- Emoji Skoru
- 2.105
- Puanlar
- 133
Applerden tanışmıuorum,Sizde hiçbir sorun yok. Tamamen çok mantıklı bir istek.
Ben 39 yaşındayım, boşanma aşamasındayım. Boşandıktan sonra biriyle tanışırsam en az 6 ay cinsellik değil en ufak bir temas bile yaşamak istemiyorum. Çünkü derdim sadece yatak partneri bulmak değil. Burhan Altıntop'un zamanında dediği gibi önce kafaların uyuşması lazim:)
Bazı kadınlar ilk günden cinsellik yaşar. Buna onlar adına saygı duyuyorum ama ben bunu hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. Erkekler maddi ve manevi yatırım yaptığı, ilişkide emek, çaba verdiği, sorumluluk aldığı kadınlara değer veriyor. Burada kaç konu okudum, çoğunda hemen cinsellik yaşayan kadınlar çok pişman olmuştu. Çünkü arkasından gelen ghostlanma onları inanılmaz değersiz hissettiriyor.
Bu konuda tipik yalanlar var. Birkaçını yazayım.
- Ten uyumu hemen anlaşılması lazım yoksa olmaz. ( hemen cinsellik yaşayıp kaçacağım )
- Önce cinsellik yaşayıp bu nereye evrilir görelim sonra bakarız. ( sorumluluk almadan cinsellik yaşayıp toz olacağım)
- Ben bağnaz olan cinsellik yaşamayan birini çağ dışı buluyorum. ( cinsellik istiyorum o yüzden sana manipülasyon yapıyorum ki bu isteğimi kabul et)
Bunlara gelmeyin.. Bu sözlerin tek amacı sizinle emek vermeden, söz vermeden, sorumluluk almadan cinsellik yaşamaktır.
Bu arada bana cinsellik için ilk andan itibaren manipülasyon yapacak erkeği de anında elerim.
Bu arada applerden tanışılan çoğu erkek sadece cinsellik için iletişim kurar. Ben bekarken hiç oradan ilişki kurmadım ama burada çok konu okudum. Hiç arkadaş çevrenizden tanışacağınız biri yok mu?
Sosyal bir ortamda tanıştık