Sorumsuz komşu.

Kiracı bi komşu. Sabah gürültü yapıyorsunuz diye kapıya geldi. Kapıyı kapatınca tekmeledi gitti
Ben pek birşey çıkacağını sanmıyorum
Bir ara haberlere de çıkmıştı böyle bir olay komşulara uzaklaştırma cezası verilmiş ama kapı komşularına nasıl ise yarar bilemedim

Bisey cıkmaz ama ifadeye cagrılmak ona yeter zaten.
Siz sikayetci olun, bı ifade versın karakolda böylelikle ogrenır Kımsenın kapısının tekmelenmeyecegını.
Nasılsa bisey olmaz dıyıp yanına bırakmayın

Ceza almak , şikayet etmek üzerine diyecek sözüm yok.

Kamera varsa çağırırlar merkeze, ifadesini alıp bırakırlar.

Kamera yoksa bilemiyorum.

Sizde gürültü yapmayın bi zahmet insanlara cinnet getirecek kadar ne gürültüsü yaptınız ?
Komsunun tepesinde tepinmissiniz.Adami cinnet noktasina getirmissiniz.Adam kapiniza gelmis.Bir de kapiyi adamin yuzune kapatmissiniz.Valla sizin gibi komsuya denk gelmem insallah.

1) Onun üstünde değil yan tarafındayiz
2) Duvarlar kağıt gibi elimdeki bardağı koysam bile ses çıkıyor. Onlar da gürültü yapıyorlar. Sabah kalkıp mutfakta kahvalti da mı yapmayalim?
3) Polis adamın robot resmini gosterdi %90 sicili var
4) Bilmediğiniz şeyler var taninmamak icin yazmıyorum. İnşallah denk gelmezsin iz bizim gibi bir komsuya şahsen ben olayın aslini astarıni bilmeden bana satasan bi komşu istemezdim

Komsunun tepesinde tepinmissiniz.Adami cinnet noktasina getirmissiniz.Adam kapiniza gelmis.Bir de kapiyi adamin yuzune kapatmissiniz.Valla sizin gibi komsuya denk gelmem insallah.

Ayrıca tepinmek nedir ya? Tanimadiginiz bir insana bu ifadeyi kullanacak kadar terbiyesizsiniz demek ki

Benim arkadaşım benzer bir olay yaşadı.En küçük tıkırtıda bile problem çıkaran bir yan komşusu vardı.Saç kurutma makinesi bile açamıyordu arkadaş, anında duvara vurmaya başlıyorlardı, öğleden sonra uykuya yattığı için birkaç saat kestiriyormuş, süpürge açsa kapıya geliyordu.En son bebek ağlamasından duvara vurunca, arkadaşımda ağzını mı bantlayayım diye bağırmış.Sonra kapıda beklemiş kadın arkadaşımın üzerine saldırmış, ağza alınmayacak hakaretler küfürler etmiş.O noktada arkadaşımın eşi dayanamayıp kapılarına tekme atmış.Sonra savcılığa filan başvurulmuş, şahitler de vardı kapı tekmelediğine dair, sekiz ay hapis cezası aldı ama daha önce sabıkası olmadığı için ceza ertelendi.

Ayrıca ne kadar gürültü vs olsa da kimsenin kapıyı tekmelemeye hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…