Sen kendinle arkadas olur muydun
Asmak için kursa vs git hobi ve cevre edin ark ortamında konuşacak konu olsun. Arkadas kardan sevdiklerine... Yaparsanız beni de çağırın de. Mesela x filmini merak ediyorum beraber gidelim mi de. Akşam çıkışta biraz oturalım mı de kahve için.
Bi süredir sadece okuyucu olarak takip ediyordum siteyi ama konunuzu görünce yazmak istedim. Ben işyerinde herkesin sevdiği kişi tipiyim. Olay tamamen sizin enerjinizle ilgili . Bende doğru bildiklerimden şaşmıyorum ya da yalakalık yapmıyorum ama üslubum çok iyidir. Tarzım tatlı serttir ve en önemlisi hep mutluyum insanlar gözlerimin içinin güldüğünü söyler :) belki sizin üslubununz ve enerjiniz doğru değildir. Ben benim enerjimi düşüren karamsar mutsuz insanlardan genelde uzak dururum. Herkes çevresinde neşeli insan ister kimse mutsuz insan sevmez
İnsan dediğiniz bencil bir canlı siz problemlerle uğrasıyorsanız bu sizin probleminiz. Duyarlı olmak zorunda değiliz. Ben şahsen ayy yazık der geçerim o kadar. Yanınızda enerjimin azaldığını düşünüyorsam elbette ki sizinle arkadaş olmam vakit geçirmem mesela. Dumumunu kabullenin derim. Sizi özel yapan birşey mutlaka olmalı eğer bunu insanlara yansıtamıyorsanız karşı tarafın yapacağı birşey yok benceOrası öyle fakat bu hayat herkese eşit davranmıyor mesela onlar rahat bir yasam sürerken ben aile sorunlarımla bogusuyor durumda olabilirim o zaman mutsuz insanlar ölsün mü diyelim
Valla sevilen insanlar da yalakalik yapmıyor. Kimse için fedakarlik yapmıyor. Ama yine de seviliyor.
Şimdi siz sakın "ben çok erdemli ve düzgünüm, o yüzden sevilmiyorum" moduna girmeyin. Bu şekilde kendinizi rahatlatmaya çalışmayın.
Sorun sizde. Insanlar neşeli, muhabbeti iyi ve pozitif insanları sever. Hem de ne dertleri olup bunu pozitiflige çeviren insanlar var
İnsan dediğiniz bencil bir canlı siz problemlerle uğrasıyorsanız bu sizin probleminiz. Duyarlı olmak zorunda değiliz. Ben şahsen ayy yazık der geçerim o kadar. Yanınızda enerjimin azaldığını düşünüyorsam elbette ki sizinle arkadaş olmam vakit geçirmem mesela. Dumumunu kabullenin derim. Sizi özel yapan birşey mutlaka olmalı eğer bunu insanlara yansıtamıyorsanız karşı tarafın yapacağı birşey yok bence
İlgincim ve mutluyum kimseden bi beklentim yok bence birazda kendinize dönüp baksanız iyi olur . Bu kadar sevilmiyosanuz demek ki birseylerİnsanların ne derece umursamaz oldugunu şu yorumlarda yine görüyoruz zaten.. Maşallah bir öl demediğiniz kalmış. Ay yazık der geçerim nedir yahu sen insan deil misin sana kötü gününde böyle mi yapılsın istiyorsun. Cidden ilginçsiniz. Ben erdemliyim moduna da girmiyorum ayrıca ama duyarlı oldugum kesin.
İlgincim ve mutluyum kimseden bi beklentim yok bence birazda kendinize dönüp baksanız iyi olur . Bu kadar sevilmiyosanuz demek ki birseyler
evet sorun sızde kımse etrafa negatıf enerjıo yayan kendı mutsuzlugunu sureklı dısarı yansıtan bırı ıle konusmak ıstemez bende ıstemem uzak dururum yok sayarım...Sorunu kendimde aramak hem iyi hem de psikolojiye göre hata aslında. Ama merak ediyorum işte. Biraz bosversem sonra yine takıyorum kafaya. Önceki konularımda bahsetmiştim işyerindeki tiplerden. Yani nedense insanlarla aramda bir barikat var gibi hissediyorum. Sevilmiyorum istenmiyorum gibi. Yani.kimsenin molada hadi gel dediği kişi değilim. Kimseye zararım yok. Aksiyonlu mutlu mesut bir hayatım da yok. Sürekli güleç bir simam yok bu nedenle. Ciddiyim genelde bazen mutsuzluğum dısavuruyor da olabilir. Belki bu sebeple soguk görünüyorm bilmiyorum. Ortamda konuşuyorum ediyorum normalde sorun yok ama mesela kimse özellikle bnmle sohbet etmek istemiyor hissediyorum. Beraber durağa gideceğim cocuk bekledi az önce mesela benle cıkmadı 5 dk sonra cıktı durağa geldi neyim rahatsız ediyor anlamıyorum. Ben zaten cok neşeli onlara iyi gelecek olsam bunu onlar için değil kendim için yapardım. Kimse için farklı davranamam. Yalakalık da yapıma aykırı. Birde biraz düşündüğümü söyleme huyum var belki bu insanların işine gelmiyor kim bilir sahtelere alınmış cogu kişi. Doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor misali. İyiki patronlarım iyi suan işim de fena değil. Ama insan bazen burkuluyor işte. Siz olsanız ne hissedersiniz. .
yazicaklarimi ozetlemis. herkes kotu sen iyi modundan cik.Valla sevilen insanlar da yalakalik yapmıyor. Kimse için fedakarlik yapmıyor. Ama yine de seviliyor.
Şimdi siz sakın "ben çok erdemli ve düzgünüm, o yüzden sevilmiyorum" moduna girmeyin. Bu şekilde kendinizi rahatlatmaya çalışmayın.
Sorun sizde. Insanlar neşeli, muhabbeti iyi ve pozitif insanları sever. Hem de ne dertleri olup bunu pozitiflige çeviren insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?