Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumayan bebeğe ne yapsan boş.1,5-2-3 yasa kadar sürebiliyor.bazen daha da fazla.
Psikiyatri servisleri heralde bu durumlarda
Hormon bakıyorlar ama bir şey çıkar çıkmaz.
Birde allerjik bebeklerde bu durum yaşanıyormuş.
Ben yıllarca çektim bu yüzden seni çok iyi anliyorum
Bunları deneme .kullanım alanı ağrı kesici ve ateş dusurucuPeki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
Ateş düşürücü olarak kullandık biz. O da derecede 40’ı gördüğümüz bir kez, bi defaya mahsus kullandık. Çocuk uyusun diye kullanılmasının doğru olduğunu sanmıyorum.Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
Gündüz uykumuz da çok yokİlaç kullanmayın. Zaten çok etki etmez uykuya. Benim kızımın hasta olup ilaç aldiginda bile uykusunu getirmezdi. Gündüz uykuları nasıl. Gerçekten yukarıda yazan arkadaşın dedigi gibi uyku uykuyu cekiyor. Ama tabi gunduz çok uyursa gece uyumaz
Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?
Benim kiz aşiri gazliydi. İlaclar veriyodum ama yine de asiri qazliyfi ve geceleri uyumuyodu, surekli zombi gibiydim, uykusuz, halsiz ve yorgun. Ek gidaya gectikten sonra yavas yavas duzelmeye basladi. Şuan 1,4 aylik hala gaz sancisi var. Gaz yepecek yemekler yemediyinde geceleri cok guzel uyuyo. Ben de gaz yapan yemeklerden uzak tutuyorum kizimi. Şuan rahatim cok sukur ...7 aylık bir oğlum var ama gece uykusu hiç yok sabaha kadar en fazla 2 saat uyuyabiliyoruz o da aralıksız değil demem o ki benim gibi bebeği olan ve uyutmayan anneler var mı?varsa nasıl bir çözüm yolu bulabilirim
![]()
Aşiri sancisi oldugunda kullaniyordum. Şimdi sadece atesdusuru olarak kullaniyorum ...Peki aranızda paronax fitil (ağrı kesici) kullanan var mı?