- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
Kızlar Merhaba ben 4 yıllık evli 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimin ailesi bize 1 saat uzakta oturuyor dün yanlarına ziyarete gidelim dedik arabayla giderken enteresan bir konuşma geçti aramızda. Konunun özeti şöyle ; geçenlerde ortak tanıdığımız bir arkadaşımızın karısını aldatttığını öğrendik. Dedim ki eşime
B: x abi bile karısını aldattıysa yeryüzünde bütün kadınlar aldatılmıştır
E:tabiki aldatılmıştır garantisi varmı?
B:: sen beni aldatmadığına yemin edebilir misin??
E:: nasıl yani ??
B:: yani fiziksel veya duygusal olarak ki en önemlisi duygusal Açıdan beni aldatttığını düşünüyor musun ??
E:: yoo niye aldatayım ki ?? Yani nedemek istiyorsun ne açıdan tam anlayamadım (( bu arada sürekli konu değiştirmeye çalışıyor çiçek böcek göstererek )
B: ben seni tanıyorum sen düz bir insansın elin ayağın dolaştı sürekli soruyorsun ve ben basit birşey sordum bir gün şeytana uyup da belki kafede buluşmuşsundur belki e bi süre telde konuşmuşsundur falan diyorum hani?
E:: kafede falan buluşmadım .. Bunlar nerden çıktı şimdi
B:: iyi tamam sormuyorum birşey
E:: ee annemlere gidince ne yapalım ne götürelim meyve falan alalım mı ??
Hiç tatmin edici cevaplar değildi kızlar Size de enteresan geldi mi bilmiyorum. Resmen çağın hastalığı oldu aldatma insan diken üstünde bekliyor
B: x abi bile karısını aldattıysa yeryüzünde bütün kadınlar aldatılmıştır
E:tabiki aldatılmıştır garantisi varmı?
B:: sen beni aldatmadığına yemin edebilir misin??
E:: nasıl yani ??
B:: yani fiziksel veya duygusal olarak ki en önemlisi duygusal Açıdan beni aldatttığını düşünüyor musun ??
E:: yoo niye aldatayım ki ?? Yani nedemek istiyorsun ne açıdan tam anlayamadım (( bu arada sürekli konu değiştirmeye çalışıyor çiçek böcek göstererek )
B: ben seni tanıyorum sen düz bir insansın elin ayağın dolaştı sürekli soruyorsun ve ben basit birşey sordum bir gün şeytana uyup da belki kafede buluşmuşsundur belki e bi süre telde konuşmuşsundur falan diyorum hani?
E:: kafede falan buluşmadım .. Bunlar nerden çıktı şimdi
B:: iyi tamam sormuyorum birşey
E:: ee annemlere gidince ne yapalım ne götürelim meyve falan alalım mı ??
Hiç tatmin edici cevaplar değildi kızlar Size de enteresan geldi mi bilmiyorum. Resmen çağın hastalığı oldu aldatma insan diken üstünde bekliyor