Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once Allah size sabir versin ve esinizede sefkat .merhabalar kızlar inanın çok bunaldım nefes alabileceğim tek yerse burası.. Sizinle paylaşırsam kendimi iyi hissederim diye düşündüm.. Bnm16 aylık bi oğlum var 2.5 yıldır evliyim.eşim işinden dolayı çok yoğun çalışıyor ama ben bu durumdan fazlasıyşa yoruldum çünkü ev bende çocuk bende dışarı işleri fatura o bu şu bende herşeye kendim yetişiyorum ve fazlasıyla tükenmiş hissediyorum.. Bugün kendimde rahatszlandım o halimle sistit olmuşum afedersinz resmen idrarımda kan var o derece bebeğimi bırakabileceğim yrrde yok neyse o halimle şu soğukta oğlumu giydirdim tek başıma hastaneye gittim neymiş gelemezmiş müşterisine ayıp olurmuş randevu vermişmiş neyse bindim gittim sonra aradım dedim ki aşkım bebeğin maması bitmiş sabaha yetmez alıp gelirmisn eve gelirken nası ya dedi almadın mı dedi dedim unutmuşum sen alıber 5 dk almayacak bişey çünkü iş yeri markete yakın dedi ben çıkamam yoğunum nası ya dedim çocuk aç mı kalsın banane alsaydın unutmasaydın dedi ve telefonu kapttı çok gücüme gitti sanki çocuk onun değil şimdi bende düşünmeye başladım her işi ben yapıyorsam o birtek para getiriyorsa manevi bi desteğide yoksa neden hala evliyim ki bazen çekip gitmek istiyorum.. Hastalığımda yanımda değil oğlumla aman aman ilgili değil napıcam bilemedm resmen kendimle evliyim çok bunaldım lütfen bana yardımcı olun..
Aynen canım bnm şimdi oğlum küçük ama yarın bi gün biraz aklı ermeyw başladığında böyle devam ederse bebeğim hayal kırıklığına uğrayacak .. Babasının ona zaman ayırmadığını görüp üzülecek.. Eksik hissedecek bunlar olsun istemiyorum.. Oğlum benim herşeyim ayın25 nde ameliyat olma ihtimali var başka doktorlarda görsün istiyorum onun telaşı içindeyim bide eşim böyle yapıyor inanın dünya onuzlarımda..Once Allah size sabir versin ve esinizede sefkat .
Esiniz sorumsuzsa sizde sorumsuz olun. Yemegini utusunu vs eksik yapin. Hersey para getirmekle olmuyor. Ondan zaten evi supurmesini degil iki gram sevgi ilgi gostermesini bekliyorsunuz. Ayrica bu sadece size ve oglunuza degil onada iyi hissettirecek bir hareket . Ne diyeyim Cok zor gercekten .
Haklısınız sanırım bizi umursamıyorBu sorumsuzlugun otesinde bisey, sorumsuz adam mama almayi unutabilir, yanlis mama alabilir, sen almadiysan ben de almayacagim demez. Buna sorumsuzluk diyip basite indirgemeyin cunku esinizin yaptigi vicdansizlik, huysuzluk, umursamazlik ve giciklik.
Insallah ciddi bir ameliyat degildir Allah sifa versin. Birak bence o adamin tavirlarini takma kafana. Oglun iyi olsun gerisi bos . Gercekten bos.Aynen canım bnm şimdi oğlum küçük ama yarın bi gün biraz aklı ermeyw başladığında böyle devam ederse bebeğim hayal kırıklığına uğrayacak .. Babasının ona zaman ayırmadığını görüp üzülecek.. Eksik hissedecek bunlar olsun istemiyorum.. Oğlum benim herşeyim ayın25 nde ameliyat olma ihtimali var başka doktorlarda görsün istiyorum onun telaşı içindeyim bide eşim böyle yapıyor inanın dünya onuzlarımda..
Sağolun çok teşekkür ederim amin inş.Kulağına tüp takılacak bide geniz eti alınacak çok endişeliyim çok küçük benim bebeğimInsallah ciddi bir ameliyat degildir Allah sifa versin. Birak bence o adamin tavirlarini takma kafana. Oglun iyi olsun gerisi bos . Gercekten bos.
Canım Allah'ın izniyle iyi olur,sen iyi şeyler düşünmeye çalış,geçmiş olsun.Sağolun çok teşekkür ederim amin inş.Kulağına tüp takılacak bide geniz eti alınacak çok endişeliyim çok küçük benim bebeğim(
Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşş..Canım Allah'ın izniyle iyi olur,sen iyi şeyler düşünmeye çalış,geçmiş olsun.
Eşine de Allah şefkat versin yuvasına karşı...
aklima su geldi esinizin is yerinde sorunlarmi var acaba isi cok mu sitresliSağol canım çok teşekkür ederim amin inşş..
Sabır diyorum ama artık tükendim dün gece oğlum huzursuzlandı nedendir bilemedm sabaha kdar hiç uyumadık kalkıp bu çocuk niye ağlıyo demedi şöyle bi dolandı uyumadınız mı dedi kulağı ağrıyodur dedi ben yatıyorum dedi gitti yattı sonra gece mamasını yapmış getirdi napmaya çalışıyor hiç anlamış değilim inanın
Yani evet çok yoğun çalışıyor sabah 8 gece 10 binbir türlü insanla uğraşıyor kendi işi yanında elemanları var ama hiç patron gibi değil bizim meslekte böyle hep işçisin diyo çünkü müşteri bana geliyo dükkana değil diyo mesela müşteri kaybedicem diye aklı çıkıyo..aklima su geldi esinizin is yerinde sorunlarmi var acaba isi cok mu sitresli
Bebeğin mamasını yapması da iyi bir şey canım.eşinle konuş ama her davranışını da sorumsuz,ilgisiz diye etiketleme yoksa aranızdaki sorunlar büyür.daha yapıcı ve ılımlı olmaya çalış ve iletişimini eşinle kesmemeye çalış.Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşş..
Sabır diyorum ama artık tükendim dün gece oğlum huzursuzlandı nedendir bilemedm sabaha kdar hiç uyumadık kalkıp bu çocuk niye ağlıyo demedi şöyle bi dolandı uyumadınız mı dedi kulağı ağrıyodur dedi ben yatıyorum dedi gitti yattı sonra gece mamasını yapmış getirdi napmaya çalışıyor hiç anlamış değilim inanın
Aslında içinde bi yerlerde iyi biri var biliyorum ama bunca zaman o kadar derine saklamış ki çıkaramıyorum ne yaprsam yapyım ona ulaşamıyorumBebeğin mamasını yapması da iyi bir şey canım.eşinle konuş ama her davranışını da sorumsuz,ilgisiz diye etiketleme yoksa aranızdaki sorunlar büyür.daha yapıcı ve ılımlı olmaya çalış ve iletişimini eşinle kesmemeye çalış.
valla sende haklisin oda hakli esine sunu soyle bugunler cabuk geciyo de bu cocuk sen ne oldugunu anlamadan buyucek de cunku babamin annemin bir lafi var keske size daha cok vakit ayirsaydim diye. cocuklugunuzu daha cok izleseydim sizinle oynasaydim diye bir laf var ÖYLE BİR GECER ZAMANKİ bosuna dememislerYani evet çok yoğun çalışıyor sabah 8 gece 10 binbir türlü insanla uğraşıyor kendi işi yanında elemanları var ama hiç patron gibi değil bizim meslekte böyle hep işçisin diyo çünkü müşteri bana geliyo dükkana değil diyo mesela müşteri kaybedicem diye aklı çıkıyo..
Bende artık bu açıdan düşünmek kendimi yatıştırmak istiyorum başka türlü soğurum eşimdenBence işyerinde bişeye gerilmiştir sinirlenmiştir. Kötü bir ana denk geldiği içinde sizi terslemiştir. Yoksa bi baba çocugunun aç kalmasını boşveremez diye düşünüyorum. En azından öyle umut ediyorum..
Söyledim bunları ama benim az çalışmam demek size istediklerinizi verememem falan diyo bunun altına mı sığınıyo acabavalla sende haklisin oda hakli esine sunu soyle bugunler cabuk geciyo de bu cocuk sen ne oldugunu anlamadan buyucek de cunku babamin annemin bir lafi var keske size daha cok vakit ayirsaydim diye. cocuklugunuzu daha cok izleseydim sizinle oynasaydim diye bir laf var ÖYLE BİR GECER ZAMANKİ bosuna dememisler