• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende mi?

Mutlu2890

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.105
Puanlar
133
Her karşıma çıkan ilk buluşmada yakın temas kurmak isteyip akabinde cinselliğe konuyu getiriyorlar.
Bıktım artık ilk buluşmada sınır koyma çabasına girmekten.
Tanımak,anlamak istiyorum sonra bedensel temasa geçmek istiyorum.

Hemen seks yapmak istemiyorum ama karşıma çıkan son flörtlermde hep kendimi korumaya çalışırken buluyorum.
Isınmak,güvenmek istiyorum.
Zor görünürüm ,aslında çok kolayım.
Sadece sevildiğimi hissedeyim.
Tanınmaya değer olduğumu hissedeyim.
Ama adamlar önce bedenini tanımaya çalışıyor,bunların ortası yok mu?

Sorun bendeyse açık olabilirsiniz?
Lütfen bazı kronik aşağılauarak yazan arkadaşlar öfkelerini başka yere kussunlar lütfen.

Nereden tanışıyorsunuz? Tanışma applerinden bir buluşma ayarlıyorsanız çoğu zaten bu amaçla oluyor. Ama spontane tanıştığınız insanlarda böyle yaklaşıyorsa tanıştığınız kişilere dikkat edin. Belki hep aynı tip insanlara çekiliyorsunuzdur. İki taraf arasında çekim olabilir belki sizde sadece cinsellik için görüşebilirsiniz ama amacını bu değilse açıkça konuşun baktınız ilk buluşmada farklı davranış oluyor görüşmeyi kesersiniz

Sorun tanışma şekliniz olabilir mi?
Sosyal medyadan tanışılan insanların ciddi bir kısmı sadece cinsellik yaşama derdinde mesela. Hele ki tip olarak yakışıklıysa, iyi bir işi varsa o adamın sosyal medyada amacı muhtemelen cinselliktir. Ama sizin duruşunuzu bile çevrenizden kişilerle bir tanışma olup devamı gelirse konu direk cinselliğe gelmez diye düşünüyorum. Çünkü sizi cinsellik yaşayacak biri gibi değil tanıyıp ciddi ilişki olarak başlamak isteyenler olacaktır çoğunlukla. Haa öylesinden de yakınlaşmak isteyen çıkar ama sosyal medyadan tanıştığın kişiye oranla daha az.

Nereden tanışıyorsunuz? Tanışma applerinden bir buluşma ayarlıyorsanız çoğu zaten bu amaçla oluyor. Ama spontane tanıştığınız insanlarda böyle yaklaşıyorsa tanıştığınız kişilere dikkat edin. Belki hep aynı tip insanlara çekiliyorsunuzdur. İki taraf arasında çekim olabilir belki sizde sadece cinsellik için görüşebilirsiniz ama amacını bu değilse açıkça konuşun baktınız ilk buluşmada farklı davranış oluyor görüşmeyi kesersiniz
Sanatsam Bir etkinlikte karşılaştık hatta ilgisi vardı ama ben o zaman hazır değildim, ama aylar sonra konuşmaya başladık.
Aylardır bir daha hiç görüşmemiştik.

Hep ayni tip adamlari buluyorsaniz sorun sizdedir. Bunu sahsiniza hitaben soylemiyorum, ben de genelde ayni tip adamlardan hoslaniyorum ve bu konuda sorun bende :D sorun demeyeyim de tercih ettigim ozelliklerle efendi adam ozelliklerinin tek bunyede bulustugu adamlar nadir cikiyor karşıma.

Ama bunu açık açık yapıyor olmalari hem adamlarin abazaligi, hem muhtemelen sizin farkinda olmadan yaptiginiz bir seyler. Ben appten de tanisiyorum, cok da rahat biriyim ama oyle daha ilk bulusmada bodoslama seks isteyen pek çıkmadı karsima.

Biriyle mesela sevisecegimiz belliydi, o elektrik vardi aramizda. Buna ragmen o gece hamle yapmadi. Daha sonraki bir gorusmemizde gulerek "ben o elektrigi aldim senden zaten" dedi. Merakimdan "nasil mesela? Naptim ya da ne dedim" dedim. "Vucut dilinden, bazi esprilerinden belli ettin. Mesela ensendeki dövmeden konuşurken masanin karsisindan gostermek yerine yanima gelip gosterdin, yakin mesafeye girdin temas etmesek de" dedi. Ben inanin farkinda bile degildim, dovmemi gosteriyordum sadece ahshd ama bu bile isaret olarak algilanabiliyormus.

Siz işaret veriyorsunuz diye bir suclama yapmiyorum asla. Sadece farkinda olmayabilecegimiz seyleri adamlar ustlerine alinabiliyor demek istiyorum. Ben mesela cok geyik bir insanim, ama yaptigim bazi esprileri karsi tarafin farkli yere cekebilecegini fark ettikten sonra dilimin ucuna kadar gelen espriyi tutuyorum icimde.

Hep ayni tip adamlari buluyorsaniz sorun sizdedir. Bunu sahsiniza hitaben soylemiyorum, ben de genelde ayni tip adamlardan hoslaniyorum ve bu konuda sorun bende :D sorun demeyeyim de tercih ettigim ozelliklerle efendi adam ozelliklerinin tek bunyede bulustugu adamlar nadir cikiyor karşıma.

Ama bunu açık açık yapıyor olmalari hem adamlarin abazaligi, hem muhtemelen sizin farkinda olmadan yaptiginiz bir seyler. Ben appten de tanisiyorum, cok da rahat biriyim ama oyle daha ilk bulusmada bodoslama seks isteyen pek çıkmadı karsima.

Biriyle mesela sevisecegimiz belliydi, o elektrik vardi aramizda. Buna ragmen o gece hamle yapmadi. Daha sonraki bir gorusmemizde gulerek "ben o elektrigi aldim senden zaten" dedi. Merakimdan "nasil mesela? Naptim ya da ne dedim" dedim. "Vucut dilinden, bazi esprilerinden belli ettin. Mesela ensendeki dövmeden konuşurken masanin karsisindan gostermek yerine yanima gelip gosterdin, yakin mesafeye girdin temas etmesek de" dedi. Ben inanin farkinda bile degildim, dovmemi gosteriyordum sadece ahshd ama bu bile isaret olarak algilanabiliyormus.

Siz işaret veriyorsunuz diye bir suclama yapmiyorum asla. Sadece farkinda olmayabilecegimiz seyleri adamlar ustlerine alinabiliyor demek istiyorum. Ben mesela cok geyik bir insanim, ama yaptigim bazi esprileri karsi tarafin farkli yere cekebilecegini fark ettikten sonra dilimin ucuna kadar gelen espriyi tutuyorum icimde.
İlk buluşmada tutuyorlar ama hissediyorum zar zor,
İkinci de başlıyorlar.
Mesela bu kişi illa yurtdışına tatile çıkalım diyerek başladı.🤐
Ben daha bağ kuramadım bu arada.
Biraz erken tanıyalım birbirimizi dedim,
Bir dahaki sefere konu tatile geliyor .

Her karşıma çıkan ilk buluşmada yakın temas kurmak isteyip akabinde cinselliğe konuyu getiriyorlar.

Hemen seks yapmak istemiyorum ama karşıma çıkan son flörtlermde hep kendimi korumaya çalışırken buluyorum.

Lütfen bazı kronik aşağılauarak yazan arkadaşlar öfkelerini başka yere kussunlar lütfen.
Flört sitelerin de tanisdiysaniz onlar tek derdi zaten tek gecelik ilişki

Tanistiginiz şekle bagli

İkinci de başlıyorlar.
Baharda Manisa'ya gidelim hunkarim diyen Pargali'ya "gidelim Ibrahim" deyip gecesinde bogduran Suleyman gibi hepsi.

Klasik erkek zevzekligi, uzun vadeli plan kurarak kanca atma taktigi. Buna benim psikologum aynen kanca atma demişti mesela. Sizinle ileriye dönük planlar yaparak, hayaller kurarak sizi kendilerine baglamaya calisiyorlar. Siz de "ama soyle yapacaktik, buraya gidecektik, cok guzel planlarimiz vardi, bir suru sey planlamistik" diye dusunup duruyorsunuz. Bunu gordukten sonra icimden "yav he he, oldu paşam" deyip geciyorum.

Sizin bir sey yaptığınız yok, adamlar kadinlara vaatlerde bulunup, hayaller kurdurup baglama pesinde. Bilinçsiz de olsa yapıyorlar bunu.

Bir de yavsagi zaten yavsak. Neden tanimadigim adamla yurtdisina gideyim yani, sen kimsin ki. Tekrar konuyu açtığında "bu konudaki fikrimi soylemistim, devamli bunu konusmaya gerek yok" deyin gecin. Sizi kolay ikna edemediğini gorunce ya cekiduzen verir kendine, ya ugrasamam deyip uzaklasir.

Baharda Manisa'ya gidelim hunkarim diyen Pargali'ya "gidelim Ibrahim" deyip gecesinde bogduran Suleyman gibi hepsi.

Klasik erkek zevzekligi, uzun vadeli plan kurarak kanca atma taktigi. Buna benim psikologum aynen kanca atma demişti mesela. Sizinle ileriye dönük planlar yaparak, hayaller kurarak sizi kendilerine baglamaya calisiyorlar. Siz de "ama soyle yapacaktik, buraya gidecektik, cok guzel planlarimiz vardi, bir suru sey planlamistik" diye dusunup duruyorsunuz. Bunu gordukten sonra icimden "yav he he, oldu paşam" deyip geciyorum.

Sizin bir sey yaptığınız yok, adamlar kadinlara vaatlerde bulunup, hayaller kurdurup baglama pesinde. Bilinçsiz de olsa yapıyorlar bunu.

Bir de yavsagi zaten yavsak. Neden tanimadigim adamla yurtdisina gideyim yani, sen kimsin ki. Tekrar konuyu açtığında "bu konudaki fikrimi soylemistim, devamli bunu konusmaya gerek yok" deyin gecin. Sizi kolay ikna edemediğini gorunce ya cekiduzen verir kendine, ya ugrasamam deyip uzaklasir.
Çoğunluğunun böyle olması hatta son ğç yılda hepsinin

Herkes böyle değil. Benim karşıma böyle çıkmıyordu. Nerde arayıp bulduğuna dikkat et derim. Hepsi aynıysa sorun onları bulma biçimin olabilir.

Herkes böyle değil. Benim karşıma böyle çıkmıyordu. Nerde arayıp bulduğuna dikkat et derim. Hepsi aynıysa sorun onları bulma biçimin olabilir.

Bunu kültür sanat etkinliğinde buldum.Daha doğrusu o beni buldu.

Nerelerde karşılaşıyordunuz

İkinci de başlıyorlar.
cinsellik istiyorlar dediğiniz şey yurt dışına tatile çıkmak mı?
bildiğim kadarıyla yaşınız 35 var. bu yaşa kadar evlenmemiş düzenli uzun bir ilişkisi olmamış insanlar artık hayatlarındaki kişiyle bir şeyler paylaşmak ve hayatı yaşamak istiyorlardır.
çalışan insanlarsınız.
ben de cinsellik istiyor deyince eve çağırdı ya da seksten konu açtı sandım

bi de yarın gidelim demiyorlardır sanırım. birlikte ortak hayal kurmak ve geleceğe yönelik plan yapmak bana garip gelmedi.
en uzun süren ilişkimde daha sevgili olmadan tatile gitmiştik. evlenmek isteyen oydu ayrılmak isteyen bendim.
her şeyi seks odaklı görmeye ne gerek var anlamadım yurt dışına gitseniz bile ayrı odalarda kalabilirsiniz. kendi ücretinizi kendiniz ödeyebilirsiniz. ağustos ortalarına ayarlayıp zaman kazanabilirsiniz. kafanıza uymazsa da gitmeyebilirsiniz.

Evet aynı tipte adamları buluyorsanız sorun sizde.

Cinsellik talebinde bir sorun yok bence. Bunu nasıl dile getirdiği ve reddedildiğinde tavrı önemli. Her cinsellik isteyen adama tü kaka denmez. 35-40 yaşında adam sizi aylarca beklemez ama. Görücü usulü muhafazakar insanların evlilik odaklı ilişkisi değilse bu yaşlarda insanlar cinsel paylaşım isterler.

bi de yarın gidelim demiyorlardır sanırım. birlikte ortak hayal kurmak ve geleceğe yönelik plan yapmak bana garip gelmedi.
en uzun süren ilişkimde daha sevgili olmadan tatile gitmiştik. evlenmek isteyen oydu ayrılmak isteyen bendim.
her şeyi seks odaklı görmeye ne gerek var anlamadım yurt dışına gitseniz bile ayrı odalarda kalabilirsiniz. kendi ücretinizi kendiniz ödeyebilirsiniz. ağustos ortalarına ayarlayıp zaman kazanabilirsiniz. kafanıza uymazsa da gitmeyebilirsiniz.
Çok erken değil mi daha sevgili bile olmadık,ben bağ kurmaya çalışıyorum önce.

Sizde hiçbir sorun yok. Tamamen çok mantıklı bir istek.

Ben 39 yaşındayım, boşanma aşamasındayım. Boşandıktan sonra biriyle tanışırsam en az 6 ay cinsellik değil en ufak bir temas bile yaşamak istemiyorum. Çünkü derdim sadece yatak partneri bulmak değil. Burhan Altıntop'un zamanında dediği gibi önce kafaların uyuşması lazim:)

Bazı kadınlar ilk günden cinsellik yaşar. Buna onlar adına saygı duyuyorum ama ben bunu hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. Erkekler maddi ve manevi yatırım yaptığı, ilişkide emek, çaba verdiği, sorumluluk aldığı kadınlara değer veriyor. Burada kaç konu okudum, çoğunda hemen cinsellik yaşayan kadınlar çok pişman olmuştu. Çünkü arkasından gelen ghostlanma onları inanılmaz değersiz hissettiriyor.

Bu konuda tipik yalanlar var. Birkaçını yazayım.

• Ten uyumu hemen anlaşılması lazım yoksa olmaz. ( hemen cinsellik yaşayıp kaçacağım )
  • Önce cinsellik yaşayıp bu nereye evrilir görelim sonra bakarız. ( sorumluluk almadan cinsellik yaşayıp toz olacağım)
  • Ben bağnaz olan cinsellik yaşamayan birini çağ dışı buluyorum. ( cinsellik istiyorum o yüzden sana manipülasyon yapıyorum ki bu isteğimi kabul et)

Bunlara gelmeyin.. Bu sözlerin tek amacı sizinle emek vermeden, söz vermeden, sorumluluk almadan cinsellik yaşamaktır.

Bu arada bana cinsellik için ilk andan itibaren manipülasyon yapacak erkeği de anında elerim.

Bu arada applerden tanışılan çoğu erkek sadece cinsellik için iletişim kurar. Ben bekarken hiç oradan ilişki kurmadım ama burada çok konu okudum. Hiç arkadaş çevrenizden tanışacağınız biri yok mu?

Back
X