- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Benim arkadaşım benzer bir olay yaşadı.En küçük tıkırtıda bile problem çıkaran bir yan komşusu vardı.Saç kurutma makinesi bile açamıyordu arkadaş, anında duvara vurmaya başlıyorlardı, öğleden sonra uykuya yattığı için birkaç saat kestiriyormuş, süpürge açsa kapıya geliyordu.En son bebek ağlamasından duvara vurunca, arkadaşımda ağzını mı bantlayayım diye bağırmış.Sonra kapıda beklemiş kadın arkadaşımın üzerine saldırmış, ağza alınmayacak hakaretler küfürler etmiş.O noktada arkadaşımın eşi dayanamayıp kapılarına tekme atmış.Sonra savcılığa filan başvurulmuş, şahitler de vardı kapı tekmelediğine dair, sekiz ay hapis cezası aldı ama daha önce sabıkası olmadığı için ceza ertelendi.
Gene bunun gibi ertelemeli bir cezası varsa yeni aldığı cezayla birleştirip götürürler sanırım hapse.Sicili var galiba. O zaman ne olur sizce?
Ayrıca ne kadar gürültü vs olsa da kimsenin kapıyı tekmelemeye hakkı yok
Siz ne istiyorsunuz acaba sırf gürültü yaptı diye uyarmaya gittiği kapı yüzüne kapanan adam,sinirlenip kapıyı tekmelediği için senelerce hapis yatsın falan mı?Sicili var galiba. O zaman ne olur sizce?
+1Siz ne istiyorsunuz acaba sırf gürültü yaptı diye uyarmaya gittiği kapı yüzüne kapanan adam,sinirlenip kapıyı tekmelediği için senelerce hapis yatsın falan mı?
Hadi yaa, senin gürültü yapmaya hakkın var mı?Ayrıca ne kadar gürültü vs olsa da kimsenin kapıyı tekmelemeye hakkı yok
Hadi yaa, senin gürültü yapmaya hakkın var mı?
Adama sakince tepki verdiğinizi sanmıyorum, büyük ihtimalle kapıyı yüzüne kapattınız ya da başka birşey oldu adam da sinirlenip kapıyı tekmeledi. Yaptığı doğru değil ama sizde suçsuz değilsiniz hani.
+1
Hem gürültü yapan sizsiniz hemde ceza almasını isteyen sizsiniz.
Kimsenin kimseyi rahatsiz etme hakki da yok.Komsun senin gurultunu cekmek zorunda degil.
Komsunun tepesinde tepinmissiniz.Adami cinnet noktasina getirmissiniz.Adam kapiniza gelmis.Bir de kapiyi adamin yuzune kapatmissiniz.Valla sizin gibi komsuya denk gelmem insallah.
+1
Hem gürültü yapan sizsiniz hemde ceza almasını isteyen sizsiniz.
Hadi yaa, senin gürültü yapmaya hakkın var mı?
Adama sakince tepki verdiğinizi sanmıyorum, büyük ihtimalle kapıyı yüzüne kapattınız ya da başka birşey oldu adam da sinirlenip kapıyı tekmeledi. Yaptığı doğru değil ama sizde suçsuz değilsiniz hani.
konu sahibinin yan komşusu siz misiniz? :) bu ne tepki olayı doğru düzgün bilmeden etmeden tanımadığınız birini direk yargılamak suçlamak belki komşusu takıntılı tuhaf biri belki de konu sahibi haksız bilemeyiz sonuçta.
bence şikayetten bir şey çıkmazticaretcikiz
Ben yan komşusu değilim :)konu sahibinin yan komşusu siz misiniz? :) bu ne tepki olayı doğru düzgün bilmeden etmeden tanımadığınız birini direk yargılamak suçlamak belki komşusu takıntılı tuhaf biri belki de konu sahibi haksız bilemeyiz sonuçta.
bence şikayetten bir şey çıkmazticaretcikiz
Ben yan komşusu değilim :)
Ama durup dururken tekmelediğini düşünmüyorum açıkçası
O zaman biraz daha açık yazın yani. Ki zamanında yüzünüzün bir kısmını attığımızı hatırlıyorum ondan tanınmadıysanız vereceğiniz 1 2 detaydan tanınmasınız. İyi günler.Durup dururken tekmeledi tabi ki adam bir psikopat 1 yıldır bize satasiyorlar. Açık açık buraya yazamam sataşma nedenini taninmak istemiyorum
Komşunuz ne tarz bir gürültüden dolayı kapıya geldi bilmiyorum.ama gürültü denildiğinde herkes diğer tarafı doğrudan haklı kabul ediyor.Birçok ev değiştirdim ve gerçekten çok takıntılı insanlar olduğunu biliyorum bu konuda, bir yerden tık sesi gelse de rahatsız olsak diye bekliyor gibiler sanki.Yan komşuma haftada iki üç kez misafir gelir gülerler, saz çalıp şarkı söylerler, hatta bazen bende tv sesini kısıp dinliyorum çaldıkları sazı, alt komşum yine aynı şekildedir.Misafir olmadığı günlerde tabak çatal tıkırtıları, insan sesleri gelir, evin rutin sesleri bunlar.Eğer bu seslerden rahatsız olsa insan yaşam çekilir olmaktan çıkar açıkçası.Yalıtımlar iyi değil, dışarıdan da pek çok ses geliyor sonuçta.İnsanı delirtecek boyutta ve süreklilikte sesler olmadığı sürece tolere edilebilecek şeyler bunlar.
Biz gürültü yapmıyoruz. Duvarlar kağıt gibi. Geçen gün üstündeki komşusunu da gündüz vakti gürültü yapma diye aramış. Gündüz vakti aramak nedir ya? Kadın misafirlerine dur sus mu desin? Gerçekten tehlikeliler ve psikopatlar. İnsan ister istemez korkuyor. Ayrıca gürültü yaptıysak niye polisi aramiyor?
O zaman biraz daha açık yazın yani. Ki zamanında yüzünüzün bir kısmını attığımızı hatırlıyorum ondan tanınmadıysanız vereceğiniz 1 2 detaydan tanınmasınız. İyi günler.
Siz ne istiyorsunuz acaba sırf gürültü yaptı diye uyarmaya gittiği kapı yüzüne kapanan adam,sinirlenip kapıyı tekmelediği için senelerce hapis yatsın falan mı?
Tehlikelilerse Neden bulasiyorsunuz ?
Boşverin gerçekten boşverin ceza almaz kapınızı kırmaya gelir.
Bunu söylediğime inanamıyorum ama yok işte ceza meza yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?