Sorumlu hemsireyle problemlerimiz

KristalKelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
341
11
Kizlar ben egitim arastirma hastanesinde hemsireyim. Bugun gunduz mesaisinde migrenim tuttu. Arkadaslar sagolsunlar serum taktilar dinlenme odasinda uzandim. Bilmeyenler icin söyliyim asistan doktorlar 36 saat mesai yapiyorlar. Bizim servisin asistaninin da boslugu varmis o da geldi odada uzandi. Sorumlu hemsire odaya defalarca girdi cikti her seferinde kapiyi acik birakti. Serum bitene kadar ne doktor uyuyabildi ne ben rahat edebildim. Sinirden migren ağrım iyice arttı. Aksam mesai bitiminde yine doktorla dinlenme odasında babamın tahlillerini kontrol ediyorduk. (Babam kanser hastaligi gecirdi) Sorumlu hemsire yine geldi gene mi siz dedi. Döndü gitti. Yarin ise gidince bu kadinla konusmayi dusunuyorum sizce nasil bi yol izlemeliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Hasta ve hasta yakinlarinin gezdigi koridora acilan bi kapiyi acmasi bana hic iyi niyetli olmadigini hissettirdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
selam canım bende sağlık sektöründeyim.simdi bu sorumlu hemsıre dedıklerın ozellıkle bu tıp hastanelerde artık yası ıyıce gecmiş,kasarlanmıs tıpler oluyor :KK14::KK14: ya da geneli..
1- konusmak daha cok sınırlerını bozabılır,bu yaptıgı ılk sınır bozucu seyse salla gıtsın.
2- defalarca senı rahatsız edecek seyler yapmıssa konus.aran ıyı ıse acık yureklılıkle anlat,degilse de yalnız kaldıgınızda dun hastaydım ne gecmıs olsun dedınız ne de rahat versınız.sık değil falan de :KK19::KK19:
 
Bizim sorumlu lisans mezunu 33 yasinda iki cocuk annesi bi kadin. Daha düne kadar da ayni sartlarda calisiyorduk. Bir de kendisi cok dedikoducudur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
X