Sorumsuz bir eş

Yerinde olsam dönerdim
Çoluk çocuk olmadan arkana bakmadan kaç
Çalışmayan adam iflah olmaz

İyi de evlenmeden önce 6 sene boyunca son derece çalışkan bir adam olsaydı size aile apartmanındaki 1+1 evi mi layık görürdü?

Adam değişmedi canım karakteri öyleydi zaten sadece aynı eve girince gerçek yüzünü daha iyi gördün.
Boşanmayı düşünmüyorsaan eğer yerinde olsam işten çıkarım günün 15 saati ben de uyur asla sorumluluk almazdım.
Kocan adam degil
Ailenin yanına dön.

derdiniz ne acaba cekıosunuz anlamıyorum ?? Inanın su an erkek arkladasımın ufacık bı hatası olsa evlensem nolur vs dıye hepsını dusunerek hareket edıyorum sız bunları gore gore hala evlı kalmaya calısmak bana cok ılgınc gelıyor. Ha dogru duzgun bı ısı olmayan bırıyle ve bu sartlarda evlenmek bastan hataymıs duzelmesını sanmak en buyuk yanlısınız olmus ..Üstüne calısıosnz bır de ne diyim allah kurtarsın

"15 saat uyuyor"u görünce evde kedi besliyorsunuz sandım.

Kusura bakmayın ama hamallıktan başka bir şey değil evliliğiniz.

İyi de evlenmeden önce 6 sene boyunca son derece çalışkan bir adam olsaydı size aile apartmanındaki 1+1 evi mi layık görürdü?
valla Lalecim aynen öyle..ya da adam evlenip maddi kısmı kadına yıkmayı hesap etti diyeceğim ama asgari ücretten düşük alıyormuş..o da değil ....
eee nasıldı 5 sene de şimdi böyle oldu??

hamile kalmadan arkana bile bakmadan kaç,

Evimizdeki odalardan biri içerisinde uyunmayacak kadar rutubetli. Hatta merdiven altı diyebilirim.
Ben sadece sevdiğim için küçük hatalarını kabulleniyordum. Ama artık tahammül edemiyorum.
Paramız bitiyor, söyle annene bize 1000 lira para yollasın altınlardan diyor. Zora kalınca bileziklerimi bozdurmak isteyecek diye anneme verdim.
Kayınvalidem deseniz o çok ayrı bir yapıda, yan dairemizde yaşıyor, bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.
Annem de istemiyor artık burda yaşamamı. Abim babam telefonda eşimin iş bulup bulmadığını sorar oldu bana.
Abim daha fazla orda kalmayacak, ilk fırsatta buraya gelsin demiş.

Koşa koşa git ailenin yanına.
Bu sorumsuz insanımsıdan ne bekliyorsun ki ?
Utanmadan altınlardan 1000 tl yollasın diyebiliyorsa ondan adam olur mu sence ?
Dunyaya bir kere geliyorsun
Bu adamın kahrı çekilecek gibi degil

Küçük hatalar derken?

küçük hataları dediğiniz sorumsuz çalışmıyor,gamsız,asalak gibi mi???
aileniz de yanınızdaysa kendinize bu hayatı layık görmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…