• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorumsuz erkek

Sakat bise yapıyosa arattıktan sonra silmez mi insan ya, saklıyacak bisr olsa daha dikkatli davranırdı bence. Zararsız bi durum gibi görünüyor

Bence birilerini aratmatması çok büyük bir sorun olmamalı yani arkadaşı olabilir bir tanıdığı olabilir vs. :KK16: ama burada demiş arkadaşlar bir seylerden süpheleniyorsanız hemen söylemeyin biraz daha takip edin bakalım ne olacak :KK56:

merhaba arkadaşlar.şimdi bu facede yeni olay mı bilmiyorum ama aratılan kişileri görebildiğimi dün farketttim.sevgilimin facesine girdim.baktım aralıktan beri 3-4 kez bi kızı aratmış .bi kaç kadın daha var ama onları bikez arattığı için ilgilenmedim. Sevgilimin son zamanlarda ilgisiz ve bikaç değişik davranışlarından dolayı ben fena halde işkillendim.Kim olduğunu sorayım da gerçeği ya da sevgilimin bana uyduracağı cevabı mı öğreneyim.Yoksa hepten boşvereyim mi? Belki arkadaşı falan aratmıştır.
Boşver yahu. Aratsa ne olacak? Sonuçta konuşmamış, delil yok yani. Boş yere huzurunuzu kaçırma. Bu aratma geçmişi olayı nedir ya ikidir denk geliyorum. Nereden giriyorsunuz buraya anlamadım :S

Boşver yahu. Aratsa ne olacak? Sonuçta konuşmamış, delil yok yani. Boş yere huzurunuzu kaçırma. Bu aratma geçmişi olayı nedir ya ikidir denk geliyorum. Nereden giriyorsunuz buraya anlamadım :S
ya vallahi kim icat ettyse onuda.hiç iyi olmadı .insanın huzuru kaçar şu yukarda arama yapılan yer varya oraya tıklayınca boşken kenarda düzenle yazıyor ordan girince ne arattıysa çıkıyor.

ya vallahi kim icat ettyse onuda.hiç iyi olmadı .insanın huzuru kaçar şu yukarda arama yapılan yer varya oraya tıklayınca boşken kenarda düzenle yazıyor ordan girince ne arattıysa çıkıyor.
Dün gece baktım buldum nerede olduğunu, teşekkür ederim canım. Amaaan baktım hiç bişey yok bizimkinde. Hep ben aramışım birilerini. :) İcat çıkarıp duruyorlar. Dün bir forumda okudum, çocuğun biri kız arkadaşı ne arama yapmış ona bakıp bişeyler bulmuştu. Hesap sorucam kimmiş bunlar falan diyordu. Milletin ilişkisini riske atacak bu facebook. Allahtan bekar falan değiliz :) Kopacak kıyametleri düşünemiyorum. Ben de bişey bulurum diye baktım. Bi halt çıkmadı. Ne bekliyorsam sanki... Eşimin ilk ve tek sevgilisi benim zaten :KK70:

Dün gece baktım buldum nerede olduğunu, teşekkür ederim canım. Amaaan baktım hiç bişey yok bizimkinde. Hep ben aramışım birilerini. :) İcat çıkarıp duruyorlar. Dün bir forumda okudum, çocuğun biri kız arkadaşı ne arama yapmış ona bakıp bişeyler bulmuştu. Hesap sorucam kimmiş bunlar falan diyordu. Milletin ilişkisini riske atacak bu facebook. Allahtan bekar falan değiliz :) Kopacak kıyametleri düşünemiyorum. Ben de bişey bulurum diye baktım. Bi halt çıkmadı. Ne bekliyorsam sanki... Eşimin ilk ve tek sevgilisi benim zaten :KK70:
bizde ilk ve tekiz işte ama .insan arıyor yine bişeyler etraftan çok etkileniyoruz ve güvenmiyoruz sanırım.sanki biz facebooktan erkeklere bakmıyomuşuz gibi.

bizde ilk ve tekiz işte ama .insan arıyor yine bişeyler etraftan çok etkileniyoruz ve güvenmiyoruz sanırım.sanki biz facebooktan erkeklere bakmıyomuşuz gibi.
Heeee heeee :KK70:Bakıyoruz ama kocamız bakamaz. Hıııııı :KK11: Ne fenayız ya :KK49:

Back
X