- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
Hiç olmadım derken bireysel olarak da mı deneyimlemiş durumda değilsiniz?
Bu soru daha zarif, daha bilimsel nnasıl sorulabilir

Serotonin kopardın beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç olmadım derken bireysel olarak da mı deneyimlemiş durumda değilsiniz?
tatlım orgazmı bılmek ıcın ewlı olman gerekmıyor masturbasyonla da yasayabılırsın.şahsen ben ilkokulda kesfettım daha orgazmı..
Evet ama o missplayful'un dediği klitoral orgazm. Ben diğeri için bekliyorum![]()
E sende buldunda bunuyosun... hem 100% vajinal orgazm olacagin garanti degil bazi bayanlar vajinal orgazm ne kadar deneselerde olamaz, bazilar klitoral olur, bazilari her iki sekilde olur cok kucuk bir yuzdelik bayanlar hic bir sekilde orgazm olmaz.... orgazm orgazm dir iste ben ikisinide mutassip bi insan olarak fark gormuyorum. eee klitoral oluyorsan mutlu ol otur asagi leonela onu bulamayanlarda var! cok kurcalama bacim...
bence oldu olacak dıye stres yapınca olmaz. acaba olacak mıyım dıye dusunurken kendınızı o andan kopartıyorsunuz konsantrasyon gıdıyor...
akışına bırakın ...
daha yenı evlısınız alışma süreci bence..
önsevişme olmalı ve istekli oldugunuzda yapmak cok onemlı.
hadı yataga gıdelım deyınce olmaz haldur huldur tarhana bulgur ne o öyle..oncesınde kıvılcım, kur , bunlar onemlı bence.
burda okumustum bı bayan yazmıstı evlılıgının 3. senesınde orgazmla tanıstıgını yazmıstı özellikle kadının ustte oldugu ilişkiyi onun yönettıgı pozısyonlarda daha kolay olabılırsınız...
bence oldu olacak dıye stres yapınca olmaz. acaba olacak mıyım dıye dusunurken kendınızı o andan kopartıyorsunuz konsantrasyon gıdıyor...
akışına bırakın ...
daha yenı evlısınız alışma süreci bence..
önsevişme olmalı ve istekli oldugunuzda yapmak cok onemlı.
hadı yataga gıdelım deyınce olmaz haldur huldur tarhana bulgur ne o öyle..oncesınde kıvılcım, kur , bunlar onemlı bence.
burda okumustum bı bayan yazmıstı evlılıgının 3. senesınde orgazmla tanıstıgını yazmıstı özellikle kadının ustte oldugu ilişkiyi onun yönettıgı pozısyonlarda daha kolay olabılırsınız...
demekkı istekli baslıyorsun ama sonradan konsatrasyonun dağılıyor işte o yeterlı uyarılmadan bırlesme olmasından kaynaklanıyor bence..eşim çok anlayışlı bende kıvılcım görmese asla yanaşmaz sevişme süresi falan baya iyiyiz yanisanırım dediğiniz gibi alışma süreci sanırım
Arada fark yok mu ? İyi o zaman. Tamam oturayım ben aşağı![]()
birkaç arkadasıma kullandım bu sözü sohbet ederken onlarda kırıldı gulmektenahahahhaha cok sevdim bunu :)
haha oda guzelmıs.kimiside 3-4 kere olabılıyormus arka arkayaBende koyun sayiyorum orgazm olmamak icin 5 dk da orgazm olunca SIKILIYORUM. Malum dahada fazla birsey yapasim gelmiyor benimde sorunum cabuk olmasi!
ne güzel anlatıyosunuz yaa yemek tarifi gibi![]()
ne güzel anlatıyosunuz yaa yemek tarifi gibi![]()