Sorumsuz mu sorumsuz sikintim bitmiyorki

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Kiz kardesim bosanma asamasinda 3 yildir cekismeli. Esi istemiyor bosanmayi aldatiyordu kardesim ayrildi. Iki cocugu var. Neyse sinirlerim cok bozuldu arkadaslar bu benim kaynimin yaninda ise basladi kaynimda evlenmis bosanmis biri. Ben kardesimin bunun yanina girmesini istemedim giyim sektoru. Dedimki kardesime kaynim sen isten anladigin icin yen dukkan acti seni cagiriyor ama sen benim sabit isim var de dedim arada yardima gelirim de diye tembihledim. Oyle dememe ragmen bu oraya gidince bunla anlasti kaynima eleman lazimdi elam anda buldu. Neyse once biraz calisir cikarim diyodu aylar oldu haala orada calisiyor. Esas konum su ben esinin duymasindan tedirginoldum ve bunu gizledik cocuklardanda kaynimin yaninda calistgini hani sozde cok calismayacakti ya orda 5 ay oldu haala devam. Bugunde ee pazar gunu dukkanin ortagi ve karisi bize gelecek dedi caya. Bunu duyunca sartellerim atti niye bu kadar yuz goz oluyosun cocuklar bilmiyor babalarininda kulagina gider kaynimda bosanmis biri yanlis anlasilirsin diye demedim mi dedim. Bana diyoki sana hesap mi verecegim ortagini karisini cagirsam ne olcak tartistim ben senin ablanim Ustelik kaynimin yaninda calisiyosun tabi sorcam dedim. Baya kotu tartistik. Bana sen soktun beni oraya dedi halbuki oyle degil. Konu defalarca cok uzatma kestir at calisitigim yer var dedim. Neysd tartismanin sonunda orayi birak diye bagirdim bana kendini de yirtsan birakmam dedi. Sizce bu durumda haksizmiyim sinirlerim zipladi hic bitmez zaten sorunlarim adkadaslar ve aralarinda yakinlik olur diyede tedirginim cunku daha tam bosanmadi ve eski esi kaynimlada karsia karsiya gelebilir. Kaynima herseyi demiyorum ozel Sorunlari yani iste esi rahatsz edebilir falan gibi. Valla cildircam. Kardesim e bakiyorum valla hic umrunda degil kaynimla ortagiyla disari is gorusmelerine bile gidiyor ilk girdiginde kardesimde tedrgn oluyo du eski esinden ama simdi napabilcek falan diyo., zaten benim bu kardesim cok dik kafalidir surekli birsey oldugunda size hesapmi verecegim der durur yasi 32 iki cocugu var 9.11 yasinda.

Siz onların ebeveyni değilsiniz.
Diyeceğinizi demişsiniz.
Kocaman insanlar.
Sonunu bir şekilde kendileri düşünecek.
Bence siz aralarında bir ilişki olmasından yada etrafta aralarını yapmış gibi görünmekten çekiniyorsunuz.
Aklı başında kimse öyle düşünmez.
Kendileri de aklı başında ise iş ilişkisinin ötesine gitmeyecekler, bu kadar.

Ya iste tedrgn oluyorum evet is otesinin otesine giderlerse bu defa cok farklu olur bilemedim ya canm skldi

Ayrildigi eşinin duymasindan rahatsiz olmuyor ablaniz
Siz niye bu kadar gerildiniz ki ?
Duyarsa duysun,ablanız kendi halletsin
Ya sunu demek stiyorum sonucta bende rezil Olacagim. Sorun ciksa esimin ailesine karsi.

Ya sunu demek stiyorum sonucta bende rezil Olacagim. Sorun ciksa esimin ailesine karsi.
Anliyorum aslinda sizi
Bu gibi durumlarda kadinlari suçlar genelde insanlar
Ama koca koca insanlar düşünmeyin ve kendinizi üzmeyin
Aralarinda gònül ilişkisi başlamiş olabilir mi ?

Gereksiz evham yapıyorsunuz. Kaynınıza ve kardeşinize güveniyorsanız başkalarının ahlak bekçiliğine bu kadar kafa takmayın. Eğer ortada yanlış bir durum yoksa da kardeşinize baskı yapıp üzmeyin. Eşinizden saklamanız da sizin hatanız. Söyleyin de ilk sizden duysun bari. Tanıdık yanında çalışmak ayıp bi şey değil.

Anliyorum aslinda sizi
Bu gibi durumlarda kadinlari suçlar genelde insanlar
Ama koca koca insanlar düşünmeyin ve kendinizi üzmeyin
Aralarinda gònül ilişkisi başlamiş olabilir mi ?
Bana da zaten biraz oyle gibi geldi kac gundur esas bu zaten sinirimi bozan

Esimden degil onun eski esinden sakliyoruz yani

Kaynınız ,kardeşinizin eski eşiyle durumunu bilmeli. bunun üzerine ikiside beraber çalışmak istiyorsa olay sizden çıkmış olur zaten.
iki yetişkinin tercihi

A çok özür dilerim bu kısmı yanlış anlamışım. Kardeşiniz dert etmiyorsa vardır bir bildiği. Yaşı küçük değil. Siz kendinizi yıpratmayın bu yüzden.
Yok estagfurullah... Haklisin takmamak gerek ama kardesimin sana hesap verecegim demesi falan sinirimi bozdu iste sonucta ablasiyim

bahsettiğiniz insanlar 30 küsür yaşında. kardeşinizin umursamadığı şeyleri sizde umursamayın.
bir de kadın girmiş hakkıyla para kazanıyor, eşin duyarsa ne olur ne yapar demek yerine kız kardeşinizin yanında olun.. ne olacakmış eski eş duysa? siz yanında durduktan sonra affedersiniz bir halt yapamaz. önce siz eşinizin ailesine rezil olma durumunuzu düşünmeden abla olarak kardeşinize anladığım kadarıyla fazlaca hödük olan bir adama karşı destek olun, daha çok sindirmeye çalışmayın derim. belki güçlü durmaya çalıştığı için, çıkmak istemiyordur.. tabi siz daha iyi bilirsiniz

Yok ben kardesimin hep yanindayim ama cok dik kafalidir kardesim dedigim dedik ve kimseyi dinlemez. Banada sana hesap verecegim falan demesi beninuzdu soncuta ablasiyim ve kotulugunu asla dusunmem. Ama biz bu sekilde anlasmadik isini yapio gidecekti cok lavbali oldu cok ona kiziyorum iste esas. Ben ona satisini yap cok yuz goz olma bak dememe ragmen takmadi. Ve haala daha bana ters konusuyor sordugum da.

işte yaşı küçük değil ki. 20li yaşlardan bahsetseniz anlarım fakat 32 yaşında iki çocuğu var
kendince doğruyu eğriyi biliyordur diye düşünüyorum. bilmiyorsa da yaşayarak görür zaten kötü bir durum varsa. bence bu kadar kontrolcü olmayın, daha çok ters gitmesine sebep olursunuz

Bana da zaten biraz oyle gibi geldi kac gundur esas bu zaten sinirimi bozan
Anlamadım kardeşiniz boşanıyor, eşiyle bir daha barışmayı düşünmüyor, kendine bir hayat kurmaya çalışıyor. Bazen boşanma davaları 5 yıl bile sürebiliyor. Bu süreçte (ayrılma üzerinden yeterli bir süre geçtiyse) elbette birinden hoşlanacak, karşı taraf da bekarsa kimseye bir halt demek düşmez. Size bir şey diyen olursa da kocaman kadın ben ne yapayım der geçersiniz. Karşılıklı birbirlerinden hoşlanabilirler neticede biri bekar diğeri de boşanmak için elinden geleni yapan biri. Kime ne yani? Farzedin ki kardeşiniz boşandı kaynınız ile de evlenmeye karar verdi. Ne yapacaksınız? Hiçbir şey. Aksine kötü olan siz olacaksınız bir gün mutlu olsa dahi sizi affetmeyecek. Sizin onların birlikte olmasını, mutlu olmalarını istemediğinizi düşünecekler. Eski eşi bırakın o dert etsin siz değil. Bazen her şeye karışmamak en iyisi. Kaldı ki işvereni siz değilsiniz kaynı. Sizinle neden anlaşsın kardeşiniz? Size neden hesap versin, patronları mutluysa iş yaşantısından sorun yok demektir.

Aralarında bir gönül ilişkisi olabilecek gibi mi ?

Siz bırakın dedikçe daha çok ters teper

Koskoca insanlar salın bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…