Sorun ben miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden böylesiniz?
Sizin açınızdan kolay veya saçma sapan olan bir durum,karşınız ki insanın belki de baş edemediği bir durum. Dalga geçilecek bir durum göremiyorum ben ortada. Madem size komik geliyor yorum yapmayın lütfen 🙏
Asıl siz neden böylesiniz? Anasının babasının fikrini hiçe sayan burada bizim fikrimizi mi önemseyecek? Sanmıyorum.. Bulmuşsunuz birbirinizi.. Sonunuz hayır olsun. Ciddiyim!

Belki şuan istediğim için böyle konuştuğumu düşüneceksiniz ama gerçekten sevilmediğimi hissetmedim hiç😔
Ben hissettim az önce konuyu okurken.

Sizin hissedesiniz yoktur. Ya da gerçekten seven adamın nasıl bir şey olduğunu bilmediğiniz icin kiyas edemiyorsunuz.

Ama mesela bir örnek vereyim. Seven adam asla engellemez. Hele hastayken asla.

Buna inanacak misin. Hayır.

Ama yine de sen bilirsin.

Evlenirsen de Allah yardımcın olsun. Ya da olmasın. Kendine yardımcı olmayana Allah niye yardımcı olsun ki..

Bacim valla esim polis oyle bi hastalandim ki ana yok baba yok kosup gelecek yakinlikda degiller 1400 km var aramizda esimi aradim cok fenayim acile at beni oda cok kotu olay var nasil yapcaz sen beni hastanenin önune at git dedim ciddi ciddi hastanenin onune el kadar cocukla atti gitti😂ben bi guzel serumumu baglattim kizimi yanima oturttum sora aradim arkadasimi hastedeyim beni alin burdan 🤭saolsun o geldi esiyle cikattilar normal bi halim yokdu he ayaklarim filan tutmadi okadr kotuydum hic de nazlanmadim esime cunku yogundu yorgundu yeterince birde ben eziyet edip gönül yorgunlugu niye vereyim? Evet meslek olarak cok yipratici yogunlugu insanlarla ugrasmasi vs bazen onun sabri bazen benjm sabrimla geciyor zman ama bogazim agridi bakmadin olmadi hic derdimiz.He sevgiliyken hergun kavga ederdik biz cunku asla yuzyuze gorusme sansimiz yokdu hasrettik hep evlenince daha guzel oldu hersey hani bi laf var ya gönlun varmi gecinmeye? Bizim gönlumuz varmis sen simdi dusun sizin gonlunuz varmi karsilikli gecinmeye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X