- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
merhaba arkadaşlar.şimdi bu facede yeni olay mı bilmiyorum ama aratılan kişileri görebildiğimi dün farketttim.sevgilimin facesine girdim.baktım aralıktan beri 3-4 kez bi kızı aratmış .bi kaç kadın daha var ama onları bikez arattığı için ilgilenmedim. Sevgilimin son zamanlarda ilgisiz ve bikaç değişik davranışlarından dolayı ben fena halde işkillendim.Kim olduğunu sorayım da gerçeği ya da sevgilimin bana uyduracağı cevabı mı öğreneyim.Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.
başlığı da değiştirmeyi unutmuşum.
depesiüstügidesice.Genelde onların haberleri olmuyor.Arkadaşlarıdır canım iftira atmayın sevdiceklerinize
aynı zamanda sorumsuz da benimle ilgilenmiyor artık hiçbişekilde.valla ne yalan söyliyim ayrılık düşünür oldum.sorumsuz erkek değil fingirdek erkek olucak o başlık :)
depesiüstügidesice.zaten gördm hep bi kaç güzel kızı aratmış fln .baya bozuldum.onun haber i bile yok gerçi.
Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.
aynı zamanda sorumsuz da benimle ilgilenmiyor artık hiçbişekilde.valla ne yalan söyliyim ayrılık düşünür oldum.
evet işte.nasılsa bişey varsa yalan söyleyecek.napmak lazım ki.askerde bide şu an.göz görmüyo .kim bilir ne haltlar yiyo demekten kendimi alamıyorumHmm aralıktan beri tek bi kızı sürekli aratması arkadaşn yapıcagı iş değil biraz kendni kandrmak istiyosun gbi geldi bana gercegi duymak istemiyosan salla gtsn cunku soracak olursan o sana sallicak bişeyler
Allahım kötü insan çıkarmasın kimsenn karşısına.yav bide gelecek için bna hiç bi plan anlatmıyor .sadece bna güven diyor iş konusnda.hep cinlerim tepemde kaç gndr.bi iş bulma sitesine kaydolack bna sen ypsna boşsn diyor .sınava gireckti ösym şifresni untumuş.oooof of.hep dek mi geliyo yoksa cidden mi sorunlu anlamadımKuduruyorlar oturdukları yerde manyaklar
nası listele canım? baktım profillerine fotogrf fln yok hemde uzak illerdeler.Kızları. Listele ordaaskerdeyken görüştüğü kişiler olmasın baktnmı profillerine
sinirim bozuldu fena bi şekilde ya.valla kötü düşünmelimiyim bilemedm deKızlarn isimlerini not alda tek tek sordugunda hatırlar zaten isimleri kaybetme we takibide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?