- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickine bayıldımAdamın sabrını daha fazla zorlama derim... Resmen kaşınıyosun yaptğın şey bu, gecenin içine etmişsin ne güzel hazırlanmış senin için yemek yapmış daha hala mızmızlık hala trip.
Teşekkür ederiiiimmNickine bayıldım![]()
Bırakınca sana haber veririm sende mutlu olursun canım oldu mu ama çok sevinme şu an mutluyuzbence sizde ciddi sorunlar var , kusura bakmayın ama ortaokulda ki kızlar bile daha mantıklı davranıyor , nasıl bir düşünce anlayışınız var , hiç mi huzurlu yaşamak nedir bilmiyorsunuz ? ne erkekler var yahu saygısız , edepsiz , duygusuz , bayanları peçete gibi kullanıp atan , böyle bir class , aklı başında bir erkek sizi seçmiş , sizde çapsızlığınızla , iki gram aklınızla , sizin için fazla kaliteli olan karşı cinse yapmadığınızı bırakmamışsınız , yuhh yani , bence derhal bu kaliteli erkeği bırakın , kendisine layik birisiyle mutlu huzurlu yaşasın ki zaten siz onu bırakmasınız bile o sizi bırakır gibi duruyor....... yazıkkkk...
Çok güzel yorumlamissnz sen bilirsin derken gelmek istiyorsan gel anlamında o şekilde cvp verdim. Gel diyip emrivaki yapmak istemedim ama bı yandan da gelmesini bekledim tabi oda başka mantıklı tarafından baktı. Biraz bnm kuruntm oldu ama buraya kadar gelebileceğini tahmin etmedimCanım ben aslında seni anlıyorum. Aslında sorun şurda başlıyor o sana geleyim mi seni almaya diyincede bir bozuldunuz çunku gec cikacaksiniz ve sevgilinizin bunu sorması bile sizin moralinizi hafif icten oce bozdu. Sonra da sen bilirsin dediniz adamdan yine ses yok. Aslinda haklisiniz. Gec cikacagm dedigniz halde size sormasi bir erkek olarak yanlis. O korkuyla ona patladiniz acaba gönlümü alir mi gibisinden oda alttan almayinca böyle oldu. Bence sevgilinize güzelce diyin ki gece ciktigimi bildigin halde neden beni o saatte almadn benim basima bisey gelmesinden korkmuyor musun ? Benim icin güzel seyler yapmissin ama onlari birlikte de yapabilirdik. Gecenin bir vakti cikisima gelsen sevildigimi sahiplenildigimi daha iyi anlardim gibi seyler diyin biraz duygu sömürüsü yaparak. Ama burda hakli haksiz diye bisey yok :)