Sorumsuz bir eş

Şoka girdim su an son sayfayi yeni okudum burda ne anlatilirsa ona göre yorum yapıyor herkes doğru olduguna inanip doğal olarak ama binbir cesit insan var tabi nereden bilecegiz... Dogrular anlatildiginda eşin hakli, konu sahibinin haksiz olduğunu da söylüyoruz ama bu sekil anlatinca da ona göre yorum yapıyor insan tabi. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten.

hih bi ciftin daha bosanmasina vesile olmussunuz
tebrikler bdv

Senin bu sacma yorumlarin da var ya.. kimse kimseyi burada konu acmaya zorlamiyor. Konuda yazili olanları da ya ilerde bunlar olursa diye biz yazıp çizip simdiden boşan sen demiyoruz. Anlatılana gore yorum yapiliyor. Hayir yani oyle bir konu ki boşan demek en mantıklısi zaten.. kadin ya da erkek açısından, farketmez

Oha ya kocası yazmış konuya :)
Sgz yoksa yazan sen misin kocanın ağzından :)

Ben kocasının yazdığına inanmadim okuyunca
Sgz sanırım ekşın yaratmak istedi
Neyse aman

Bana da cok gerçekci geldi ayrintili oluşundan. bilemiyorum tabi dengesiz tipler de cok kendine ekşın arayan Ama gercekse burada yorum yaptigimiz, doğal olarak haklı bulduğumuz, kocalarina saydirdigimiz bu tarz başka kadinlar da vardir mutlaka. Kötü hissettim bi an sanki haksizlik etmis gibi..

Evlenmeden önce ne iş yapıyordu ki eşiniz? O zaman da işsiz miydi?
Depresyonda falan mı eşiniz çok garip bir durum gerçekten...
Siz de çalışmayın bence bir bahane ile...
Kenara çekilin bakalım ne olacak.
Onun çözmesi gereken sorunları ve üstlenmesi gereken sorumlulukları aceleci davranıp üstünüze almayın. Her şeye yetişeceğim diye de uğraşmayın.
Yok mu bir aile büyüğü alıp konuşacak?

Güncel hali 13. sayfada :// konu ilginclesti

6yıl boyunca enazından iş noktasındaki tembelliğini görmeniz gerekmez miydi? Bende buna takıldım.

Şok oldum eşin yazdıklarını okuyunca boşanın demeyi sevmem hakka girmekten korkarım ama aile olamamişsınız siz... Bırakın gitsin...

Hadi diyelim ki siz haklısınız o zaman neden bu evliliği sürdürüyorsunuz? Boşanın bence ikiniz birbiriniz için yaratılmamışsınız

Bana pek gercekci gelmedi yazilanlar. Bence karsimizda asiri dilbaz bir adam var ve "yavuz hirsiz ev sahibini bastirir vakasi" mevcut. Bazi cumleleri biraz da meshur adanali gaspciyi animsatiyor. Sahsen ben inanmadim yazilanlara.

Esine soyle bari cocuk dogursun.

Boşanın bence, bu ne biçim bir evlilik. Evliliğin ne olduğunu anlayamamışsınız ikiniz de.
Madem bu kadar kötü bir kadınla neden evli kalıyorsunuz ki? Aldatmış daha ne olacak?
Çocuk yapmayın sakın ola ki.

szg sen neymişsin yahu Ben mi çok kolay manipule edilebilen biriyim bilmiyorum ama ilk sayfada szg'ye acırken 13. sayfayı bir okudum ki Çağlar'ın haline üzülmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…