- Konu Sahibi degerlim25
Merhaba kızlar.Direkt konuya giriyorum.. 5 yılık bir ilişkimiz var. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Erkek arkadaşım artık evlilik konusunda sabırsız davranıyor. Okuldan hemen sonra evlilik istiyor ama ben bu konuda çok stres yaptım. Onu seviyorum onunla bi gelecek istiyorum ama erkek arkadaşım benden bi iki yaş büyük bi insan olmasına rağmen sorumluluk sahibi bir insan değil. Düzenli bir işi ve geliri henüz yok, sigorta konusun da da sıkıntılıyız. Evliliği bu kadar istiyor olmasına rağmen bugüne kadar yapmış olduğu herhangi bir birikimi yok
Ailesi kirada oturuyor. Şuanda çalışıyor fakat aldığı maaşı kendisine ve ailesine kıtı kıtına yetiştiriyor.Yeri geliyor birlikte vakit dahii geçiremiyoruz. Uzaktayız yanıma gelemediği oluyor.Aramızda senin benim param mevzusu olmadığından yeri geliyor almış olduğum öğrenim kredisini birlikte harcıyoruz. Yeri geliyor bana yardım ediyor ama az geliri olup ailesine de yardım ettiği için sıkıntı çekebiliyorum. Konu şuan tamamen maddiyat olarak görünüyor belki ama, şuanı değil geleceğimizi düşüyorum. İleride kira fatura vs.. bunlar gözardı edilmeyecek şeyler. Sonuçta aile olmak istiyoruz. Onunla ayrılmak yerine ona yardımcı olmak istiyorum. Evlilik altyapısını iyi kurmak istiyorum.
Gururunu kırmadan konuşup bu eksiklikleri tamamlamak istiyorum. Bugüne kadar çok defa da anlatmaya çalıştım ama ilerleme kaydedemedim. Ailevi konudan rahat olduğu için belkide böyle bilemiyorum. Şimdi mi aklına geldi bunları sorun ediyorsun derseniz eğer ben ayrılmak kaçmak yerine onun yanında olup bu durumu aşmak istiyorum. Zaman geçtikçe bende mantık ağır basıyor, ama ondan da vazgeçmek istemiyorum. Bu yaştan sonra onu zorla sorumluluk sahibi bir insan yapamam biliyorum ama onu bu sorumluluğa nasıl itebilirim onurunu ve gururunu incitmeden. Bu konuda tecrübeleri olan yada böyle bişey yaşayıp bunu aşabilenler varsa lütfen yardımcı olabilirler mi. Evlilik ciddiyetine büründükçe strese giriyorum onu sevdiğim için bende herşeyden çok istiyorum ama tek eksiklik bu bunuda ortadan kaldırıp yada min. indirip birazda olsa rahatlamak istiyorum. Anlıcağınız yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal misali. Acil acil yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..:44: