onu ne kadar beğendiğinizi söyleyebilir miydiniz????

Ben sucluluk duygusu hissettigim icin bu konuyu actim tabiki de hos degil savunmuyorumda ama sonuc bu yasandi ve bitti bundan ders cikardim. Ve sucluluk hissedip buraya yazdim. Birdaha gormeyecegim biri oldugunu belirttim. Birdaha onu hic ama hic gormicem. Gorecegim bir insan olsa cok yanlis der kendimi daha cok suclarm

Beğenmeyi anlarım ama etkilenme konusunda kendinizi frenlemelisiniz. Nasıl olsa eşim birşey demez diyip Allah muhafaza kapılabilirsiniz. Beni yanlış anlamayın. Evli ve sadık insan elbette birilerini beğenir ama etkilenme hususunda temkinli olmalı.

Bi anlik etkilesim olabilir bu yadirgancak bisey degil burda saglikli dusunen evli bi bayana dusen silkelenip kendine gelip hayatina devam etmek dusuncelerinu kafani dagitmak ..
herkese olabilir dillendirmeyip ustunde durmamak lazim ayrica boyle biseyide gidip esine soylemen sacmalik olur zaten..

Zaten soylemeyi dusundugumden degil. Esim benim bosbogazligimi ve olan bir olayi saklayamadigimi bilir. Sinirlense soylemicem ama o sakin karsilayip benim her olan biteni ona anlatabilmemi sagliyo. Zekice mi bilemem ama benfe oyleyim esimi dinlerim kizsamda sinirlensemde icime atarim. Sirf anlatsin durust olsun diye ondan soyledim bunu.

Bir cok şey psikolojiktir, orada o kişinin destek olması, yardımcı olmasi psikolojik olarak sizi etkilemiş olabilir. Bende hic olmadı ama bence bunun adı beğeni degil.

Düsüncem şu 5 dk donup kaldim evet. Ama sonrasi daha onemli benim icin. Sonucta direk ilk soruda kalsaydim o adamdan nefret ederdim ama adam bana defalarca şans verdi. Minnettar kaldim sanki oyle hissettim

Bir asaletli duruşu ve hareketleri varsa beğenirim ama sonra kimbilir bununda ne kusurları vardır diye hemen soğurum , sonuçta çoğu insanın bir maskesi var göstermediği

Iste ben hicbisey dusunmeden kendime geldim zaten :) ilk soruya ha diye evliyim dedim oyle dümdük :)

ben de eşe anlatma olayına takıldım.kocanıza ben o adamdan hoşlandım mı diyeceksiniz orasını anlamadım, tabikii biri bana böyle böyle yaptı o olmasaydı belki gecemeyecektim diyebilirsiniz burası normal ancak...

Ben sinavdan cikar cikmaz bunu esime soyledim zaten o adam olmasa gecemezdim dedm. Tesekkur edemedim dedim cok kotu gecti hakkkimla gcemedim dedim. Yani vicdan yaptim biraz. Zaten ortada hoslanma yokki esime bunu soyleyimmm

Yani kendimi hazirlamadim simdi buraya bi adam gelicek sakin ondan etkilenme falan diyee :KK15:o anin azizligine ugradim ama gercekten 5 dk hayattan bi koptm sonra kendime geldim. Insanim bende sonucta bazen bi bayanin bile temiz yuzu konusmasi kibar olmadi beni o an buyuleyebiliyor

Ya insanız tabi ki olur, anlık bir şey refleks gibi. Önemli olan devam ettirmemek sende ettirmiyorsun tamam problem yok.
Bakma herkesin rahibe teresa gibi takılmasına, hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. Ben biskolata erkeklerini görürken bile yaşıyorum asdfgh :D Hele kocalarımız, neler yaşıyorlar Allah bilir.
Önemli olan böyle şeyleri büyütmemek. İçini ferah tut

Ya insanız tabi ki olur, anlık bir şey refleks gibi. Önemli olan devam ettirmemek sende ettirmiyorsun tamam problem yok.
Bakma herkesin rahibe teresa gibi takılmasına, hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. Ben biskolata erkeklerini görürken bile yaşıyorum asdfgh :KK70: Hele kocalarımız, neler yaşıyorlar Allah bilir.
Önemli olan böyle şeyleri büyütmemek. İçini ferah tut

Yani esimin gulup gecmesini neden dusundum. Cnku birdaha onu hic gormeyecegimi ve de bir anlik oldugunu ve asla yapmayacagimi bildigi icin soylesem belki oyle soyler dedim basta cok yanlis anlasildi.

Gecenlerde onemli bir sinavim vardi sinav gozetmenimi gördum ve gördugum andan sonra ki 5 dakikayi hatirlamiyorum. O 5 dkda Birsuru soru sordu heyecandan bilemedim tam kaldım dedim bir bakış attı ve devam edelim dedi. Sonra heycanim gecti kendime geldim. Sinavi da geçtim. Sonra sacma dusuncelere kapildim. O olmasa gecemezdim falan hatta teşekkur etmek falan istedim.
Neden oldu bilmiyorum kendimi de suçlu hissettim eşime karşi...
Yanlismi bilmiyorum ama ben dusuncelerimi esimle hep paylasirim. Simdi onlari soyleyemeyince kotu hissettim kendimi

Ilk defa gördugunuz ve birdaha gormeyeceginiz birinden bir anlık etkilendiginiz oldu mu ?
Olabilir canım neden olmasın. Ewlendik diye duygularımızı söküp atmadık ya nikah masasında. Nasıl engel olunabilinir ki saçmalık yani. Ama keşke her bir anlık hoşlantı sizinki gibi masumane kalsa. Bunun dışındaki icrata dökme olayı ve o kişiyi takıntı haline getirip ewdeki huzuru eşiyle ilişkisini bozan insanları zaten asla onaylamıyorum. Bir anlıktı geçti gitti:KK56:

Vesvese, seytan durtmesi aldirmayin..
ben kivanci her gordugumde allahim bu erkekse digerleri ne diyorum icimden :))) ama etkilenmek degil ya bu, hos gelse kivanc kocani bosa kacalim dese :KK53: dunya ahret gardasimsin derim..

Hahahaa :) sanki benim konumuda bazi bayanlar sey diye anlamislar. Sanki adam pas verse kocami bosayip ona gitcem :)

Ne demek istediginizi anlamadim acikcasi ozellikle konumda belirttim birdaha gormeyeceginiz biri...
Eşimin beğendiği bir insanı bir daha görüp görmemesi önemli değil ki önemli olan onu beğenmiş olması ve bunu arsızca bana anlatması sanki okuldan sıra arkadaşıyım, iki tarafta uygun ortam olsa beğendikleri için görüşecek heralde diye düşünürüm...

Back
X