- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
sorarsam bişey uydurması çok kolay .Ya orda birileryle görüştyse onlara bakmştr yada ordaki arkadaslrı askerdeyken sewgilisine falan baktrmştr neblym sormakta yarar war
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorarsam bişey uydurması çok kolay .Ya orda birileryle görüştyse onlara bakmştr yada ordaki arkadaslrı askerdeyken sewgilisine falan baktrmştr neblym sormakta yarar war
inancam napcm.snra bisürü zırvalayack bana güvenmyosun sen gamze yan yattı çamura battı.Y ani öyle malesef askerdeki samimi arkadasmn hesabı yok o baktı sewgilisine dese ne dicen
napmalı.sorayım mı kim o diye.sonra havalara girer.nası davranmalı ki.ilgisiz bir de.mesela hiç merak edip benm faceme girmez.ne bileyim boş vakitlerinde yazmaz bna hiç.soğudu gibide sanki.bir erkek sürekli birisini takipteyse sanalda begeniyordur.
orayı kapattırsak pisliği yapan her türlü yapar be canım.bisürü mecra var.face leri twitterları ınstagramları vb kapatın kapattrın hepsı ayrılm bosanma nedenidir ve hep bı pislik çıkar ister istemez
o zaman içindekı sesi ayaklandır şifresini iste arattığı kızları takıp et haberın varmış da yokms gıbı örneklendirerek sormaya konuşmaya calıs hal hareket konusmaalarndn anlarsn belkı ve görmeden kesın kanı ya varma ama nolursa olsun hıssettrme ne kıskançlığı ne supheyı ne bıldgnıorayı kapattırsak pisliği yapan her türlü yapar be canım.bisürü mecra var.
şifresi var canım ama sormalımıyım sormamalımıyım bilemedim.o zaman içindekı sesi ayaklandır şifresini iste arattığı kızları takıp et haberın varmış da yokms gıbı örneklendirerek sormaya konuşmaya calıs hal hareket konusmaalarndn anlarsn belkı ve görmeden kesın kanı ya varma ama nolursa olsun hıssettrme ne kıskançlığı ne supheyı ne bıldgnı
sorsan ne dıcek kı bnce sorma varsa da bıse demıck ya kendı nı alt etcek ama sen daa ıyı tanırsın onu tepkısını doğrumu der kıvrılırmı ısın ıcındn analız edecek olan sensn deneyebılrsn n e kaybedersın kışifresi var canım ama sormalımıyım sormamalımıyım bilemedim.
yer mi.yemez kızay benim bi arkadaşım var o kızın adını ve soyadını söyle şehir dışında yaşıyor beni aradı çağırdı yanına gitmeyi düşünüyorum.canım benim nasıl da özledim de bakalım napçak :))))
aynen katılıorm kıvırcak ben olsam kıvırırdımsormıycm kızlar karar verdim.kıvırır zaten bişey olsa bile.halini tavrını biraz daha yoklamak en iysi.
yemesin zaten amaç o şekerim:))) senin salak olmadığının farkına varsın yeter.kalkıp bi şey de diyemez k.çı b.klu çünkü:))))yer mi.yemez kız![]()
napmalı.sorayım mı kim o diye.sonra havalara girer.nası davranmalı ki.ilgisiz bir de.mesela hiç merak edip benm faceme girmez.ne bileyim boş vakitlerinde yazmaz bna hiç.soğudu gibide sanki.
vay anasını sayın seyirciler.Sanalda bir iş karıştırdığını düşünüyorsanız sahte bir hesap açıp konuşmaya çalışarak onu test edebilirsiniz. Ben şüphelendiğim kişilere uygulayıp faydalı sonuçlar almıştım![]()
vay anasını sayın seyirciler.D evveeet.
![]()