Sorumsuz Koca Problemi

BuglemDua

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
433
293
23
Konuyu kısaca geçeceğim aslında çok uzun ama eşim evlenmeden iki sene önce gibi işe girmişti sigortalı bir iş.Evlendik,çocuğumuz oldu bu arada daha önce konuda anlatmıştım gereksiz paralar harcadığı hobileri var.Birden hiç bana söylemeden işten çıktı,başka saçma sapan bir işe girdi ne maaş alacağı belli değil,satış elemanı gibi bir iş.Onu da yapamadı bir süre sonra çıktı.Tekrar başka bir yere girdi ondan da çıktı.Sonra boşta gezmeye başladı.Arayışı da yok gibi birşey.Benim de çalışmamı istemiyor , sen çocuğunla ilgilen yeter diyor.Yani ne zamana kadar böyle umarsız davranacak bilmiyorum ama,tek sorun bu da değil boşta kaldığı için tüm ilgisini arkadaşlarına saçma sapan hobilerine verdi.Konuşmayı dene diyeceksiniz ama dinleyeceğini zannetmiyorum yani sen karışma boşver diyip geçiyor genelde.Siz olsanız ne yapardınız?

Konuyu kısaca geçeceğim aslında çok uzun ama eşim evlenmeden iki sene önce gibi işe girmişti sigortalı bir iş.Evlendik,çocuğumuz oldu bu arada daha önce konuda anlatmıştım gereksiz paralar harcadığı hobileri var.Birden hiç bana söylemeden işten çıktı,başka saçma sapan bir işe girdi ne maaş alacağı belli değil,satış elemanı gibi bir iş.Onu da yapamadı bir süre sonra çıktı.Tekrar başka bir yere girdi ondan da çıktı.Sonra boşta gezmeye başladı.Arayışı da yok gibi birşey.Benim de çalışmamı istemiyor , sen çocuğunla ilgilen yeter diyor.Yani ne zamana kadar böyle umarsız davranacak bilmiyorum ama,tek sorun bu da değil boşta kaldığı için tüm ilgisini arkadaşlarına saçma sapan hobilerine verdi.Konuşmayı dene diyeceksiniz ama dinleyeceğini zannetmiyorum yani sen karışma boşver diyip geçiyor genelde.Siz olsanız ne yapardınız?
elbet biter o işsizlik maaşı da tazminatta
mecbur iş bakmaya başlar o zaman
hatta sizi zorlayabilir bile iş bul diye
başka zaman çalışacaksan çalış ama sakın kocan tam yaylanma dönemindeyken işe girme
alışır ondan sonra hiç işe başlamaz

bir de eşinin çalışmaya gönlü yok
çalışan insanlar işlerinden atılmamak için dört dönüyorlar
hem tembel hem bencil biri biz nasıl geçiniriz diye düşünmüyor mu adam
işin zor

dediğim gibi çalışacaksan sakın bu adamı besleme
git annenlerin evinde otur çocuğa orada baksınlar sen de işe git gel

elbet biter o işsizlik maaşı da tazminatta
mecbur iş bakmaya başlar o zaman
hatta sizi zorlayabilir bile iş bul diye
başka zaman çalışacaksan çalış ama sakın kocan tam yaylanma dönemindeyken işe girme
alışır ondan sonra hiç işe başlamaz
Yok öyle birşeyi asla istemez yani kendisi aşırı katı ve sinirli birisi,dediğim dedik yani.İnşallah ben de öyle düşünüyorum.

bir de eşinin çalışmaya gönlü yok
çalışan insanlar işlerinden atılmamak için dört dönüyorlar
hem tembel hem bencil biri biz nasıl geçiniriz diye düşünmüyor mu adam
işin zor

dediğim gibi çalışacaksan sakın bu adamı besleme
git annenlerin evinde otur çocuğa orada baksınlar sen de işe git gel
Evet kendisi biraz rahat bir de evlenene kadar hiç zorluk da görmemiş yaşamamış yani.Çalışma durumunu ben de düşündüm tabii ama kararlı yani o konuda zaten çalışırken de ben maaşımı komple vermek zorunda kalıyordum.

Back
X