• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorumsuz erkek

bir erkek sürekli birisini takipteyse sanalda begeniyordur.

bir erkek sürekli birisini takipteyse sanalda begeniyordur.
napmalı.sorayım mı kim o diye.sonra havalara girer.nası davranmalı ki.ilgisiz bir de.mesela hiç merak edip benm faceme girmez.ne bileyim boş vakitlerinde yazmaz bna hiç.soğudu gibide sanki.

face leri twitterları ınstagramları vb kapatın kapattrın hepsı ayrılm bosanma nedenidir ve hep bı pislik çıkar ister istemez

orayı kapattırsak pisliği yapan her türlü yapar be canım.bisürü mecra var.
o zaman içindekı sesi ayaklandır şifresini iste arattığı kızları takıp et haberın varmış da yokms gıbı örneklendirerek sormaya konuşmaya calıs hal hareket konusmaalarndn anlarsn belkı ve görmeden kesın kanı ya varma ama nolursa olsun hıssettrme ne kıskançlığı ne supheyı ne bıldgnı

o zaman içindekı sesi ayaklandır şifresini iste arattığı kızları takıp et haberın varmış da yokms gıbı örneklendirerek sormaya konuşmaya calıs hal hareket konusmaalarndn anlarsn belkı ve görmeden kesın kanı ya varma ama nolursa olsun hıssettrme ne kıskançlığı ne supheyı ne bıldgnı
şifresi var canım ama sormalımıyım sormamalımıyım bilemedim.

Benim arkadasım benim facemden eski erkek arkadasını aratıyor arada mesela öyle bişey olabilir biraz polyanlacılık oldu ama :KK45:

ay benim bi arkadaşım var o kızın adını ve soyadını söyle şehir dışında yaşıyor beni aradı çağırdı yanına gitmeyi düşünüyorum.canım benim nasıl da özledim de bakalım napçak :))))

şifresi var canım ama sormalımıyım sormamalımıyım bilemedim.
sorsan ne dıcek kı bnce sorma varsa da bıse demıck ya kendı nı alt etcek ama sen daa ıyı tanırsın onu tepkısını doğrumu der kıvrılırmı ısın ıcındn analız edecek olan sensn deneyebılrsn n e kaybedersın kı

napmalı.sorayım mı kim o diye.sonra havalara girer.nası davranmalı ki.ilgisiz bir de.mesela hiç merak edip benm faceme girmez.ne bileyim boş vakitlerinde yazmaz bna hiç.soğudu gibide sanki.

Sanalda bir iş karıştırdığını düşünüyorsanız sahte bir hesap açıp konuşmaya çalışarak onu test edebilirsiniz. Ben şüphelendiğim kişilere uygulayıp faydalı sonuçlar almıştım :KK66:

Back
X