- 15 Haziran 2022
- 948
- 815
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Bir insan neden evlenir, birisini sever aşık olur ona güvenir vs vs.. Ablanızın kötü bir tecrübesi olduğu için boşanmış. Şu an ki psikolojisini düşünün birisine güveniyor onuna bir ömür geçireceğini düşünüyor ancak umduğunu bulamıyor böylece hayata küsmüş olabilir stres altında olabilir gelecekten bir beklentisi kalmamış olabilir ve bu yüzden gelecekten ümit etmek için size söylüyor böyle şeyleri hayatında biri olsa da olmasa da. Onunla kavga etmek yerine siz anne babanızla konuşun ablanızı şu an hiç olmadığı kadar desteklemezseniz yanlış bir evlilik yapabilir, yaralı bir kedi gibi düşünün ablanızı. Neden olmasın abla karşına iyi birisi çıkar biz de bakarız ederiz o kadar acı çektin şimdi sıra mutlu günler görmede gibi motive edici cümleler kurun ya destekleyin kısaca. Verdiği tüm tepkiler içinin yanmasındanAblam evlenip boşandı. Birkaç yıl oluyor. Sürekli aileme evlilik konusunu açıyor ki onay alıp birileriyle rahatça görüşmek için. Şimdi gayet normal bir durum, kimse de karışamaz bana göre oraya kadar normal.
Ama evlenme ideali sürekli karşı taraftan beklenti yönünde kendisini idare edeceği biri olacakmış, hep iyi biri çıkarsa evlenirim diyor. Zengin olacak, parası olacak, gezdirecek, sinirli yapısı olduğu için onu yatıştıracak. Ortada sevgi,saygı, aşk için evlenecek birini göremiyorum.
Ailemde onay vermiyor yine aynı şeyleri yaşar diye, yani bende herkes evlenmek zorunda değil düşüncesindeyim herkes evliliği yapabilir diye birşey yok.
Sorun şu ki artık bu konuyu açma diyorum ailemle tartışma çıkıyor, sürekli bu laflar. Yani biri bile yok ortada. Olmayan şey için tartışma ortamı yaratıyor.
Keşke düşüncelerim olumlu olsaydı da bende aileme savunabilseydim mesela, yalnızlık duygusu tabi ki kötü birşey biliyorum.
Şimdi ne yaparsa yapsın kaç yaşında insan diye de olmuyor ucu yine aileme geliyor, çünkü sorumluluk duygusu yok öyle birşey olsa sorun yaşasa yine onlara dokunacak , bir çocuğu var yine belki bir çocukla gelecek öyle birisidir.
sürekli karşı taraftan beklenti yönünde kendisini idare edeceği biri olacakmış, hep iyi biri çıkarsa evlenirim diyor. Zengin olacak, parası olacak, gezdirecek, sinirli yapısı olduğu için onu yatıştıracak.
Yok değil benzer karakterde insanlar olabiliyor demek kiAblanizin adı f ile mi başlıyor ?Aynı özelliklerde bir arkadaşım var, öyle kişileri ciddi, aklı başında erkekler yanında tutmuyor. Sevgilileri de kendileri gibi bir tuhaf oluyor, kavga gürültü saçma sapan şeyler yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?