sorumsuz anneler!!!

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
annesı otele gelınce kızda bıze gelıyo ,bız musaıtmıyız degılmıyız ,evdemıyız ,mısafırım mı var hıc ama hıc sormak yok
bugun yıne oglen geldı kız ,annesı demıskı saat 6 dan once alamam senı eger gelmek ıstersen ara o zaman ancak gelır alırım.
bende bugun temızlık yaptım kızlarımı bıle sureklı uyarıyorum dagıtmayın ,dokmeyın dıye .
sımdı ben elalemın cocuguna aksama kadar bakmak mecburıyetındemıyım yanı ,sabahtan berı cok gergımın bu yuzden .kadını aradım gelsın alsın dıye ıkı defa sonuna kadar caldı acmadı :KK62:arayalı kac saat oldu hıc mı gormuyo,bı anne bu kadar nasıl rahat,sorumsuz olabılıyo yaa
gurbetteyım hıc bır zaman cocuklarımı kımseye yuk etmedım hem cocuklarıma yazık hemde elalemın mecburıyetı yok yuk etmem kımseye .ben bukadar dıkkat ederken ...
sadece bugun degıl sureklı boyle geldımı gıtmek bılmıyo arayan soranda olmuyo zaten bıdefa yıne bızdeydı oglen gelmıstı dedım hıc gıt demeyım bakalım ne zman gelıp alacaklar yemın edıyorum hava karardı bu couk oldumu kaldımı ,basına bıseymı geldı hıc merak etmedıler ben kendı cocuklarımla ugrasmaktan yorulmusken bıde baskalarının cocuguna valla hıc katlanamıyorum:KK43:

Bence bi gun geldiler mi yemeklerini yedirin sonra hep beraber doğru otele. Oturun orda giriste cagirin annesini, Bizim bugun bir yere gitmemiz gerekiyor haberli gonderseniz keske filan diye verin çocuğu, bir daha göndermez. Ordaki insanlara calisanlara bir rezil olsun da. Çocuğuna sahip çıksın

Seni caktirmadan bakici olarak ise almis kadin.
Acik acik soyle "hatun ben kendi cocuklarima zor bakiyorum. Birzahmet cocuguna kendin bak." soyleyemem dersen bu yuzsuzluge katlanmaya devam edersin. Senin olmayan cocuga neden gonullu annelik yapasin ki?
Madem baskasinin basina atmak icin firsat kollayacaksin. ne diye dunyaya getirirsin ki:KK11:

sonuna kadar haklısınız, bedava bakıcı bulmuş kadına bak ya! açık açık konuşmalısınız bozulursa bozulsun.

evet bende aynenoyle dusunuyorum nasıl bu kadar guvenıyo. benım kızımı da cagırıyo otelde oynasınlar dıye ben cocugumu gondermıyorum

kreş mi yahu sizin ev, söyleyin bence ne uyanık kadınlar var ya.
sonuna kadar haklısınız, bedava bakıcı bulmuş kadına bak ya! açık açık konuşmalısınız bozulursa bozulsun.

ben mı tuhafım bılmıyorum ben sahsen cocuguma kıyamam baskasının evınde onca saatler kalmasına,lafa geldımıde mukemmel anne oluyolar

evet bende aynenoyle dusunuyorum nasıl bu kadar guvenıyo. benım kızımı da cagırıyo otelde oynasınlar dıye ben cocugumu gondermıyorum
Al çocugu götür benim bir işim var diye otele annesine teslim et

Artik kadina açik açik söyle. "Kizlarimiz arkadas olmasi çok güzel fakat ben bedava bir bakici degilim. Kizini bir daha birakmak istiyorsan, önceden beni arayip, gün belirlemen gerekiyor. Cocuklari beraber park'a götürebiliriz. Sizin hayatiniz dolu olabilir, benimkide öyle. Benimde islerim var."

Ve bir daha eger emrivaki sekilde tekrar kizini birakmaya çalisirsa kapiyi açma, telefonunu açma. Bu kadin zaten yüzsüz, yüzsüzler ile ancak böyle irtibata geçilir.

Ne insanlar var be acik acik soyle sonucta akraban degil birseyin degil kirilirsa kirilsin insanin siniri bozulur ya

Sizin durumunuz gerçekten kötü olmuş ama ben çocuğa çok üzüldüm. Tabi ki siz bakmak zorunda değilsiniz ama ben o çocuğun yerinde olmak istemezdim. Bakamıycaksan doğurma ya niye perişan olsun çocuk ?

Sizin tabirinizle bu sorumsuz anneye herdaim müsait olamayacağınızı, sizinde kendinize göre plan programınız olduğunu soylemeyi denediniz mi?
Evet yanlış yapıyor, evet bu devirde bu kadar güven duyması ve kayıtsız şartsız o çocuğu sağa sola bırakması hoş değil ve evet siz bakmak zorunda değilsiniz ama sizin cephenizden olumsuz birşey duymadıysa , sizin açınızdan sorun teşgil etmediğini düsünüyor olabilir. Net olun, fikrinizi söyleyin, kendi kendine anlamasıni beklemeyin, belli ki o kapasitede değil.

kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak

Sizin tabirinizle bu sorumsuz anneye herdaim müsait olamayacağınızı, sizinde kendinize göre plan programınız olduğunu soylemeyi denediniz mi?
Evet yanlış yapıyor, evet bu devirde bu kadar güven duyması ve kayıtsız şartsız o çocuğu sağa sola bırakması hoş değil ve evet siz bakmak zorunda değilsiniz ama sizin cephenizden olumsuz birşey duymadıysa , sizin açınızdan sorun teşgil etmediğini düsünüyor olabilir. Net olun, fikrinizi söyleyin, kendi kendine anlamasıni beklemeyin, belli ki o kapasitede değil.
yanı bıraz mantıklı olsa cogunu kımseye o kadar uzun sure bırakmanın dogru olmadıgı bılır
benım yuzum bıraz yumusak ama bu degılkı buldum enayı cocumu bırakayım oh
ıllakı karsındakı gıbı yuzsuz mu olmak gerek keske olabılsem

kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak

6 yasindaki Gizem'in olayi gerçekten öyle olmus zaten. Anne komsuya mi gidiyor, bir yere gidiyor. Kizini yalniz birakiyor. Kiz disariya gidiyor, tek basina park'ta oynamaya. Sonrada amca oglu geliyor kizi öldürüyor. Annede sonradan "ama benim kizim çok akillidir". Ya ne akillisi, kiz daha 6 YASINDA!!

Gerçekten gelde sinir olma. Yani o minik yavruya simdi sana gelirken birsey olsa? Bu sefer bide kadin suçlardi! Millet ancak "dogur dogur, karninda oldugunda anne gibi hisedersi" diyorda, yalan yani. Herkes anne yada baba olamiyor!!!

Kadın manyak olabilir mi

Eger değilse en kisa zamanda konuşup bi daha böyle bişey istemediğini kesin bir dille belirt

O cocuga senin ewinde bisey olursa basinizi polisten mahkemeden kurtaramazsiniz biliyorsun degilmi. Aman sakin kabul etme. Cocuk bunlar ne yapacaklari belli degil. Balkondan bakarkek camdan bakarken bisey olsa dusse al basina belayi kimseye anlatamaSin bak.kadinin terbiyesizligine bak sen yaa.para pesinde otel pesinde kosacagina dogurduguna bakmayi ogrensin sersem

ben mı tuhafım bılmıyorum ben sahsen cocuguma kıyamam baskasının evınde onca saatler kalmasına,lafa geldımıde mukemmel anne oluyolar

yok siz gayet normal bir annesiniz tuhaflık o kadında bakamıyorsan yapma kardeşim, ben de sizin gibi düşünüyorum kendi anneme kayınvalideme bıraktığım zaman bile açar sorarım. mesela bugün öğleden sonra babaannesine gönderdim evde çalışmak için (orada prenses muamelesi görür resmen) yine de içim bi buruk, iş yerine gittiğimde sorun yok ama evdeyim ya evde yok diye hüzünleniyorum :KK51:

bir de sen elalemin çocuğunun arkasını toplamak zorunda mısın canım? bugün kreş oyun grubuna gittik en sona biz kaldık kızımın dağıttığı oyuncakları toplamaya çalışıyorum "siz bırakın o bizim işimiz" diye gönderdiler beni annemlerde bile arkasını toplarım. çok sorumsuz bir kadın bugün son olsun tavrınızı koyun:KK12: ama çocuğa çok acıdım ya...

X