Sorun bende mi acaba

Selamlar
Umutsuzvakanız geri döndü :)
Benim tanıştığım biri var benden 8 yaş falan büyük tanismistik sonra kopukluk oldu.
Aradan bir kaç ay geçti bana mesaj atti tekrar
Benim soguk olduğumu ve onemsemedigimi soyledi ve bu yuzden uzaklasmis
Oyle bir kac gün konuştuk
En son hastalandim ona mesaj atmistim hasta oldugumu bilsin diye
Gecmis olsun dileklerinde bulundu
Ondan sonra ne o yazdi ne de ben yazdim
En son sali günü konuştuk
Sizce ne yapmaliyim?
Zorlamayin hoşlanmıyor demekki sizden

Ben de ayni şekilde hoşlanmıştım böyle soğuk gibiydi hareketleri en sonunda evlendik. Belli olmuyo bu işler ama şunu söylüyüm. Sana karşı ilgisizse bağlanmadan bitir bence sevmek mi sevilmek mi desen kesinlikle Sevilmekkk
E araniz nasil oldu sogukluktan sonra

E araniz nasil oldu sogukluktan sonra
Konuştuğumuz dönemde 3 kere ayrılıp barıştık hep ben seviyodum en çok esim tam emin degildi bana karsi duygularindan ben de böyle olunca evlilikten.korkuyodum. ufacik tartismalardan ayriliyoduk. En sonunda ayrıldığımda bayağı üzüldüm istiyodum yani en son konuştum ve iş.ciddiye bindi. AMA atladığımız bir yer vardı evlilik öyle hoşlanmakla sevmekle olmuyo sadece karşındakinin karakteri ve ailesi çok önemli. Evlendigimden beri sıkıntılar yaşıyorum hala da devam ediyo. Ama yapacakbisey yok kendi düşen ağlamazmiş

Zorlayan ben degilim ki o
Ben numarasini falan silmiştim
Aylar sonra mesaj atanda o onemsemedin çabalamadin diyen de
Gercekten seni isteyen birisi çabalar ya bunlar bahane bence. Araya zaman girmis aylar sonra falan. Erkeklere güven olmaz ki belki başkasıyla deniyodu olmayınca sana sardı. Sana dönebilmek için de sana suç atıyo

Konuştuğumuz dönemde 3 kere ayrılıp barıştık hep ben seviyodum en çok esim tam emin degildi bana karsi duygularindan ben de böyle olunca evlilikten.korkuyodum. ufacik tartismalardan ayriliyoduk. En sonunda ayrıldığımda bayağı üzüldüm istiyodum yani en son konuştum ve iş.ciddiye bindi. AMA atladığımız bir yer vardı evlilik öyle hoşlanmakla sevmekle olmuyo sadece karşındakinin karakteri ve ailesi çok önemli. Evlendigimden beri sıkıntılar yaşıyorum hala da devam ediyo. Ama yapacakbisey yok kendi düşen ağlamazmiş
Üzüldüm senin adina
Ama nerden bilebilirdin ki oyle olacagini
Evlilik kumar oynamak gibi
Ayni cati altinda olmadan taniyamiyorsun
Umarim sorunlariniz çozulur ve mutlu olursunuz

Gercekten seni isteyen birisi çabalar ya bunlar bahane bence. Araya zaman girmis aylar sonra falan. Erkeklere güven olmaz ki belki başkasıyla deniyodu olmayınca sana sardı. Sana dönebilmek için de sana suç atıyo
Aa bak bu açidan hic dusunmemistim
cok mantikli dönmek icin ben suçluymuşum gibi gostermeye çalışıyor
Aslinda ben hic cevap vermeyecektim mesajlarina
Defalarca yazinca cevap vermek zorunda kaldim

Şimdiki erkeklerin baltalar elimizde uzun ip belimizde ıssız adam tavırları beni benden alıyor. Bir gürün sonra hiç sormayan triplerden hayır gelmez. Bellki boş vakitlerini sizinle doldurmaya çalışıyor ara. Yol verin gitsin.

Back
X