• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende mi?

Sizde hiçbir sorun yok. Tamamen çok mantıklı bir istek.

Ben 39 yaşındayım, boşanma aşamasındayım. Boşandıktan sonra biriyle tanışırsam en az 6 ay cinsellik değil en ufak bir temas bile yaşamak istemiyorum. Çünkü derdim sadece yatak partneri bulmak değil. Burhan Altıntop'un zamanında dediği gibi önce kafaların uyuşması lazim:)

Bazı kadınlar ilk günden cinsellik yaşar. Buna onlar adına saygı duyuyorum ama ben bunu hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. Erkekler maddi ve manevi yatırım yaptığı, ilişkide emek, çaba verdiği, sorumluluk aldığı kadınlara değer veriyor. Burada kaç konu okudum, çoğunda hemen cinsellik yaşayan kadınlar çok pişman olmuştu. Çünkü arkasından gelen ghostlanma onları inanılmaz değersiz hissettiriyor.

Bu konuda tipik yalanlar var. Birkaçını yazayım.

• Ten uyumu hemen anlaşılması lazım yoksa olmaz. ( hemen cinsellik yaşayıp kaçacağım )
  • Önce cinsellik yaşayıp bu nereye evrilir görelim sonra bakarız. ( sorumluluk almadan cinsellik yaşayıp toz olacağım)
  • Ben bağnaz olan cinsellik yaşamayan birini çağ dışı buluyorum. ( cinsellik istiyorum o yüzden sana manipülasyon yapıyorum ki bu isteğimi kabul et)

Bunlara gelmeyin.. Bu sözlerin tek amacı sizinle emek vermeden, söz vermeden, sorumluluk almadan cinsellik yaşamaktır.

Bu arada bana cinsellik için ilk andan itibaren manipülasyon yapacak erkeği de anında elerim.

Bu arada applerden tanışılan çoğu erkek sadece cinsellik için iletişim kurar. Ben bekarken hiç oradan ilişki kurmadım ama burada çok konu okudum. Hiç arkadaş çevrenizden tanışacağınız biri yok mu?
Applerden tanışmıuorum,
Sosyal bir ortamda tanıştık

bağ kurmak sizin için nasıl oluyor? yani merak ettiğim için soruyorum. ne yaparak bağ kuruyorsunuz genelde
Ay sen de bazen çok sıkıyorsun ha. Aşık olacak kız işte. Sevecek güvenecek. Her konuda aynısını yazıyorsun. Seviş vs. Sen sevişirsin o istemiyor işte. Binbir türlü hastalık var. Hpv var. Psikolojik hastalıklar var. İlk ay hatta ilk yıl bile anlamayabiliyor insan.

Hatırlıyor musun geçen ay bir üyeye, daha ne istiyorsun sahiplenici sevgilin var kıymetini bil, istemiyorsan bana ver minvalinde bir şeyler dedin, adam ruh hastası çıktı 😂😂😂😂😂😂😂😂

bağ kurmak sizin için nasıl oluyor? yani merak ettiğim için soruyorum. ne yaparak bağ kuruyorsunuz genelde
Birbirimizin ruhen derinliklerine inmek
.Nasılsın,merak ettim,
Ne seversin,ne yersin , nelerden hoşlanırsın gibi başlayan sohbetlerle ilerlemek.

Birbirimizin ruhen derinliklerine inmek
.Nasılsın,merak ettim,
Ne seversin,ne yersin , nelerden hoşlanırsın gibi başlayan sohbetlerle ilerlemek.
ne seversin ne yersin nelerden hoşlanırsın muhabbeti 2-3 gün yapılınca bitiyor ama. first date'de falan konuşuluyor hatta. sonra o şeyleri birlikte yapalım muhabbeti olur. mesela fransayı merak ediyorum dediyseniz birlikte plan yapılır vs.

Sizi tanımıyorum yanlış anlamayın sorunuza ithafen söylüyorum siz de sorun olabilir evet. App falan demiş arkadaşlar ama alakası yok facebook ilk çıktığında fb dan, daha sonra instagramdan ve can sıkıntısından tatildeyken de şu meşhur eşleşmeli app adını unuttum oradan tanıştığım kişiler oldu farklı yıllardan bahsediyorum bu arada. Bu tipler bana cinsellik konuşmayı bırak elimi bile tutmaya kalkmadılar. Ve hepsi de çok kaliteli tiplerdi iyi ünv lerde okumuş iyi konumda ve zengin kişilerdi. Yani arkadaslar nerede nasıl tanıştığınızın hiç bir önemi yok inanın. Biraz kişide bitiypr olay biraz da şans kısmet işi. Ama ben çok öesafeli ve ciddi biriyimdir he neyine baktılar dersen de güzellik bunu eşim dahil duymadığım erkek kalmadı evet işk başta oha çok güzel kız diyorsun ama konuşınca sadece güzel değil zor ve zeki bir kızsın laflarını hayatım boyunca hep duydum. Ulaşılamaz görüyordu genelde erkekler beni. Böyle cok kendimi över gibi oldu yanlıs anlasılmasın sadece demek istedigim şu biraz iletişiminizi değiştirin. Mesela size yeni tanıştığınız biri hoşunuza gitmeyen bir şey söyledi diyelim tatile gidelim dedi siz kibar bir şekilde ben biraz daha tanımak istiyorum demeyin de ciddi bir tonla ve mimikle ne münasebet yeni tanıstıgım adamla tatile gidicem pardon diye tersleyip sonra hafif tebessümle içeceğinden bir yudum al ve erkeğin tepkisine bak afallayıp yok yanlıs anladın kbkma tamam sen nasıl istersen çyle olsun falan derse devam et ama sana ,ne olucak işte orada tanırız birbirimizi hehe vb konusmalar yapıp yavsakca konusıyorsa yol ver yani ben böyle yapardım acıkcası. Erkekler konusunda fazla seciciyim daha selam verip bir iki cümle yazmasından anlayabiliyordum ve direkt eliyordum bu nedenle hiç saçma sapan bir tiple görüşmem olmadı cok sükür.

Ay sen de bazen çok sıkıyorsun ha. Aşık olacak kız işte. Sevecek güvenecek. Her konuda aynısını yazıyorsun. Seviş vs. Sen sevişirsin o istemiyor işte. Binbir türlü hastalık var. Hpv var. Psikolojik hastalıklar var. İlk ay hatta ilk yıl bile anlamayabiliyor insan.

Hatırlıyor musun geçen ay bir üyeye, daha ne istiyorsun sahiplenici sevgilin var kıymetini bil, istemiyorsan bana ver minvalinde bir şeyler dedin, adam ruh hastası çıktı 😂😂😂😂😂😂😂😂
36 yaşına kadar aşık olmamış mı? Gayet etkilendiği kişiler oluyor ama ilerlemiyor işte. Durmadan seksten bahsediyor. Adam seks odaklı ne dedi diyorum yurt dışı tatiline gidelim demiş vsvs. bunun seksle ne ilgisi var???
Elli kere dedim madem istemiyorsunuz baştan ona göre davran diye. Desin ailem muhafazakar evlenmeden yurt dışı vs düşünmüyorum. Şartlarım şunlar şunlar diye. Onu da yapmıyor. Adama belki de gezmeyi çok severim diyor onlar da özgürce gezeriz sanıyor.

İlk buluşmada tutuyorlar ama hissediyorum zar zor,
İkinci de başlıyorlar.
Mesela bu kişi illa yurtdışına tatile çıkalım diyerek başladı.🤐
Ben daha bağ kuramadım bu arada.
Biraz erken tanıyalım birbirimizi dedim,
Bir dahaki sefere konu tatile geliyor .
Yukarda uzun yazdıgım yorumda diğer yorumları okumadan yazmıstım ve evet tam da dediğim gibi bak şimdi sen bunu istemediğini bu adama kesin bir dille ciddi ve net bir tonla söylemediğin için adam sana tekrar aynı teklifle gelmeye cesaret edebiliyor. Bu sorunu çözersen her şey çözülür

Yukarda uzun yazdıgım yorumda diğer yorumları okumadan yazmıstım ve evet tam da dediğim gibi bak şimdi sen bunu istemediğini bu adama kesin bir dille ciddi ve net bir tonla söylemediğin için adam sana tekrar aynı teklifle gelmeye cesaret edebiliyor. Bu sorunu çözersen her şey çözülür
aynen öyle
yurt dışı tatili konusu boşa açılmamıştır. demek ki seyahatle ilgili mevzu dönmüş. konu sahibi gezmeyi severim vs dediyse böyle bi teklif yapmış adam. evlenmeden uzun seyahatlere çıkmayı doğru bulmuyorum diye ciddiyetle söylese no problem.
lafı geveliyor. çıkarım ama güvenince vsvs diye. e adam da der ki daha güvenemedin mi xd

aynen öyle
yurt dışı tatili konusu boşa açılmamıştır. demek ki seyahatle ilgili mevzu dönmüş. konu sahibi gezmeyi severim vs dediyse böyle bi teklif yapmış adam. evlenmeden uzun seyahatlere çıkmayı doğru bulmuyorum diye ciddiyetle söylese no problem.
lafı geveliyor. çıkarım ama güvenince vsvs diye. e adam da der ki daha güvenemedin mi xd
Kesinlikle katılıyorum 💯 konu sahibi kem küm ediyorsa çıkabilirz olur demişse ondan üsteler erkek bu kadar bir an önce çıkalıö diye.yoksa net bir şekilde hayır dese erkek hala üstelese insan soğur zaten o kişiden sürekli ısrar eden erkek iticiliği diye bir şey var.

Sizi tanımıyorum yanlış anlamayın sorunuza ithafen söylüyorum siz de sorun olabilir evet. App falan demiş arkadaşlar ama alakası yok facebook ilk çıktığında fb dan, daha sonra instagramdan ve can sıkıntısından tatildeyken de şu meşhur eşleşmeli app adını unuttum oradan tanıştığım kişiler oldu farklı yıllardan bahsediyorum bu arada. Bu tipler bana cinsellik konuşmayı bırak elimi bile tutmaya kalkmadılar. Ve hepsi de çok kaliteli tiplerdi iyi ünv lerde okumuş iyi konumda ve zengin kişilerdi. Yani arkadaslar nerede nasıl tanıştığınızın hiç bir önemi yok inanın. Biraz kişide bitiypr olay biraz da şans kısmet işi. Ama ben çok öesafeli ve ciddi biriyimdir he neyine baktılar dersen de güzellik bunu eşim dahil duymadığım erkek kalmadı evet işk başta oha çok güzel kız diyorsun ama konuşınca sadece güzel değil zor ve zeki bir kızsın laflarını hayatım boyunca hep duydum. Ulaşılamaz görüyordu genelde erkekler beni. Böyle cok kendimi över gibi oldu yanlıs anlasılmasın sadece demek istedigim şu biraz iletişiminizi değiştirin. Mesela size yeni tanıştığınız biri hoşunuza gitmeyen bir şey söyledi diyelim tatile gidelim dedi siz kibar bir şekilde ben biraz daha tanımak istiyorum demeyin de ciddi bir tonla ve mimikle ne münasebet yeni tanıstıgım adamla tatile gidicem pardon diye tersleyip sonra hafif tebessümle içeceğinden bir yudum al ve erkeğin tepkisine bak afallayıp yok yanlıs anladın kbkma tamam sen nasıl istersen çyle olsun falan derse devam et ama sana ,ne olucak işte orada tanırız birbirimizi hehe vb konusmalar yapıp yavsakca konusıyorsa yol ver yani ben böyle yapardım acıkcası. Erkekler konusunda fazla seciciyim daha selam verip bir iki cümle yazmasından anlayabiliyordum ve direkt eliyordum bu nedenle hiç saçma sapan bir tiple görüşmem olmadı cok sükür.
Hepsi böyle,bende bir sorun var,çözeceğiz ama güzel olan taraf en azından bu süreci kısa tuttum ve sonlandırdım.

Kesinlikle katılıyorum 💯 konu sahibi kem küm ediyorsa çıkabilirz olur demişse ondan üsteler erkek bu kadar bir an önce çıkalıö diye.yoksa net bir şekilde hayır dese erkek hala üstelese insan soğur zaten o kişiden sürekli ısrar eden erkek iticiliği diye bir şey var.
Gezmeyi seviyorum demek hemen birlikte tatile çıkalım demek değil ki,
Bahsettiğinde zaten ilişki çok yeni ben yavaş ilerlemek isterim diye dile getirdim zaten.

Her karşıma çıkan ilk buluşmada yakın temas kurmak isteyip akabinde cinselliğe konuyu getiriyorlar.
Bıktım artık ilk buluşmada sınır koyma çabasına girmekten.
Tanımak,anlamak istiyorum sonra bedensel temasa geçmek istiyorum.

Hemen seks yapmak istemiyorum ama karşıma çıkan son flörtlermde hep kendimi korumaya çalışırken buluyorum.
Isınmak,güvenmek istiyorum.
Zor görünürüm ,aslında çok kolayım.
Sadece sevildiğimi hissedeyim.
Tanınmaya değer olduğumu hissedeyim.
Ama adamlar önce bedenini tanımaya çalışıyor,bunların ortası yok mu?

Sorun bendeyse açık olabilirsiniz?
Lütfen bazı kronik aşağılauarak yazan arkadaşlar öfkelerini başka yere kussunlar lütfen.
Haklısın valla, çok doğru söylüyorsun. Al benden de o kadar, benim de yaşadığım tam olarak böyle bir şey işte. Bu erkeklerde sınır algısı sıfır nerede ne konuşulacağını, kime nasıl davranılacağını zerre bilmiyorlar. Daha bir haftadır tanıdığı insana karşı bile konuyu hemen bel altına, cinselliğe getiriyorlar. İnsanda ne flört edecek heves bırakıyorlar ne bir şey, iyice darlıyorlar insanı. Resmen saygısızlık, vizyonsuzluk bu. Ben zaten o tavırları görünce direkt engeli bastım, hiç çekemem bu saatten sonra bu toxic hareketleri. Gerçekten kime sorsam aynı dertten muzdarip, erkekler iyice bozdu.

Evet, sorun sende ve bunu haftalar önce söylemiştim. Sen de karşı çıkmıştın.

Gezmeyi seviyorum demek hemen birlikte tatile çıkalım demek değil ki,
Bahsettiğinde zaten ilişki çok yeni ben yavaş ilerlemek isterim diye dile getirdim zaten.
ee sonra noldu?
konuların kopuk olduğu için bi şey anlaşılmıyor

Her karşıma çıkan ilk buluşmada yakın temas kurmak isteyip akabinde cinselliğe konuyu getiriyorlar.
Bıktım artık ilk buluşmada sınır koyma çabasına girmekten.
Tanımak,anlamak istiyorum sonra bedensel temasa geçmek istiyorum.

Hemen seks yapmak istemiyorum ama karşıma çıkan son flörtlermde hep kendimi korumaya çalışırken buluyorum.
Isınmak,güvenmek istiyorum.
Zor görünürüm ,aslında çok kolayım.
Sadece sevildiğimi hissedeyim.
Tanınmaya değer olduğumu hissedeyim.
Ama adamlar önce bedenini tanımaya çalışıyor,bunların ortası yok mu?

Sorun bendeyse açık olabilirsiniz?
Lütfen bazı kronik aşağılauarak yazan arkadaşlar öfkelerini başka yere kussunlar lütfen.

Sorun sizde değil ama böyle adamları nereden buluyorsunuz? Sürekli böyle tipler karşınıza çıkıyorsa seçimlerinizi gözden geçirin.

Sorun sizde değil ama böyle adamları nereden buluyorsunuz? Sürekli böyle tipler karşınıza çıkıyorsa seçimlerinizi gözden geçirin.
Onlar beni buluyor,öğrenmeye çalışıyorum sebebini.
🧐

Söyledim,bitirdik.
Daha doğrusu sinirlenip teli kapattı.
Ben de güzel bir mesajla sonlandırdım.

Back
X