evet kendime olan özgüvenimi kaybettim eşimin ailesine olan saygıdan eşimde üzülmesn diye yaptm kendim hiç stemedm halan dahada istemiyorum kaynanam konuşunca esksi gibi tutamıyoum kendimi her hafta geldğnde belki evde olmam işim olur yani istemedğimi belli ettm anladı oda eşime bak beni istemiyo şimdiden falan dedi eşim hemen öyle şeymi olur tabi gelceksin o öyle demek istemedi falan dedi bende tepki vermedim ayrı eve çıkınca açılmak istediğimi böle mutlu olmadmı istemedmi söylemştm olmaz demişti
acilmak istediginde sana olmaz diyen esin mi kayinvaliden mi bilmiyorum ama senin kararlarina hic kimse karisamaz...
bir kere biri olmaz dedi olur dedi diye dusunup kendi hayatini baskalarinin isteklerine gore yasaman cok anlamsiz...
sen resmen kendi ruhunda ve bedeninde baskalarinin hayatini yasiyorsun...
baskalarinin isteklerine gore hareket etme, sen de bir bireysin, sesin tok ciksin biraz...
bazi kararlar karsisinda hayir demeyi bil, pasif kalirsan hep azilirsin.
kararli ol sesin ciksin bak sana biri karisabiliyor mu...
hayır olurmu siz yazdıkça rahatlıyorum

sevgisinden emin olmam için ne yapacağım onun için yazdım onu
esinin sevgisinden nasil emin olursun biliyor musun?
esin senin isteklerine saygi gosterip seni o sekilde kabul ettigi ve sevmeye devam ettigi zaman.
ama goruyoruz ki esin icin senin dusuncelerinin hic bir onemi yok, onlar ne derse robot gibi herseyi yaptirmislar sana...
ya bu durumda esinin sevginden emin olamazsin...
boyle sevgi olmaz cunku...sevgi degil bu...
sanki can çekişiyorum ölmek herşeyi unutmak istiyrum fena oldum bi anda ne çok birikirmişim allahım yardım et bana
afedersin ama boyle bir adam icin birak olmeyi aglama bile...degmez...
yok hiç gayreti yok umursamıyo böyle bi ilişki için beklemem için hiç çabası yok tmm evi yaptırıyo ama beni hep ihmal ediyo sanki beraber yaşamicaz orda ben seviyorum onu açık kapıda bıraktım giderken gidersem dönüşü yok artık gücüm kalmadı sabrım taştı beni istiyosan annemdeym ev bitsn geleym yerleşelim olmaz ailem karşı çıkar dedi tmm 2. şık sundum ev bitene kadar annenle yaşayalım ama beni istemediğm yerlere götürmesn istemedğm insanlar gelnce evde durmim çünkü geriliyorum kafam almıyo evimize çıkıncada saçımı açayım bunada yok dedi yok yok orta yolu bulamadık ne git diyo ne kal ama kalamadım
bu isi zorlama...
esin belli ki seni cok sevmiyor...
seven insan sevdiginin arkadasinda durur ayrica onu oldugu gibi kabul eder...
yok ayrilmam diyorsan eviniz bitince bir kere daha deneyin diyecegim ama boyle bir adamla yasanan her gun kayip...
siz bu evliligi yapmakla cok hata etmissiniz...
esinizi iyi taniyamamissiniz cunku ayri dunyanin insanlari gibi duruyorsunuz...
hayirlisi neyse o olsun...
yazdiklarim uzun oldu ama sizin gozunuzu acmaniz gerekiyor...
yasiniz kac bilmiyorum ama yazdiklariniz ve esiniz hakkinda sordugunuz sorulara bakilirsa kucucuk liseli kizlar gibisiniz, mantikli dusunemiyorsunuz...hala esinizin size olan sevgisini sorguluyorsunuz...
tekrar soyluyorum bu sevgi degil...
ama ev yapilinca bir kez daha deneyelim, yoksa simdi ayrilirsak icimde kalacak evliligimizi hic yasayamadik diyorsaniz bir kez daha deneyin derim icinizde bir sey kalmamasi acisindan...