- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Adam kardeşine vs bıçak silah çekecek kadar tehlikeli bir psikopat. İnsan ister istemez korkuyor. Bugün kapıyı tekmeleyen yarın neler yapar kim bilir. Ayrıca biz gürültü yapmadık. Kahvaltı yapmaya girdik mutfaga
sesli güldümKim kimin kapısını hangi koşullarda tekmelemiş?
Kapı şikayetçi olmuş mu?
dediğim gibi bilemeyiz konu sahibimi suçlu yoksa komşusumu takıntılı gerçekten ne insanlar var hem takıntılı hem psikopat çok gördüm çok şahit oldum. her apartmanda ses oluyor illa ki misal üst komşum 3 çocuklu ses oluyor mu oluyor ama çocuk işte aşırıya kaçmadıkça kabul edilir müsamaha gösterilir değil mi ama bazıları var ki evde elinden yere bir şey düşsün yanlışlıkla ufacık anlık bir seste bile kapında biten ne ses yapıyorsun diye şikayet eden. o yüzden cidden kim haklı kim değil bilemeyiz.Ben yan komşusu değilim :)
Ama durup dururken tekmelediğini düşünmüyorum açıkçası
Gözünüzü korkutmuş gibi olmayım ama öyle bir psikopat sizin yüzünüzden hapse girerse ciktiginda daha cok korkmanız gerekecekAdam kardeşine vs bıçak silah çekecek kadar tehlikeli bir psikopat. İnsan ister istemez korkuyor. Bugün kapıyı tekmeleyen yarın neler yapar kim bilir. Ayrıca biz gürültü yapmadık. Kahvaltı yapmaya girdik mutfaga
İşte konu sahibinin ağzından ameliyatla laf aldığımız için ne olduğunu bilemiyoruz. Her evde ses oluyor, ben 22 yaşındayım kardeşim 13,evde her akşam boks maçı var mesela. Bende böyle sesler sandım yani.dediğim gibi bilemeyiz konu sahibimi suçlu yoksa komşusumu takıntılı gerçekten ne insanlar var hem takıntılı hem psikopat çok gördüm çok şahit oldum. her apartmanda ses oluyor illa ki misal üst komşum 3 çocuklu ses oluyor mu oluyor ama çocuk işte aşırıya kaçmadıkça kabul edilir müsamaha gösterilir değil mi ama bazıları var ki evde elinden yere bir şey düşsün yanlışlıkla ufacık anlık bir seste bile kapında biten ne ses yapıyorsun diye şikayet eden. o yüzden cidden kim haklı kim değil bilemeyiz.
sesli güldüm
İşte konu sahibinin ağzından ameliyatla laf aldığımız için ne olduğunu bilemiyoruz. Her evde ses oluyor, ben 22 yaşındayım kardeşim 13,evde her akşam boks maçı var mesela. Bende böyle sesler sandım yani.
İşte konu sahibinin ağzından ameliyatla laf aldığımız için ne olduğunu bilemiyoruz. Her evde ses oluyor, ben 22 yaşındayım kardeşim 13,evde her akşam boks maçı var mesela. Bende böyle sesler sandım yani.
Bende sana diyorum ki, evet ayrıntı vermek lazım. Ayrıntıları bilmeden nasıl sağlıklı yorum yapabiliriz. Madem tanınmak istemiyorsun neden yüzünün yarısını atıyorsun mesela? O zaman tanınmaktan korkmuyordun - ki yüz fotoğrafından bahsediyoruz- şimdi ayrıntı verip tanınmaktan mı korkuyorsun?Öyle sesler değil elinden bardağı koysak bile ses çıkıyor
Ayrıca ayrıntı mi vermek lazim illa? Kimsenin beni tanımasını istemiyorum
Bende sana diyorum ki, evet ayrıntı vermek lazım. Ayrıntıları bilmeden nasıl sağlıklı yorum yapabiliriz. Madem tanınmak istemiyorsun neden yüzünün yarısını atıyorsun mesela? O zaman tanınmaktan korkmuyordun - ki yüz fotoğrafından bahsediyoruz- şimdi ayrıntı verip tanınmaktan mı korkuyorsun?
Normal dedim mi?Her akşam evde boks maçı normal mi yani?
Aynen öyle komşuya gelene kadar seni tanımaları için o kadar çok bilgi vermissin ki ben bile tanıyabilirim yaniBende sana diyorum ki, evet ayrıntı vermek lazım. Ayrıntıları bilmeden nasıl sağlıklı yorum yapabiliriz. Madem tanınmak istemiyorsun neden yüzünün yarısını atıyorsun mesela? O zaman tanınmaktan korkmuyordun - ki yüz fotoğrafından bahsediyoruz- şimdi ayrıntı verip tanınmaktan mı korkuyorsun?
Öyle sesler değil elinden bardağı koysak bile ses çıkıyor
Ayrıca ayrıntı mi vermek lazim illa? Kimsenin beni tanımasını istemiyorum
Bu konuyu da anlamamız için hafif hatlarıyla çok ayrıntıya girmeden anlatabilirdin değil mi?O resmi zorunluluktan koydum.
Ne olur? Karakola şikayetçi olduk.
Vallahi daha dün gece konu açtım sizin gibiler yüzünden geriliyorum her aksam, gürültü yapmayın siz de o zaman çok mu zor. Nasıl çıldırmışlarsa artık sabır da bir yere kadar oluyor
Adam psikopatsa hiç bulaşma size zarar verebilir
Konu sahibi mutfakta kahvaltı yapıyoruz ona bile şikayete geliyorlar demiş burda bi grupda o kadar ses yapmasanıza vs. yazmış şaka gibiler valla hadi kız yazmasa bunu anlarım da ne garip tipler var bdvde
ben polis/savcı olsam ve bana bu şikayetle gelseler ya bi gidin başımdan diye gülerek kovarımNe olur? Karakola şikayetçi olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?