- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
- Konu Sahibi Smallworld
-
4 senelik evliyim kızım 3 yaşında yaklaşık 7 aylık gebeyim. Kızım bu sene kreşe başladı. Kreşin kahvaltı yetersiz geldiği için kahvaltı hazırlamaya başladım bir aydır. Erkenden kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum onlar da kalkıyor kahvaltılarını yapıyor. İnanır mısın resmen aile bağlarımız güçlendi Yok böyle huzur. Kahvaltı çok önemliymiş meğer. Önceden eşim biraz fazla uyumak için bende Bebek varken uykumu bölmeyim diye çoğu zaman beni kaldırmadan öper giderdi. Ama şimdi kalkıyorum erken kalkmaya da alıştım kahvaltı hazırlıyorum onları yedirip içiriyorum eşim eline sağlık hayatım deyip öpüyor kızımda eline sağlık annecim demeye başladı. Sonra onları öpüp işe gönderiyorum keşke yıllardır böyle yapsaymışımArkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
Arkadaşlar merhaba
Benim sorum evli bayanlara sabahları eşinize kahvaltı hazırlıyor musunz önceleri hazırlıyordum ancak bebek olunca gece uykusuzluğundan sabah uyanmıyorum o yapıp çıkıp gidiyor sizde durumlar nasıl sizce yine de kalkınmalı mı sabah eşim sorun etmiyor gibi ama bilmiyorum yine de aklıma takıldı sizleri merak ettim
Bende bazen hazirliyorum sabah 7'de ama yiyemiyor.Bnde hazirlamiyorum artik ama pogaca, kek, kurabiye v.s sürekli evde bulunur.Sabah atistirsin diye.Ama öğlen arasi yemek yiyorlar zaten.Onun icin kalkmiyorum misil mişıl uyuyorumArkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?