Sorumsuz komşu.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.
Hala bize birşeyler anlatma derdindesiniz.
Daha konunuzu başında "adam psikopat, 1 yıldır uğraşıyoruz" tarzı şeyler yazsanız hem böyle yorum yapmazdık hemde tanınmazdınız. Neyse. Ne diyim ceza alsın o zaman.

Ben yan komşusu değilim :)
Ama durup dururken tekmelediğini düşünmüyorum açıkçası
dediğim gibi bilemeyiz konu sahibimi suçlu yoksa komşusumu takıntılı gerçekten ne insanlar var hem takıntılı hem psikopat çok gördüm çok şahit oldum. her apartmanda ses oluyor illa ki misal üst komşum 3 çocuklu ses oluyor mu oluyor ama çocuk işte aşırıya kaçmadıkça kabul edilir müsamaha gösterilir değil mi ama bazıları var ki evde elinden yere bir şey düşsün yanlışlıkla ufacık anlık bir seste bile kapında biten ne ses yapıyorsun diye şikayet eden. o yüzden cidden kim haklı kim değil bilemeyiz.

Gözünüzü korkutmuş gibi olmayım ama öyle bir psikopat sizin yüzünüzden hapse girerse ciktiginda daha cok korkmanız gerekecek

İşte konu sahibinin ağzından ameliyatla laf aldığımız için ne olduğunu bilemiyoruz. Her evde ses oluyor, ben 22 yaşındayım kardeşim 13,evde her akşam boks maçı var mesela. Bende böyle sesler sandım yani.

Öyle sesler değil elinden bardağı koysak bile ses çıkıyor
Ayrıca ayrıntı mi vermek lazim illa? Kimsenin beni tanımasını istemiyorum

Bende sana diyorum ki, evet ayrıntı vermek lazım. Ayrıntıları bilmeden nasıl sağlıklı yorum yapabiliriz. Madem tanınmak istemiyorsun neden yüzünün yarısını atıyorsun mesela? O zaman tanınmaktan korkmuyordun - ki yüz fotoğrafından bahsediyoruz- şimdi ayrıntı verip tanınmaktan mı korkuyorsun?

O resmi zorunluluktan koydum.

Her akşam evde boks maçı normal mi yani?
Normal dedim mi?
Ya da biz yapıyoruz rahatsız ediyoruz ehehehe mi dedim?
Öyle bir cümle kurduysam bir zahmet alıntılayın ki cümlem görünmez olmalı ben göremiyorum.
Ben böyle seslerden mi rahatsız olup geldi demek istedim.
Altta da üstte de bekar beyefendiler oldukları ve gece çalıştıkları için çalıştıkları için bir sorun olmuyor, evler de ince değil. 10 yılı aşkındır da aynı binada oturuyoruz ses şikayeti için kapıma gelen komşuyu da hatırlamıyorum.

Açıklayıcı oldu mu?

Aynen öyle komşuya gelene kadar seni tanımaları için o kadar çok bilgi vermissin ki ben bile tanıyabilirim yani

Vallahi daha dün gece konu açtım sizin gibiler yüzünden geriliyorum her aksam, gürültü yapmayın siz de o zaman çok mu zor. Nasıl çıldırmışlarsa artık sabır da bir yere kadar oluyor

Ben ne diyeyim ki artık... Allah asıl bana sabır versin sizinle uğraşıyorum burada

Mala zarar vermeden dava açabilirsiniz ancak onda da zararı tespit edip (kapıda göçük çizik) onun yaptığını ispatlamanız lazım (kamera kaydı vs) Bu sayede ancak para cezası alır. Yoksa hiçbir şey çıkmaz. Ya da belki savcılığa gidip bizi tehdit etti diyebilirsiniz belki bunu şartlarını bilmiyorum savcılık ciddiye alırsa size yaklaşmama cezası verir, gerçi komşu da dibinizde zaten.

Orası bizim mutfağımız girip yemek yemek bizim en doğal hakkımız. Can güvenliğimiz yok Kardesim de korkup agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…