- 24 Mayıs 2016
- 750
- 1.483
- 113
- Konu Sahibi Smallworld
-
Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
Sabah erkenden işe gittiğimiz için evet hazırlıyorum çünkü aç gitmek çok kötü oluyoArkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
Evlenip kendi evimize geçtiğimiz ilk gün eşim işe giderken kalktım sabah 7 de hazırladım (ben izinli idim ) eşim de acelem var yapamayacağım dedi ve yemeden çıktı. O ilk ve son oldu
sandiviç olayı çok mantıklı aslında, hem akşamdan da hazırlanabilir ya... ben kendim için niye düşünmedim ki hiç bunuaynısının bir benzeri bende de var
benimki daha beter hatta
evde kahvaltı yapmazdı
ben işe giderken kendime ve ona sandviç yapıp kendimiznkini alıp onunkini bırakıp çıkarıdm
sonra bu söylene söylene yanına alıp götürürmüş
sonra yarım saat sonra acıkıp yiyince de iyi olmuş dermiş kendi anlattı valla
son yıllarda birlikte çıkıyoruz evde ekmek vs varsa yine sandviç yapıyorum
ama ben uyurken kalkıp kahvaltı hazırlamam yani eğer akşam yemek saatinde gelmemiş ise ve özellikle içimden gelmiyorsa yemek için sofra vs de kurmam
çok şükür eli ayağı var koyar tabağına yer
ki oğluma bile al ye demeye başladım yavaş yavaş ki alışsın
sandiviç olayı çok mantıklı aslında, hem akşamdan da hazırlanabilir ya... ben kendim için niye düşünmedim ki hiç bunuher gün açma yiye yiye açma gibi oldu göbeğim
Aksamdan sandvic hazirlasaniz sabah kalktiginda cay yada meyve suyu ile yiyip ciksa sizde uyusaniz olmaz mi..
Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?