• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soruma soruyla karşılık veriyor

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
Kızlar Merhaba ben 4 yıllık evli 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimin ailesi bize 1 saat uzakta oturuyor dün yanlarına ziyarete gidelim dedik arabayla giderken enteresan bir konuşma geçti aramızda. Konunun özeti şöyle ; geçenlerde ortak tanıdığımız bir arkadaşımızın karısını aldatttığını öğrendik. Dedim ki eşime
B: x abi bile karısını aldattıysa yeryüzünde bütün kadınlar aldatılmıştır
E:tabiki aldatılmıştır garantisi varmı?
B:: sen beni aldatmadığına yemin edebilir misin??
E:: nasıl yani ??
B:: yani fiziksel veya duygusal olarak ki en önemlisi duygusal Açıdan beni aldatttığını düşünüyor musun ??
E:: yoo niye aldatayım ki ?? Yani nedemek istiyorsun ne açıdan tam anlayamadım (( bu arada sürekli konu değiştirmeye çalışıyor çiçek böcek göstererek )
B: ben seni tanıyorum sen düz bir insansın elin ayağın dolaştı sürekli soruyorsun ve ben basit birşey sordum bir gün şeytana uyup da belki kafede buluşmuşsundur belki e bi süre telde konuşmuşsundur falan diyorum hani?
E:: kafede falan buluşmadım .. Bunlar nerden çıktı şimdi
B:: iyi tamam sormuyorum birşey
E:: ee annemlere gidince ne yapalım ne götürelim meyve falan alalım mı ??
Hiç tatmin edici cevaplar değildi kızlar Size de enteresan geldi mi bilmiyorum. Resmen çağın hastalığı oldu aldatma insan diken üstünde bekliyor

Valla bazen kadınların sorular gereksiz gelir erkeklere o yüzden konuyu değiştiriyormus gibi gelmiştir:deli: ben tuhaf ya da değil diyemem çünkü eşinin karakterini bilmiyorum belki senin her sorunu değiştirmeye çalışıyordur sıkildigi icin...dediğim gibibbazen sen önemli olduğunu Düşünsende ona gereksiz gelebilir konular ve erkekleri Bayar :deli:yani bu konudan en iyi sen anlarsın bence... eşini sen taniyorsun sonuçta. .umarım aldatmiyordur.

Ayrıca bu nicki unutmayın kızlar günün birinde aldatıldım diye yazarsam hiç şaşırmayın. Bir olay daha anlatacam o daha da enteresan. Bir yıl kadar önce işe giderken aldığı küçük el çantasının içinde prezervatif buldum bir tane daha açılmamış. Tabi cıngar çıkardım bu ne demek oluyor diye. Verdiği cevap şu : 20 gün kadar önce biz kullanırız diye yatağın başına koymuştum biz de tartışıp küs yatınca sabah bakıcı görmesin diye aldım aynanın üstünde çantamın içine koydum en yakında o vardı. Sonra çıkarmayı unutmuşum 20 gündür duruyor orda. Kızlar bu adam 20 gün boyunca hep işe gitti geldi bu çantayla. İkincisi de en yakın çanta olamaz çünkü zaten bizim prezervatifler hep o aynanın çekmexesinde durur oraya koyabilirdi. Günlerce ağladım olayı kapattım kendimce

Garip... Konuşma neyse de prezervatif olayı daha da garip. Çaktırmadan sürekli takipte ol, kontrol et. Bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum. Hatta whatsapp web le bile kontrol et bence bi süre. Var bi işler bu adamda.

klasik lafı bu kez ben söylicem. eğer aldatıyosa boşanabileceksen üstüne düş, boşanamayacaksan bırak araştırma. umarım düşündüğün gibi değildir

Kocanız bocalamış belli fakat aldatan erkeklerin usta bir yalancı olduğunu okumuştum bir yerde takmayın kafanıza zaten yapmışsa elbet çıkar.

Bir kadın durup dururken bu konularda eşinin üzerine gitmez. Siz bir şeyler hissetmişsiniz eşinizde açık vermiş sanırım. Ben olsam sonuna kadar deşerim konuyu ve bir durum varsa ortaya çıkarır, kapıyı da gösterirdim. Ancak sizin durumunuzu, nasıl davranacağınızı bilemediğim için size şöyle böyle yapın diyemeyeceğim.

Sordugunuz sorular sacma degil mi?
He cafede bulustum veya aklima falanca kadin dustu de onu dusundum evet mi diyecek adam? Zaten normal sorulara bile insan gibi cevaplar veremiyor cogu erkek;) evet aldattim mi demesini beklediniz?

Tuhaf bu insanlar ya vicdan sahibi merhametli insanlarla karsilasmak masip etsin .Durustluk bir iliskide cok onemli .

Kafede buluşmadım demesi tuhaf geldi.
Gün gelir de öğrenirsen birşeyler "ee ben kafede buluşmadım demiştim" diyecek, o derece düz mantık.
Pre olayı ayrı bir tuhaf, sanki bakıcı pat diye odaya mı daldı da hemen aniden çantaya attı?
Alıp çekmeceye koyabilirdi, 20 gün boyunca durmazdı çantada.
Sen yapsan bunu yani çantana atsan günlerce dursa anlarım bizlerin çantasında gerekli gereksiz herşey oluyor ama erkeklerde durum pek öyle değil.
Hiç masum gelmedi bana, takipte kal.

Back
X