• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun ben de mi ?

Adamın sabrını daha fazla zorlama derim... Resmen kaşınıyosun yaptğın şey bu, gecenin içine etmişsin ne güzel hazırlanmış senin için yemek yapmış daha hala mızmızlık hala trip.

Gideceğim diye evden çıkıp kapıda beklemen hiç hoş olmamış .

Sen birazcık ben istemesem de beni gelsin alsın , ben gidince hemen peşimden gelsin , sürekli bi benim pesimden koşsun modundasınız sanırım ama bunlar çok avam duruyor .

sorun sende fazlasıyla şımarıklık yapmışsın o an duymamış mesajı vs. belki eli kirliydi yda lavabodaydı

sorun sizde demeye geldim, hemen gidiyorum.
boyle adamlarin kiymetini bilinmiyor ya cok sasiyorum. ayrica neden kendinizi korunmaya muhtac kedi yavrusu gibi hissediyorsunuz. gece vakti isten cikiyorum da dolmusta sarhos var da aynisi gunduzde basiniza gelebilir, kendinize yetmeyi ogrenin.

Bence bu sefer siz ona yemek hazırlayın.
Pasta yaptırın üzerine eşeklik ettim özür dilerim yazdırın. :confused:
Oturup bir daha böyle kaprisler yapmayacağınızı söyleyin.
Yeterince pişman olduğunuzu dile getirin.

bence sizde ciddi sorunlar var , kusura bakmayın ama ortaokulda ki kızlar bile daha mantıklı davranıyor , nasıl bir düşünce anlayışınız var , hiç mi huzurlu yaşamak nedir bilmiyorsunuz ? ne erkekler var yahu saygısız , edepsiz , duygusuz , bayanları peçete gibi kullanıp atan , böyle bir class , aklı başında bir erkek sizi seçmiş , sizde çapsızlığınızla , iki gram aklınızla , sizin için fazla kaliteli olan karşı cinse yapmadığınızı bırakmamışsınız , yuhh yani , bence derhal bu kaliteli erkeği bırakın , kendisine layik birisiyle mutlu huzurlu yaşasın ki zaten siz onu bırakmasınız bile o sizi bırakır gibi duruyor....... yazıkkkk...

Ayy inanmıyorum yemek yapan bi adam :KK1: noldu sorununuz çözülmüştür inşallah durumdan haberdar edin lütfen bizi:KK69:

Canım ben aslında seni anlıyorum. Aslında sorun şurda başlıyor o sana geleyim mi seni almaya diyincede bir bozuldunuz çunku gec cikacaksiniz ve sevgilinizin bunu sorması bile sizin moralinizi hafif icten oce bozdu. Sonra da sen bilirsin dediniz adamdan yine ses yok. Aslinda haklisiniz. Gec cikacagm dedigniz halde size sormasi bir erkek olarak yanlis. O korkuyla ona patladiniz acaba gönlümü alir mi gibisinden oda alttan almayinca böyle oldu. Bence sevgilinize güzelce diyin ki gece ciktigimi bildigin halde neden beni o saatte almadn benim basima bisey gelmesinden korkmuyor musun ? Benim icin güzel seyler yapmissin ama onlari birlikte de yapabilirdik. Gecenin bir vakti cikisima gelsen sevildigimi sahiplenildigimi daha iyi anlardim gibi seyler diyin biraz duygu sömürüsü yaparak. Ama burda hakli haksiz diye bisey yok :)

Her şeyi anladım da konu sahibine hakaret neden ediyorsunuz..yok çapsız,akılsız, adam kurtarsın kendini vs

Senin sorunun

"Ayrılmaz benden "diye düşünmen

Buyuzden bu kadar simariyorsunuz :)))
geleyimmi ?
Sin bilirsin.
Tamam yemek yapayim madem diyor
Ses cikartmiyorsun sonra yolda gelmicem etmicem..bik bik..
Sonra kendi sinirin gecince onunda otomatik olarak siniri gecmesi lazimmis gibi davraniyorsun
Eve geliyorsun buseferde ben gidiyom ediyom kapi onunde beklemeler..

Sen saniyor musun surekli bu yalandan attigin tripler hep işleyecek sabir taşı adamı catlatip sonra arkasindan pismanim diye aglamalar millet size deger verince kendinizi bisey sanip yapmadiginiz kalmiyor ama kotu davransa adam kulu kölesi oluyorsunuz.Sizin gibi 2 deger gordu diye kendini hint kumasi sananlara iyi bir ders lazım.
Bende eşime bazen cok yukleniyorum farkindayimda hatta bazen bende pisman oluyorum ama eşimin sınırınıda biliyorum ve asla yapamayacagim seyleri agzima almiyorum.Hele heleki evi terk etmek ancak boşanacaksam cikar giderim.
Senin bu
Giderim ederim tehtidlerin nereye kadar surecek ?.Cocuk kafasinda iliskiyle ugrastiriyorsun adami bigun sana oyle bir tekme vurur ozaman anlarsin

bence sizde ciddi sorunlar var , kusura bakmayın ama ortaokulda ki kızlar bile daha mantıklı davranıyor , nasıl bir düşünce anlayışınız var , hiç mi huzurlu yaşamak nedir bilmiyorsunuz ? ne erkekler var yahu saygısız , edepsiz , duygusuz , bayanları peçete gibi kullanıp atan , böyle bir class , aklı başında bir erkek sizi seçmiş , sizde çapsızlığınızla , iki gram aklınızla , sizin için fazla kaliteli olan karşı cinse yapmadığınızı bırakmamışsınız , yuhh yani , bence derhal bu kaliteli erkeği bırakın , kendisine layik birisiyle mutlu huzurlu yaşasın ki zaten siz onu bırakmasınız bile o sizi bırakır gibi duruyor....... yazıkkkk...
Bırakınca sana haber veririm sende mutlu olursun canım oldu mu ama çok sevinme şu an mutluyuz

Canım ben aslında seni anlıyorum. Aslında sorun şurda başlıyor o sana geleyim mi seni almaya diyincede bir bozuldunuz çunku gec cikacaksiniz ve sevgilinizin bunu sorması bile sizin moralinizi hafif icten oce bozdu. Sonra da sen bilirsin dediniz adamdan yine ses yok. Aslinda haklisiniz. Gec cikacagm dedigniz halde size sormasi bir erkek olarak yanlis. O korkuyla ona patladiniz acaba gönlümü alir mi gibisinden oda alttan almayinca böyle oldu. Bence sevgilinize güzelce diyin ki gece ciktigimi bildigin halde neden beni o saatte almadn benim basima bisey gelmesinden korkmuyor musun ? Benim icin güzel seyler yapmissin ama onlari birlikte de yapabilirdik. Gecenin bir vakti cikisima gelsen sevildigimi sahiplenildigimi daha iyi anlardim gibi seyler diyin biraz duygu sömürüsü yaparak. Ama burda hakli haksiz diye bisey yok :)
Çok güzel yorumlamissnz sen bilirsin derken gelmek istiyorsan gel anlamında o şekilde cvp verdim. Gel diyip emrivaki yapmak istemedim ama bı yandan da gelmesini bekledim tabi oda başka mantıklı tarafından baktı. Biraz bnm kuruntm oldu ama buraya kadar gelebileceğini tahmin etmedim

Back
X