Sorumsuz eski eş kizlar ne yapayim?

Ailenizle yaşamıyor musunuz? Çalışabilirsiniz bu durumda, anneniz gayet güzel bakabilir çocuğunuza.

Nafakaları yatırmadığı için dava açamıyor musunuz?

Bende sevmiyorum küfür argo yazıları..Üstelik kelimeleri devamlı yanlış yazmışsınız.Bir süre sonra insanın dikkatini çekiyor.

Üsluba takilmadim konu sahibi öfkeyle yaşadığı haksizlikla yazivermiş abarttikca abartilmiş. Nolmus ya bu kadar.
Konuyla ilgili olarak da...adam çocuğu bile iplemiyor...anladiniz kelimeyi. Bu adamla niye muhatap oluyorsunuz 200-300 lira için. Çocuk da 5-6 yaşında bebek degil ki. Girin çalışın çocuğa da anneannesi dedesi bakar zaten onlarla kalıyorsunuz. Nafaka ödemiyorsa direkt mahkeme icra vb. Ne diye mesaj falan gönderiyorsunuz ezik gibi.

Şu an çok sinirlisiniz biliyorum ..sonuçta çocuğunuz o adamın da çocuğu ama inanın bazı erkekler ince hesapçı..elin insanı ile yerler içerler ama kendi evlatlarının ihtiyaçları için günlük 30 tl vermeyi çok görürler. Yıllar önce " nafaka verirsem eski karım kendine de harcar" (sanki ne veriyorsa!!) diyerek çocuğun nafakasını ödemeyen bir adam ile görüşmüştüm..sonunda çocuğun hiç olmazsa gıda masraflarına ortak olmayı kabul etti ve o hafta çocuğunu görmeye giderken sözüm ona çocuğu için alışveriş yaptı..3 muz ,4 elma,2-3 bisküvi ve 4-5 çikolata vardı poşette Adama göre ilkokula giden çocuğunun haftalık masrafı bu kadardı

Tesekkurler. Ancak soyle bir durum var yuzlerce insan diger fotumlara da giriyorlar neler neler okudum valla bu devede kulak bence umursamamanin daha sert hali anlamina geliyor .tabi sizin gorusunuz saygi duyarim

Mesele ne anlama geldiği değil ne yazdığınız. Ayrıca siz kendinizden mesulsünüz diğer insanlardan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…