• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

Başınızı açmamanızı istiyor değil mi birde o var..
Kimse kimseye baskı yapamaz.
Bu başlı başına boşanma sebebi olabilir.
İstiyorsanız açarsınız bu eşiniz bile olsa kime ne?

açmamı istemiyo ailesi açıklığa karşı olduğu için ama aslında onun için pek önemi yok ailesinin baskısından oda zorda kaldığı için kapa açma ama ben artık onun içinde olsa zorla kapamak istemiyorum...

baskıyla yapılan herseye karsıyım seni bastan öle kabul etmişşse sana saygı duyacak zorla kapanmak da ne demek içinden gelmedikten sonra işin zor canım allah yardımcın olsun

Kızlar ben eşimle severek evlendim evlenmeden önce rahat bi kızdım saçım açıktı istediğim gibi giyinir gezerdim annem bana güvenrdi istemediğim şeyleri yapmazdım rahat huzurlu mutlu yaşardım evlenince eşimin ailesinin isteğiyle kapandım (zorla) eşim ev yaptırıyodu evi inşaatta olduğu için gecici olarak ailesiyle bir yaşamamı istedi tmm dedim eşimi sevdiğim için kabul ettim oda beni seviyodu evlendik sürekli sorunlar çıkıyo eşime güvenmiyorum ama onu seviyorum bazı yalanlarını yakalamıştım benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz... geçen rahatsızdım hastanye gittim gitceğimi biliyodu aradı beni nbr napyn falan kapattı hiç sormadı ne oldu doktor ne dedi dye çok üzüldüm eve geldgnde sormasını bekledm sormaynca kızdım mrk etmyosunmu diye unuttum dedi:( bazen anneme giderm kalmaya gel derim gelmez üzülceğimi bildiği herşeyi yapar yani geceleri yanında sabahlara kadar sessizce ağlarm umursamaz dönüp bakmaz bi sorun olsa konuşsam dinlemez yorgunm der son zamanlrda kaçıyo benden evimizin bitmesne 3-4 ay kaldı ama bnm sabrım kalmadı anneside ayrı dert istyo onlan gezeym tozaym ben sevmyrum gtmyorum dyede eşim surat yapıyo çok kötüyüm sıkıntıdan hasta oluyorum hep napcam ben eşim eskisi gibi beni sevip ilgilenmiyo beni hiç anlamıyo dayanamyorum çekip gitmek istiyorum olmuyo siz olsanız naparsınız lütfen kendinizi yerime koyup akıl verin bana....

yorumum sert olacak uzgunum :43:
her istedigimi yapacak birini bulsaydim sizin gibi, ben de esiniz gibi yapardim...
ne kadar cok odun vermissiniz kendinizden...
sonunda ne bekliyordunuz?
size yilin en iyi es odulunun verilmesini mi?
bu kadar cok taviz verirseniz olacagi bu...
hata sizde...
bu durumu da ancak artik ''dur'' diyerek yenebilirsiniz...
tabi kocaniz ve ailesi size karsi cikinca yine kabul edip susmazsaniz...

asla sen yanlış anladın sanırım, onlar başkaları ne dicek diye düşünüyo başkaları için arayıp tutuşuyolar ne dicez onlara diye dönmicem ben annemdeyim onlar benden vazgeçmişler artık kendimi düşünüyorum ama böyle olmasına üzülüyorum

milleti senden daha çok düşünen insanları sen hiç düşünme,bu hayat kimseyi çekecek kadar uzun değil,evet üzülüceksin ama bitiyor kendimden biliyorum

milleti senden daha çok düşünen insanları sen hiç düşünme,bu hayat kimseyi çekecek kadar uzun değil,evet üzülüceksin ama bitiyor kendimden biliyorum

evet çok haklısın ne kadar yaşayacağımız belli değil ve ben hep bu şekilde yaşamak istemiyorum inşallah geçer sağolun:71:

evet kendime olan özgüvenimi kaybettim eşimin ailesine olan saygıdan eşimde üzülmesn diye yaptm kendim hiç stemedm halan dahada istemiyorum kaynanam konuşunca esksi gibi tutamıyoum kendimi her hafta geldğnde belki evde olmam işim olur yani istemedğimi belli ettm anladı oda eşime bak beni istemiyo şimdiden falan dedi eşim hemen öyle şeymi olur tabi gelceksin o öyle demek istemedi falan dedi bende tepki vermedim ayrı eve çıkınca açılmak istediğimi böle mutlu olmadmı istemedmi söylemştm olmaz demişti:50:

acilmak istediginde sana olmaz diyen esin mi kayinvaliden mi bilmiyorum ama senin kararlarina hic kimse karisamaz...
bir kere biri olmaz dedi olur dedi diye dusunup kendi hayatini baskalarinin isteklerine gore yasaman cok anlamsiz...
sen resmen kendi ruhunda ve bedeninde baskalarinin hayatini yasiyorsun...
baskalarinin isteklerine gore hareket etme, sen de bir bireysin, sesin tok ciksin biraz...
bazi kararlar karsisinda hayir demeyi bil, pasif kalirsan hep azilirsin.
kararli ol sesin ciksin bak sana biri karisabiliyor mu...

hayır olurmu siz yazdıkça rahatlıyorum :( sevgisinden emin olmam için ne yapacağım onun için yazdım onu

esinin sevgisinden nasil emin olursun biliyor musun?
esin senin isteklerine saygi gosterip seni o sekilde kabul ettigi ve sevmeye devam ettigi zaman.
ama goruyoruz ki esin icin senin dusuncelerinin hic bir onemi yok, onlar ne derse robot gibi herseyi yaptirmislar sana...
ya bu durumda esinin sevginden emin olamazsin...
boyle sevgi olmaz cunku...sevgi degil bu...

sanki can çekişiyorum ölmek herşeyi unutmak istiyrum fena oldum bi anda ne çok birikirmişim allahım yardım et bana:43:

afedersin ama boyle bir adam icin birak olmeyi aglama bile...degmez...

akşam konuşacaklarım var beni biraz dinlermsn dedim biraz oturdukdan sonra odaya geçip gelmesini bekledim 1saat geçti ailesiyle oturdu ... geldi girdi yatağa uyucak gibiydi baktım ona konuşmicağızmı dedim anlat dedi niye böylesin benmi bi hata yapıyorum niye bana bu kadar ilgisizsn hiçmi önemim yok susuyo sonra bende bilmiyorum diyo sanki bişe dicek diyemiyo... babam evi yaptırmamız için bize biraz para göndermişti annemde biraz vermişti o paraları ayarlayıp sana geri vereceğim dedi dondum o an:14: ben daha ayrılmak istediğimi söylemeden bunu dedi tmm dedim artık konuşmamın bi anlamı yok bitsin anlaşmalı ayrılalım yok mok dedi ama almam yan cebime koy der gibi herşey bitti :50::50::50:

yok hiç gayreti yok umursamıyo böyle bi ilişki için beklemem için hiç çabası yok tmm evi yaptırıyo ama beni hep ihmal ediyo sanki beraber yaşamicaz orda ben seviyorum onu açık kapıda bıraktım giderken gidersem dönüşü yok artık gücüm kalmadı sabrım taştı beni istiyosan annemdeym ev bitsn geleym yerleşelim olmaz ailem karşı çıkar dedi tmm 2. şık sundum ev bitene kadar annenle yaşayalım ama beni istemediğm yerlere götürmesn istemedğm insanlar gelnce evde durmim çünkü geriliyorum kafam almıyo evimize çıkıncada saçımı açayım bunada yok dedi yok yok orta yolu bulamadık ne git diyo ne kal ama kalamadım

bu isi zorlama...
esin belli ki seni cok sevmiyor...
seven insan sevdiginin arkadasinda durur ayrica onu oldugu gibi kabul eder...
yok ayrilmam diyorsan eviniz bitince bir kere daha deneyin diyecegim ama boyle bir adamla yasanan her gun kayip...
siz bu evliligi yapmakla cok hata etmissiniz...
esinizi iyi taniyamamissiniz cunku ayri dunyanin insanlari gibi duruyorsunuz...
hayirlisi neyse o olsun...
yazdiklarim uzun oldu ama sizin gozunuzu acmaniz gerekiyor...
yasiniz kac bilmiyorum ama yazdiklariniz ve esiniz hakkinda sordugunuz sorulara bakilirsa kucucuk liseli kizlar gibisiniz, mantikli dusunemiyorsunuz...hala esinizin size olan sevgisini sorguluyorsunuz...
tekrar soyluyorum bu sevgi degil...
ama ev yapilinca bir kez daha deneyelim, yoksa simdi ayrilirsak icimde kalacak evliligimizi hic yasayamadik diyorsaniz bir kez daha deneyin derim icinizde bir sey kalmamasi acisindan...

Son düzenleme:
acilmak istediginde sana olmaz diyen esin mi kayinvaliden mi bilmiyorum ama senin kararlarina hic kimse karisamaz...
bir kere biri olmaz dedi olur dedi diye dusunup kendi hayatini baskalarinin isteklerine gore yasaman cok anlamsiz...
sen resmen kendi ruhunda ve bedeninde baskalarinin hayatini yasiyorsun...
baskalarinin isteklerine gore hareket etme, sen de bir bireysin, sesin tok ciksin biraz...
bazi kararlar karsisinda hayir demeyi bil, pasif kalirsan hep azilirsin.
kararli ol sesin ciksin bak sana biri karisabiliyor mu...

esinin sevgisinden nasil emin olursun biliyor musun?
esin senin isteklerine saygi gosterip seni o sekilde kabul ettigi ve sevmeye devam ettigi zaman.
ama goruyoruz ki esin icin senin dusuncelerinin hic bir onemi yok, onlar ne derse robot gibi herseyi yaptirmislar sana...
ya bu durumda esinin sevginden emin olamazsin...
boyle sevgi olmaz cunku...sevgi degil bu...

afedersin ama boyle bir adam icin birak olmeyi aglama bile...degmez...

bu isi zorlama...
esin belli ki seni cok sevmiyor...
seven insan sevdiginin arkadasinda durur ayrica onu oldugu gibi kabul eder...
yok ayrilmam diyorsan eviniz bitince bir kere daha deneyin diyecegim ama boyle bir adamla yasanan her gun kayip...
siz bu evliligi yapmakla cok hata etmissiniz...
esinizi iyi taniyamamissiniz cunku ayri dunyanin insanlari gibi duruyorsunuz...
hayirlisi neyse o olsun...
yazdiklarim uzun oldu ama sizin gozunuzu acmaniz gerekiyor...
yasiniz kac bilmiyorum ama yazdiklariniz ve esiniz hakkinda sordugunuz sorulara bakilirsa kucucuk liseli kizlar gibisiniz, mantikli dusunemiyorsunuz...hala esinizin size olan sevgisini sorguluyorsunuz...
tekrar soyluyorum bu sevgi degil...
ama ev yapilinca bir kez daha deneyelim, yoksa simdi ayrilirsak icimde kalacak evliligimizi hic yasayamadik diyorsaniz bir kez daha deneyin derim icinizde bir sey kalmamasi acisindan...

cnm çok haklısın diyecek bişey bulamıyorum 22 yaşındayım eşim benim istediklerimi yapabilmek için ailesini atması gerekiyomuş o bişe yapmasada ailesi onu reddedermş saçım açık diye:1: gülüyorum artık bende çok saçma geliyo bu yüzden beni istemiyosa çıksın gitsin hayatımdan kararlıyım hayır kapatmicağım saçımı diyorum çok sevmiyo belkide hiç sevmiyo olabilir ama lafta seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor bende kararlıym istiyosan beni böyle kabul et diyorum yoksa yok aslında hiç uzatmicağımda içimde bi umut var ayrı evde çok farklı olcak diye sırf bu yüzden bekliyorum ama o eve dönmiceğim:20::20::20:

cnm çok haklısın diyecek bişey bulamıyorum 22 yaşındayım eşim benim istediklerimi yapabilmek için ailesini atması gerekiyomuş o bişe yapmasada ailesi onu reddedermş saçım açık diye:1: gülüyorum artık bende çok saçma geliyo bu yüzden beni istemiyosa çıksın gitsin hayatımdan kararlıyım hayır kapatmicağım saçımı diyorum çok sevmiyo belkide hiç sevmiyo olabilir ama lafta seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor bende kararlıym istiyosan beni böyle kabul et diyorum yoksa yok aslında hiç uzatmicağımda içimde bi umut var ayrı evde çok farklı olcak diye sırf bu yüzden bekliyorum ama o eve dönmiceğim:20::20::20:

tamam seviyorsa seni oldugun gibi kabul etsin ne var bunda...neden ailesi bu kadar onemli bu adam icin bunu anlamis degilim...
ailesi sana ne karisir sanki annesiyle babasiyla mi ayni yataga giriyorsun tovbe tovbeee...kimene canim...
erkek dedigin karimi boyle kabul edin o benim hayat arkadasim, zaten yakinda ayri eve cikacagiz rahatsiz olmazsiniz diyemiyor muymus? bunu sorabilir misin acaba?
cok mu pisirik bu adam normalde? surekli ailesinin isteklerinden bahsediyor...

bir de anlamadigim ayrilma kararini neden ortaya attigi?
surekli bir seyler yapacaksin diye dayatilan sensin ama bosanalim evine git diyen o oldu...
ev de yapiliyormus iste o zaman size kimse karisamazdi, ne oldu da boyle ayrilalim diyor simdi acaba?

tamam seviyorsa seni oldugun gibi kabul etsin ne var bunda...neden ailesi bu kadar onemli bu adam icin bunu anlamis degilim...
ailesi sana ne karisir sanki annesiyle babasiyla mi ayni yataga giriyorsun tovbe tovbeee...kimene canim...
erkek dedigin karimi boyle kabul edin o benim hayat arkadasim, zaten yakinda ayri eve cikacagiz rahatsiz olmazsiniz diyemiyor muymus? bunu sorabilir misin acaba?
cok mu pisirik bu adam normalde? surekli ailesinin isteklerinden bahsediyor...

bir de anlamadigim ayrilma kararini neden ortaya attigi?
surekli bir seyler yapacaksin diye dayatilan sensin ama bosanalim evine git diyen o oldu...
ev de yapiliyormus iste o zaman size kimse karisamazdi, ne oldu da boyle ayrilalim diyor simdi acaba?

kızdım bende niye ailen bu kadar önemli tmm aile önemli ama benim hiçmi önemim yok bak ben ne haldeyim mutlu ol dedm dediğini sorarım ama ailesi tepki verir kızar ona oda daha bişe diyemez ailesi üzülür diye beni üzüyo offf...evet pısırığın teki ailesine karşı onu öyle bilmiyodum ayrılma kararını ben ortaya attım o da kabul etmişti şimdi istemiyorum ayrılmak ama istediklerin olamaz diyo olmazsa bende onu istemiyorum...

Sen eşini böyle anlatınca aklıma yontulmamış odun geldi birden ve kontrolü tamamen kendi eline geçirmiş Allah kolaylık versin, nereye kadar daha ödün vereceksin bilemiyorum :55:

Sen eşini böyle anlatınca aklıma yontulmamış odun geldi birden ve kontrolü tamamen kendi eline geçirmiş Allah kolaylık versin, nereye kadar daha ödün vereceksin bilemiyorum :55:

sen ne güzel araba sürüyosun öyle :1: artık aldırmıyorum valla top onun elinde ben bıraktım yakasını yanınada dönmüyorum

kızdım bende niye ailen bu kadar önemli tmm aile önemli ama benim hiçmi önemim yok bak ben ne haldeyim mutlu ol dedm dediğini sorarım ama ailesi tepki verir kızar ona oda daha bişe diyemez ailesi üzülür diye beni üzüyo offf...evet pısırığın teki ailesine karşı onu öyle bilmiyodum ayrılma kararını ben ortaya attım o da kabul etmişti şimdi istemiyorum ayrılmak ama istediklerin olamaz diyo olmazsa bende onu istemiyorum...

boyle kararli ol canim sesin ciksin yoksa bunlarin kolesi olur cikarsin olan sana olur, sikintidan hasta olursun...
en degerli sensin unutma, once kendini dusun...
esin bana her ne kadar odun gibi gorunse de umarim degisir ve seni uzmekten vazgecer... :71:

benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz.. Iste konu burada acikliga kavusuyor.Baska kadinlarla cinsellik yasayan erkekler eslerini cazip bulmazlar diye bir yazi okumustum.Doymus cazip gelmesi icin uckuruna sahip olmasi gerekiyordu.Harama gitmis.Allah yardimcin olsun.Bu adamdan Sana zor koca olur.Dikkat et de firengi,AIDS,herpes v.s gibi hastaliklari alipta Sana bulastirmasin .Yoksa Allah vermesin erkenden bu alemden gidersin O da hatunlarla gununu gun eder.

Son düzenleme:
en başından beri tüm yorumları,yaşadıklarını okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam...keşke bişeyler yazabılmekten başka elimizden bişeyler gelse..
yaşın çok genç oldugu için aslında daha şanslısın diğer kadınlara göre.genç yaşta ve çocuksuz olmak senin için avantaj yolunu daha kolay çizebılırsın.benım annem ile babamda ayrılar.annem hep keşke bu kadar beklemeseydm sabretmeseydim der. ewlendıkleri ilk zamanlarda da boşanma gundeme gelmiş ve sonra konu kapanmış 26 sene sonra boşandılar.bırıkımler patladı herlde.. sana kesinlike asla ve asla hemen boşan demıyorum. sen elinden geleni yap ki ileri atacagn her adımda için rahat olsun ben elimden geleni yaptım diyebil ki aklında,kalbinde soru işareti kalmasın.
kendi isteklerin konusunda baskıcı olmalısın.sonuçta siz karı kocasınız artık annesi ve babasından önce sen olmalsın hayatının merkezinde.ama dier arkadaşlarınn dedigi gbi fazla taviz verip biz alıştırıyoruz onları..yaşımızdan kaynaklanıor galiba fazla tecrubemız olmadıgı için hatalar yapıyoruz bedelini zaman zaman ağır ödüyoruz.lütfen kendini artık ezdirme ama düşünmeden de rest çekme.kendi mutluluğun çerçevesinde eşinn isteklerini yerine getırmeye çalış ama kendi mutluluğunu göz ardı etme.evlilikte tek tarafın mutluluğu ilişkinin sürmesine yetmiyor.bunu unutma.inş hakkında hayırlısı olur .. elde olan bişey diil tabi ama kendni fazla üzme..

benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz.. Iste konu burada acikliga kavusuyor.Baska kadinlarla cinsellik yasayan erkekler eslerini cazip bulmazlar diye bir yazi okumustum.Doymus cazip gelmesi icin uckuruna sahip olmasi gerekiyordu.Harama gitmis.Allah yardimcin olsun.Bu adamdan Sana zor koca olur.Dikkat et de firengi,AIDS,herpes v.s gibi hastaliklari alipta Sana bulastirmasin .Yoksa Allah vermesin erkenden bu alemden gidersin O da hatunlarla gununu gun eder.

tmmda bu yaptıkları benlen hiç görüşmeden çok önce sanırım benden 3sene öncesine dayanıyo tekrar yapmaz heralde bilmiyorum :26::26::26: EVLİYKEN YAPMIŞMIDRKİ

ayrıca genelleme yapmim ama bunu evlenmeden önceki hayatlarında yapan bi çok erkek vardr (MI?)

ayrıca genelleme yapmim ama bunu evlenmeden önceki hayatlarında yapan bi çok erkek vardr (MI?)

ulkemizde erkekler cinsel isteklerini bastirmak icin parayla yapilan yontemlere basvuruyorlar maalesef, bunu yapan cok erkek var.
ve bu sekilde cinsel iliski yasayan erkek para karsiliginda yasamayandan cok daha fazla bence...
esleriniz size hic boyle bir sey yapmadim diyebilir ama bu dogru soyledikleri anlamina gelmez...
bizim kulturumuzde bir kere milli olmak diye bir sey var..
nerede oluyor saniyorsunuz bunlar?
tabii ki para karsiliginda calisan kadinlarla...illaki genelev demiyorum bunu serbest yapan insanlar da var :27:
ama kalkip esleriniz size bunu soyleyecek degiller herhalde...

pamuqcuk,
canim genelleme yapabilirsin cunku bu bahsettigin seyi yapan coooooooooookkkkkk erkek var...

Son düzenleme:
öyle ama bnm rahatsız döktü içini :61: herkesn geçmşte hatası olur önemli olan bundan sonrası benden öncesiyle ilgilenmiyorum ama güveni sarsıyo işte:97:

Back
X