• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum evli bayanlara...

Anlık bir şeydir o, bence büyütmeyin kafanızda.:) ben evli değilim ciddi bir ilişkim var. Ama ne zaman Nick Bateman'ın fotoğrafını görsem aynı şey bana da oluyor. :KK53: Hayranlık duymak, beğenmek başka bir şey.
Bende bir ara Muslera hayranıydım, forması var bende ilk geldiğinde abartmıyorum hafta onunla uyudum. :KK53:

Simdi gecti sanirim zaten evlenmis bosver :)

Olabilir ustunde durmayin o kisiyi birdaha gorup gorusurseniz hatayi o zaman yaparsiniz icinizde bi takinti olduysa yuzeysel esinize sohbet olarak alanlatabilirdiniz ben anlatirdik kotu bisey yok bunda

Biz eşimle herseyi paylasiyoruz...
Gizli saklimiz yok bi ara bana aşık oldum uzgunum ama seni birakamam platonik takilacam dedi. Inandim gozlerim doldu nasil ama aglicam. Kim dedim yutkunarak. Poyraz karayeldeki kizi gosterdi. Yapistirdim agzina bi tanee :KK45::KK45::KK45:

Sen bu soruyu evli bayanlara degil kocana sormalisin tatlim

Hatta kendine bi sor kocan birine heyecanlansa dedigin gibi olsa gelse anlatsa anlatmasa bile hos bi sey mi bu ne rahatlik

Çok hoş birsey gibi anlatmisim demi :)
Boyle esimi sallamayarak aman bosver onu diyerek.
Hatta adami da arayip bulacagimi soylemisim konumda. Ondan bu sekilde bir rahatlik sezdiniz ;)

Bence bunda bir kotuluk yok, bakarsin anlik olarak begenirsin mesela gecer gider, esin de zaten olgun bir insanmis ki dert yapmiyor boyle seyleri, ben de manyak derecede Tarkan hayraniyimdir mesela cok yakisikli bulurum soylerim de, esim de guler gecer hatta bana hak verir evet cok yakisikli diye:KK66: zevklerimizi birbirimize anlatiriz o da vs mankenlerini izler cok begenir napayim simdi uykusunda mu bogayim adami:KK70:

Ya sanki adamin elini tutmusum da 5 dk ben senden cok etkilendim asık oldum hoslandim senden nolur biraz goruselim kocam dan da senin icin bosanicam demisim de bayanlar bir kocadan baskasini goz gormez falan oldular...
Anladimki kocami aldatsam bunlar evimi bulur beni keserler. Yani insan hayran olabilir. Bizim buralarin meshur bir kuaforu var bakan bi daha bakiyo esime syluyorum bazen adamda tip var askim diyorum bisey demiyor. Cnku o da gordu donup donup bidaha bakti. Kizsa sinirlense ne olacak yani adam bana mi yaziyo ya da ben onami yaziyorum. Hem yazsam nolacak adam karsilik mi verecek ;)

Begenirim,hani güzel adam masallah derim fakat gerisi beni ilgilendirmez.Esimin yanındada dedigim olmustur.

Lakinnn,sizinki farklı bir boyut.
Asık oldugunuz bir adam varken nasıl baskasından etkilenebilirsiniz aklım almadı.

Konusmaya calısmak,daha dogrusu istemek
Bana göre anormal bir durum.

Esinize karsı aşkınızın kalmadıgını düşünüyorum.

Ben neden konusmak isteyim ben adama 5 dk baktim diye 5 dknin vicdanini yapiyorum neden konusim seytana uyim kocamdan olim :)

Madem esin bu konuda hoşgörülü bence anlatabilirsin hem konuyu kapatmak icin guzel bir vesile olur esinle geyik yapmis olursunuz eger ki anlatmazsan kafanda daha cok kurarsin
Insaniz duygularimiz var durtulerimiz var etkilenebiliriz sen esini aldatmadin ya da buna teşebbüs etmedin dimi :KK66:
Bir adamla diyalog kurmussun ve bu hosuna gitmiş o kadar

Tam olarak anlatiyorumm. Sira bendeydi ben diger gozetmeni beklerken bi baktim baska biri geldi pardon sira sizde dedi sustum iste o 5 dk yi anlatiyorum. Kafam birden dondu. Soru soruyor sadece bitane o ilk soruyu bildim sonrasinda sordugunda sadece suratina baktim o cevaplari verdi o kadar en son dedim gercekten kusura bakmayin cok heycanliyim.sinav stresi de var cvp veremiyorum diye o da tamam devam edelim dedi. Sonra arkaya gecti oturdu hic muhattp olmadik sinav bitimindede hic muhattap olmadik. Bu kadar yani.

gecen trenden inmek uzereydim sirada bekliyordum sabahin korunde ise giderken, cok kalabalikti tren. bisuru kiside trene binmek uzere kapida toplanmis. pencereden onlara bakiyordum. bi elinde kahvesi, diger elinde sigarasi trene binmek icin sirada duruyordu. o bana ben ona o bana ben ona nasil derin ve kafa tutarak bakistik. utandim, urktum hatta noluyo yahu diye. cektim bakislarimi bidahada bakmadim. gun icerisinde bir iki defa 'ay ne yakisikliydi, ne guzel bakti o yaa' diye tekrarladim, ama geceye tasimamistim olayi. yani o anlik elektrigi anlayabilirim, lakin evli bir kadinin yasamasini anlayamam. bazi algilarinin kapali olmasi gerekir canim, yakisikliligindan etkilenmek baska, donakalmak ve gece bile bunun uzerine konu acmak baska.

yasin kac bu arada?
gecen trenden inmek uzereydim sirada bekliyordum sabahin korunde ise giderken, cok kalabalikti tren. bisuru kiside trene binmek uzere kapida toplanmis. pencereden onlara bakiyordum. bi elinde kahvesi, diger elinde sigarasi trene binmek icin sirada duruyordu. o bana ben ona o bana ben ona nasil derin ve kafa tutarak bakistik. utandim, urktum hatta noluyo yahu diye. cektim bakislarimi bidahada bakmadim. gun icerisinde bir iki defa 'ay ne yakisikliydi, ne guzel bakti o yaa' diye tekrarladim, ama geceye tasimamistim olayi. yani o anlik elektrigi anlayabilirim, lakin evli bir kadinin yasamasini anlayamam. bazi algilarinin kapali olmasi gerekir canim, yakisikliligindan etkilenmek baska, donakalmak ve gece bile bunun uzerine konu acmak baska.

yasin kac bu arada?

Ya benim algilarim tabiki kapali ama bu istemsiz oldu demedm yani icimden vyyy adama bak ne kadar kibar diye ayrica vicdan yaptgm icin bu konuyu actim esim uyuyordu ve aklima geldi.acaba yanlismi yaptim dedim

yani yorumları okudum da ne kadar abartmışsınız kızlar.. bizim orada güzele güzel denir hatta taş da denir :KK53: Chris diye bir gerçek var yani bu dünyada, onun gerçeğini yolda görsen "öh" derim yani.. hatta demekle kalmaz eşime de gösteririm böyle de datlu biriyim.. olabilir, insanız hepimiz bu kadar vicdan yapmayın yahu :)

Yoruma eleştiriye acigim evet ama sanirim bazi bayanlar ya regl ya olmak uzere bu sinirin baska aciklamasi olamaz... :)

Bizde böyle diyoruz ama konu sahibinin olayı bir tık üstte.
Konusmak istemesi,aklında kalması vs.
Yoksa bende derim ne güzel adam falan,ve kafamı döndügümde unuturum.Asırı etkilenmek farklı boyut ne bileyim:S

Nerde yaziyor konusmak isteyip onu dusundugum ?

Defalarca soyledim tekrar soyluyorum adamla neden konusmak isteyim ki. ??? Konusmak istesem numarasini alirdim. Ben birsey yaziyorum herkes kendi kafasina anliyor

Ben neden konusmak isteyim ben adama 5 dk baktim diye 5 dknin vicdanini yapiyorum neden konusim seytana uyim kocamdan olim :)
Siz öyle yazmıssınız sandım,birdaha okumam gerek ilk mesajı sanırım.
Gercekten bir erkek icin degmez zaten,size degil bu lafım bazıları yıkıyor yuvasini baskası icin paketi farklı olsada hepsi aynı bok bunların..

Yoruma eleştiriye acigim evet ama sanirim bazi bayanlar ya regl ya olmak uzere bu sinirin baska aciklamasi olamaz... :)
Yasadiginiz normal birsey degil.sizdeki bu rahatlik ne onu anlamadim.Ya dalga geciyorsunuz yada evliligini tiye aliyorsunuz.
Madem esiniz size dizideki kiza asik oldugunu soyleyecek kadar durust buyrun sizde soyleyin.
Sonra evli evli gecinin iste.konu acmaniza ne gerek vardi

Yasadiginiz normal birsey degil.sizdeki bu rahatlik ne onu anlamadim.Ya dalga geciyorsunuz yada evliligini tiye aliyorsunuz.
Madem esiniz size dizideki kiza asik oldugunu soyleyecek kadar durust buyrun sizde soyleyin.
Sonra evli evli gecinin iste.konu acmaniza ne gerek vardi

Mizah anlayısınıza hayran kaldım.

Tam olarak anlatiyorumm. Sira bendeydi ben diger gozetmeni beklerken bi baktim baska biri geldi pardon sira sizde dedi sustum iste o 5 dk yi anlatiyorum. Kafam birden dondu. Soru soruyor sadece bitane o ilk soruyu bildim sonrasinda sordugunda sadece suratina baktim o cevaplari verdi o kadar en son dedim gercekten kusura bakmayin cok heycanliyim.sinav stresi de var cvp veremiyorum diye o da tamam devam edelim dedi. Sonra arkaya gecti oturdu hic muhattp olmadik sinav bitimindede hic muhattap olmadik. Bu kadar yani.
iste olay o kadar buyutulecek bisey degil esinizle konuşsaniz bile birsey olmaz geyige vurup.gecersiniz
böyle dile getirdikce olay kafanizda da büyür

Çok hoş birsey gibi anlatmisim demi :)
Boyle esimi sallamayarak aman bosver onu diyerek.
Hatta adami da arayip bulacagimi soylemisim konumda. Ondan bu sekilde bir rahatlik sezdiniz :KK66:

evli bayanlara sorum derken biz AAA tabi canım hangimiz yaşamadık ki ne var bunda dememizi beklediniz sanırım

Back
X