Merhabalar,
Bir buçuk yıldan beri beraber olduğum sevdiğim bir adam var. Kendisi 28 ben 24 yaşındayım. Geçen akşam öyle bi hale geldik ki hala aklım almıyor halbuki dün bu saatlerde ne kadar da mutlu mesuttuk.
Yaşadığımız olaya gelince ,Sevgilim geçen kış ev aldi evliligimiz için ve kendisi orada tek başına yaşıyor çoğu zaman bnde orada kaliyorm eşyalarımin çoğu orada.
dün akşam is yerinde mesaiye kaldım ve gece mesaim 00:00 de bitecekti. Kendisi de akşam yemeğe çıkalım mı dedi bnde gece geç çıkacağımı söyledim. Tamam o zman evde bişiler yaparız dedi bnde tamam olur dedim gece alayım mı seni dedi bnde sen bilirsin dedim . Yada bn sen gelene kadar bişiler hazırlayayım sen gelince direk yemek yeriz dedi bnde peki dedim.
Gece işim bitince mesaj yazdım bitti çıkıyorum birazdan diye . Snra bı kac tane da msj attm cvp gelmedi tabi biraz sinirlendim. Dolmuşla gidecektim . Dolmuşa da binmistm. Yolu yarı ettk . Cvp yok hala sinirlenip bn gelmiyorm senin de pek umrunda değil zaten bi cvp bile yazmiosn bu saatte merak etmiosn dedim. O saatte bide dolmuşa sarhoşun tekı bindi herkese laf atıp rahatsızlık yaratıyor ben nedense daha da sinirlendim.
İşte oda cvp yazdı ne alakası var yemek yapiodm ondan görmemism hemen nie kavga yaratmak için uğraşıyorsun dedi . Bn yemek hazırladım şimdi gelmiyor musun dedi bn yolda gidiyorum ama ona da bi yandan gelmiyorum beni o kadar düşünsen bu saatte dolmuşa bindirmezsn dedim . Hiç dusunmuosn bu saatte sarhoşu sapığı mi var etrafta die dedim. Bu da kızdı iyice tamam gelme bu gecenin de içine ettin bu saatten sonra gelsende seninle oturup güle oynaya yemek yemem dedi bn cvp vermedim eve gidene kadar sinirim geçmişti biraz kapıdan girdim içerde oturuyor.
Gittim yanına gülerek hiç boşuna sirnasma yolda kaVGA çıkartıp şimdi bnden senle ilgilenmemi bekleme dedi . Neyse bnde bi süre sessiz oturdum tv bakıyor öyle bnle hiç ilgilenmiyor. Bende kalktm bn gidiyorm o zman madem konuşmucaksn benimle dedim.
Otur beni delirtme bu saatte nereye gideceksn herşeyi buraya kadar getirip bide haklı gibi rest çekme dedi. Oturdum hala konuşmuyor benimle kalktm montumu giydim çantamı aldım cikiodum . Çıkarken arkamdan bak gece gece beni delirtme dedi bn kapıyı açıp ciktm ama bi yere gitmedim kapının önünde bekliorum dışarıda bakalım ne yapacak diye . 5 dakika sonra üzerini giyinmiş anahtarı alms çıktı .beni kapinin önünde görünce sen napiyorsun beni mi test ediyorsun gir içeri dedi. Neyse girdim bekliyorum hala ayakta. Yanına gittim yine konuşmuyor benimle evden gittim diye bu sefer laf söylemeye başladı iyice delirdim. Ya yeter uzatma artk dedim sinirle elimdeki çantamı salladım ona ve kafasına denk geldi. Bana baktı vur vur biraz da vur dedi. Snra gitti bagirarak yaptigi yemekleri cope doktu . Salata yapmis. Balıkları bn gelince kizartacakms hazır bekliyordu bn seviyorum diye mercimek corbasi yapmis. Hepsini doktu . bn gidiyorm dedi telefonunu aldım gitmesin die ama otur biraz bu akşamı nasıl bu hale getirdiğini düşün dedi ve gitti.
O gittikten sonra ipad de mercimek çorbası yapılısına bakmış yaptklarima pişman oldum ağlamaktan başka bişi gelmedi elimden.
1 saat sonra geldi bi kaç bira içmiş gelir gelmez koltuğa yattı bnde hadi yatağa yat dedim bn burda yatıcam dedi. Bnde yanına yattım. Arkasını döndü hiç konuşmadı. Gece farkında olmadan bi kaç kere sarıldı. Ama snra farkedince hemen arkasını döndü ve hala konuşmuyor sabah da bu ilişki böyle yürümez huzur ve mutlu olmak istiorum sakin bir hayat istiyorm dedi.
Ayrılmaz benden ama sadece böyle surat yapmasi soğuk olmasına dayanamıyorm. Elimde olsa dün geceyi silsem hiç yaşanmamış olsa .
Ben ne yapabilirim ? Bu ilişkiyi kendi ellerimle mahvediyorm. Ve kendimi çok suçlu hissediyorum eminm sizde beni suçlu bulacaksınz . Ama o bı anlık sinirime yenik düşünüyorum.