- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Nafaka 2000 degil 1000 tl .o sadece kurnazlik edip arkadasini aklinca yolmuş ona yollattirmis 2 aylik. Calisacagim tabiki de Allah im nasip ederseAyda bir iki izin alabilirsiniz çalıştıgınız yerden.. nafakayı tabi alın ama 2000 nafaka da yetmez yani.. illa ki çalışmak şart.. cocugun egitim hayatı başlayacak sonuçta..
Tesekkurler. Ancak soyle bir durum var yuzlerce insan diger fotumlara da giriyorlar neler neler okudum valla bu devede kulak bence umursamamanin daha sert hali anlamina geliyor .tabi sizin gorusunuz saygi duyarimKullandığınız ifade takılınmayacak gibi değil yalnız. Yüzlerce insanın okuyacağı bir foruma yazı yazarken özen göstermelisiniz. Ne durumda olursanız olsun derdinizi anlatırken düzgün kelime seçmeniz zor olmasa gerek.
Konuya gelince hiç muhatap olmayın derim belli ki karşınızda anlayacak insan yok. Hukuki yollara baş vurun. Eşiniz şu an anlaştığınız miktarı göndermiş zaten, az geliyorsa artırım talebinde bulunun. Çocuğu tek başınızda yapmadınız neticede. Kanunen ne hakkınız varsa alın
1000 de olsa 2000 de olsa yeterli degil hele okula gidecek bir çocuk için.. nafakayı elbette alın sonucta cocugu tek başına yapmadınız, ama işe de girmeniz lazım hem daha rahat yaşamak icin hem azda olsa kötü gün için birikim yapmak icin..Nafaka 2000 degil 1000 tl .o sadece kurnazlik edip arkadasini aklinca yolmuş ona yollattirmis 2 aylik. Calisacagim tabiki de Allah im nasip ederse
Kesinlikle haklisiniz1000 de olsa 2000 de olsa yeterli degil hele okula gidecek bir çocuk için.. nafakayı elbette alın sonucta cocugu tek başına yapmadınız, ama işe de girmeniz lazım hem daha rahat yaşamak icin hem azda olsa kötü gün için birikim yapmak icin..
Hiç abisidir sülaledir uğraşmayın. Bir kereliğine paraya kıyıp avukat tutun. Nafaka artırım+ çocuğun sağlık giderleri+ yazdığı alaycı Mesajlar+ ödemediği nafakaları gösterip ödemediği nafakalarla birlikte daha yüksek nafaka bağlatın. Davayı % 90 kaybedeceği için mahkeme masraflarıyla avukatlık ücretini adama yıkın. Bakın bir daha nafaka gecikmesi alaycı mesajlar oluyor mu? Pislik terbiyesiz çocuğu at kadının başına aylarca arama sorma.
Hic de normal degil hanim efendi nasil yaklasayim beni 1 tl bile cebime almadan magdur eden birisine canim eski esim lutfen cocugumuzun hakkini gonderir misin yalvaririm mi demeliyim? Itici size gore itici ,benim neler yasadigimi bilmiyorsunuz. Ayrica da mayisa 10 sene yok evet mayistan sonra bitmese de azalma durumu var hastaligjnin. okula alisma surecinde şu an sabahları zorlaniyor ayrilmakta. Alisirsa dedesi getirip götürür. Daha cok ayrinti var ama siz bu sekilde dusunmek istiyorsaniz dusununKonunuzda haklı olabilirsiniz ama üslubunuz çok itici. Eski eşinize de bu şekilde yaklaşıyorsanız size dalga geçerek cevap vermesi çok normal. Babası olarak nafakasını ödemek zorunda tabii ama yetmiyorsa annesi olarak sizde çalışmalısınız. Mayısa kadar daha 10 sene var, daha erkene alın çalışma işini. Çocuğunuzun sağlık sorunu mayısdan sonra bitecekmi.
Bu begenmedim ifadesi birakanlar. Sizleri seviyorum ve sizin icin birazcik iyi niyet diliyorum.
Igrenc diyene bak igrenc derken senin uslubun ne oluyor canim.illa banlatacaksiniz degil mi tamam banlatin ben bana duzgunce cevap veren arkadaslara sevgilerimi yolluyorum ve de Rabbim sizlerden uzak eylesin boyle dertleri diyorum. Geri kalanlara diyecek sozum yok. Benim icin konu burada kapanmıştır. Sevgilerİgrenc üslubunuz var. Eski esi aramaniza g3rek uok birikmis nafaka alacaginiz carsa icraya koyun .
Adı üstünde ESKİ eş, sizi neden düşünmek zorunda olsun. Çocuğunu düşünüp onun nafakasını ödemek zorunda birtek. Okula alışma süresi en fazla 1-2 hafta sürer. Herkes işini gücünü bıraksın ozaman çocuğu kreşe alışana kadar gitmesin, öyle birşey mümkünmü. Babası nerde bu çocuğun birazda o getirsin alıştırsın, sizde daha erken işe girin eski eşin yollacağı veya yollamadığı paraya minnet etmeyin.Hic de normal degil hanim efendi nasil yaklasayim beni 1 tl bile cebime almadan magdur eden birisine canim eski esim lutfen cocugumuzun hakkini gonderir misin yalvaririm mi demeliyim? Itici size gore itici ,benim neler yasadigimi bilmiyorsunuz. Ayrica da mayisa 10 sene yok evet mayistan sonra bitmese de azalma durumu var hastaligjnin. okula alisma surecinde şu an sabahları zorlaniyor ayrilmakta. Alisirsa dedesi getirip götürür. Daha cok ayrinti var ama siz bu sekilde dusunmek istiyorsaniz dusunun
Ya bu ese hak vermenize anlam veremiyorum ben de .adam borc takip ustune tehditle anlasmali bosnmaya zorlayip, daha neler.neler.cocugumun hakkini yiyip bitirmis onun hakkinda nasil iyi konusmami bekliyorsunuz? Haddimi asacak ne demisim.ya .inanamiyorum burada zaman harcadigima.Özel hayatınızda da bu üslubu kullanıyorsanız eşinizin sizi ciddiye almaması çok normal. Bu üslubu kullanmanıza rağmen kimse size “iyi niyet” dilekleri iletmezken, siz de haddinizi aşacak cümleler kurmayın bence.
Çocuğunuz için üzüldüm, geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur tez zamanda.
Beni dusunsun demedim ki bana diyor ki yarin mahkeme var naparsan yap .ev yok para yok baba evi 1150 km uzaklikta . OOtobusparasi bile yok naparsaniz yapin diyor cocugum o zaman 4 yasinda daha. Cok sukur ki babam var geldi aldi bizi. Her cocuk ayni degil 1 2 hafta surmeyebilir.zaten yazdiklarimi okumadiginiz nasil belli adam 1 senede 1 kez geldi cocugu gormwye diyorum. Allah im ya darlandim.Adı üstünde ESKİ eş, sizi neden düşünmek zorunda olsun. Çocuğunu düşünüp onun nafakasını ödemek zorunda birtek. Okula alışma süresi en fazla 1-2 hafta sürer. Herkes işini gücünü bıraksın ozaman çocuğu kreşe alışana kadar gitmesin, öyle birşey mümkünmü. Babası nerde bu çocuğun birazda o getirsin alıştırsın, sizde daha erken işe girin eski eşin yollacağı veya yollamadığı paraya minnet etmeyin.
Eşinize size yaptıkları için elbette hak vermiyorum, ama diyorum ki bu üslup ile konuşuyorsanız asla ciddiye almaz. Biraz daha sakin konuşabilirsiniz, doğru kelimeleri seçerek iletişim kurabilirsiniz. Aranızda ki iletişim de sağlıklı değil, buraya yazdığınız cümlelerde. İşe önce buradan başlayın bence, doğru iletişim ile çözülmeyecek problem yoktur.Ya bu ese hak vermenize anlam veremiyorum ben de .adam borc takip ustune tehditle anlasmali bosnmaya zorlayip, daha neler.neler.cocugumun hakkini yiyip bitirmis onun hakkinda nasil iyi konusmami bekliyorsunuz? Haddimi asacak ne demisim.ya .inanamiyorum burada zaman harcadigima.
Cocugim icin guzel tememnnileriz icin tesekkurler. Sizlerden uzak olur insallah hastalik ,zor gercekten
Amin
Ben adamın yaptıkları doğru demiyorum, ama sizi bu şekilde ciddi almaz, almıyorda zaten.Beni dusunsun demedim ki bana diyor ki yarin mahkeme var naparsan yap .ev yok para yok baba evi 1150 km uzaklikta . OOtobusparasi bile yok naparsaniz yapin diyor cocugum o zaman 4 yasinda daha. Cok sukur ki babam var geldi aldi bizi. Her cocuk ayni degil 1 2 hafta surmeyebilir.zaten yazdiklarimi okumadiginiz nasil belli adam 1 senede 1 kez geldi cocugu gormwye diyorum. Allah im ya darlandim.
Neyse iyi gunler diliyorum
Ailenize katılıyorum ben. Boşanılmış, ilgisiz, sorumsuz ve belli ki saygısız bir adamdan( ve ailesinden de) çocuk için para istemeyi, para için de olsa muhatap olmayı, kendisinin "ben de ne zaman para isteyeceksin diye bekliyordum" gibi çirkin bir tavır ve cevabına neden olmanızı da maruz kalmanızı da doğru bulmuyorumSelam kizlar kisaca ozet geceyim
Sorumsuz bir eski eş, 1 senede sadece 1 kez geldi cocugunu gormeye o da abisine mesaj attim abisi fircaladi muhtemelen araba parasini da verdi oyle geldi. Simdi bu adi ,neyse olaylar karisik ben sadede geleyim
Oğlumun anaokulu eksiklerini uzerini basini vs ilacini dedesi karsiladi.
Bu salak eylul ayinda bi arkadasini kafalamis eylul ve ekim nafaka yazip 2000 tl gondermis. Ama bu 2000 tl zaten bizim 2 kez Samsun a dr kontrolu ve hastane yatis icin gittigimizden yolda izde gitti.
.
Simdi soruyorum size
Bu herif ekim ayinda 1 tl bile gondermedi normalde ayin 6 si nafaka gunu ekim ayi bitti bile.
Ben bundan kremini 140 tl okul aidatini 50 tl ve de kitap setini 100 tl istedim bana cevap yazmiyo akli sira siklemiyo beni. Cevap yazacak misiniz acaba dedim
Düşünüyorum acaba ne cevap versem diye dalga geçti. Ben de ok yazdim
Simdi annem babam diyor ki birak şunla.muhatap olma baban verir.babam hele haberi yok yazdigimdan ne muhatap oluyosun param mi yok ben veririm ogluma diyor da onda da yok biliyorum ayni evde yasiyoruz sonucta yani.
Ben diyorum ki ulen babasiysa madem odemek zorunda
Ben simdi abisine mesaj yazmak istiyorum
Boyle boyle durum var. Bana cevap vermiuo diye bizimkiler yapma diyorlar
Sizce napim
.
Bu arada nisan mayis gibi ise girip bir avukat tutup nafaka artirim talebinde de bulunacagim bakalim nolcek
Gecen ghn bana diyor ki ,gondermiyor musun bu ay dedim. Hah ben de ne zaman para isticen diye békliyordum 1000 tl neyinize yetmiyor zaten eski seyleri giydiriyorsun cocuga diyorm ulan ne zaman geldin gordun de ne giydirdigimi biliyorsun hem cocugun eski kiyafetleri dedgin sey 95 cm di simdi 106 cm eski esyalari nasil olsun ona tobe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?