Normal zamanda ilgili olup şu anda mı ilgisizler?Meraba hanımlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim 1.5 hafta önce kanamam oldu hastaneye yatırdılar 1 gece hastanede kaldım doktor yatıp dinlenceksin tualet ve yatağın o kadar dedi eve geldik eşim sağolsun çok yardımcı oluyor yemek yapmaya çalışıyor çamaşır asmaya çalışıyor bana hiçbir şey yaptırmıyor yemeğimizi dışarıdan alıp getiriyo genelde çalıştığı için ama bu süreçte kimse nasılsın iyiyimisin bişeye ihtiyacın var mı demedi tabikide insanlardan bişey beklemiyorum ama insan üzülüyo neticede görümcem ve Eltim dışarda geziyolar bir kere bile gelmediler yada birşeye ihtiyacın var mı diye aramadılar evdede tek başıma olduğum için kafama takıp acaba sorun bende mi diye düşünmeden edemiyorum
Eşiniz destek oluyorsa başkalarını umursayip kendinizi strese sokup sağlığınızdan olmayin. Hamileliginizin tadini cikarin.Meraba hanımlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim 1.5 hafta önce kanamam oldu hastaneye yatırdılar 1 gece hastanede kaldım doktor yatıp dinlenceksin tualet ve yatağın o kadar dedi eve geldik eşim sağolsun çok yardımcı oluyor yemek yapmaya çalışıyor çamaşır asmaya çalışıyor bana hiçbir şey yaptırmıyor yemeğimizi dışarıdan alıp getiriyo genelde çalıştığı için ama bu süreçte kimse nasılsın iyiyimisin bişeye ihtiyacın var mı demedi tabikide insanlardan bişey beklemiyorum ama insan üzülüyo neticede görümcem ve Eltim dışarda geziyolar bir kere bile gelmediler yada birşeye ihtiyacın var mı diye aramadılar evdede tek başıma olduğum için kafama takıp acaba sorun bende mi diye düşünmeden edemiyorum
Hamilelik öncesi muhabbetimiz gayet iyiydiHamilelik öncesi muhabbetiniz nasıl idi bilemiyorum,
kendileri çoluk çocuk sahibi mı bilemiyorum .
bunları bilmeden de ;
Sırf elti ve görümce diye yermek manasız olur.
İnsan bazen kendi hayat koşturmasinda etrafını boşlayabiliyor. Ya da başına gelmediği bir durum karşısında ne yapması gerektiğini çok iyi bilemiyor.
Kötü düşünmeden önce bunları düşünmek lazım.
Eşiniz destek oluyormuş, olması gereken de o zaten. Çoğu insan bundan şikayetçidir genelde.
Siz o yüzden şanslı bile sayılırsınız.
Diğerlerini de boşverin ya da en azından bir süre daha gözlemleyin... Yolunuz çok uzun..
Hamileliğinizi de tebrik ederim, hayırlı olsun. Allah bu süreci sağlıkla tamamlamanızı nasip etsin, kucağınıza aldırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?