• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Bende Mi ?!

TamamSakinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
69
20
13
Selam kızlaarr..

Konularınızı okudum tek tek ve konulara yazılan yorumları.. Kendimi yerine koydum bir çoğunun ve ders çıkardım.

Gelelim kendi konuma:
Yaklaşık bir senedir evliğim. Toplamında eşimi 5 senedir tanıyorum (sevgili/nişan dönemleri).. Çocuğumuz henüz yok.

Eşim evlenmeden önce gerek sevgili döneminde gerekse nişanlılık döneminde "ayrılık" kelimesinden korkan adamdı. Tartışmalarımız ayrılıkla sonlacak diye korkardı. Abartmıyorum kavgadan sonra 150 defa arayan insandı..
O kaybetme korkusu olan ince ruhlu adamı geri getirin banaaa!
Şimdi ise kavga sebebi ne olursa olsun ben demeden kendisi "ayrılalımmı ne yani?" "Boşanalımmı" diye istinasız her kavgada söyler oldu. Sevgisinden "aslında" şüphem yok ama bilemiyorum. Acaba blöf mü yapıyor anlamadım.. Benden kolayca vazgeçebilir kii bana bunu nişanlıyken biri demiş olsaydı yemin billah inanmazdım.! Ya hala incedir hala düşünür sever sayar ama bu artistliğinden kurtulmak istiyorum.

Hadi kadın dayanışması derneğiii kadınların gücü adına yardım edin :( akıl fikir verin..

Not: Telefondan yazıyorum, hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim.

Tşkler kızanlarımmm

Sanırım bunun çözümü blöfü yemek. Yapmayı denediniz mi bilmiyorum ama oturup güzel güzel konuştunuz mu? "Yani bak hayatım bunu sinirle söylediğini biliyorum ama bu evliliğimizi zedeler"... içerikli bir konuşma. Umarım eskisi gibi olursunuz. :110:

Evli değilken diyemez çünkü gitme ihtimaliniz yüksek. Şimdi nasılsa kolay kolay boşanamaz diye rahatça söylüyor bence.

Blöf mü yapıyor yani.. Bi kere canıma tak etmişti, tamam ayrılalım dedim. Annesine gitti ayrılıyoruz biz demiş, anneside bunu yaka paça evden kovmuş. Karınla aranı düzelt diye.. Yani şimdi blöf yapsa neden ciddi ciddi gitsin.? Bilemedim şimdi..

herhalde ozamanki korkularının ıntıkamını alıyor kendınce nası olsa kolay kolay gıdemez dıye

tamam desen, birkaç gün ayrı kalsan ya da ciddi soğuk davransan anlar ve yapmaz sanrıım..
böyle şeyler sürekli söylenmezz, güven zedelenir, soğur ara.

tabii ki kadın dayanışması ! En Büyük KK

Blöf mü yapıyor yani.. Bi kere canıma tak etmişti, tamam ayrılalım dedim. Annesine gitti ayrılıyoruz biz demiş, anneside bunu yaka paça evden kovmuş. Karınla aranı düzelt diye.. Yani şimdi blöf yapsa neden ciddi ciddi gitsin.? Bilemedim şimdi..
Derdi ne acaba. Konuştunuz mu peki neden böyle yaptığını sordunuz mu?

Sanırım bunun çözümü blöfü yemek. Yapmayı denediniz mi bilmiyorum ama oturup güzel güzel konuştunuz mu? "Yani bak hayatım bunu sinirle söylediğini biliyorum ama bu evliliğimizi zedeler"... içerikli bir konuşma. Umarım eskisi gibi olursunuz. :110:

Kaç kere konuştum. Bana sinirlenince söylüyorum işte diyor. Bu nasıl sinirlenmektir? Bende sinirleniyorum. Ya fark ediyorum içinden gelmiyor sonunda oda pişman oluyor ama herdefasında aynı kelimeyi yine kullanıyor. Birgün bunun hırsından boşanacaz galiba off :/

belki de kavga sırasında sizin ondan boşanacağınızdan korktuğu için bunu sık sık dile getiriyordur. bir nevi paronayaklık. eğer eskiden de böyle bir korkusu varsa şu anda da "acaba bu kavgalar yüzünden boşanır mıyız?" diye düşünüp sorarak emin olmak istiyor olabilir. bunu ben de ilişkilerimde yapardım, belki eşinizin de böyledir.

Bir daha ayrılık kelimesini ağzına alırsan boşarım seni de. Ama kavga ortamında değil. Belki tırsar (umarım) :KK14:

Tamam demicem diyor, yine diyor. E az çok tahim ediyor çünkü boşanmayacağımı. Abartmıyorum her kavgada en az 1 kere " tamam ayrılalımmı " diye sorar. Ya diyorum biraz zora gelll biraz olsun ya. En çokta eskiden böyle olmayışı zoruma gidiyor..

acaba siz evlilikten once her tartismayi ayrilalim o zamana getiriyordunuz da adam da simdi o zaman oyle diyodun simdi de desene yiyosaya mi getiriyor.

ne manada olursa olsun agiz bu konuda lackalasmamali bence. bir sure sonra duya duya zihnen de buna hazirlarsiniz Maazallah

İlk evlendiğimizde bir iki tartışmada eşim evden gitmek istedi. Üstünü değiştirir montunu giyer, çıkmaya çalışırdı. Her seferinde ben engellerdim. Bunu 3. kez yapmaya kalktığında yerimden bile kalkmadım. Çok sakin bir şekilde sadece "o kapıdan çıkarsan bir daha giremezsin, bunu tekrarlarsanda bu evden ciddi anlamda gidersin" dedim. Paşa paşa geri geldi içeri. O gün bu gündür tekrar etmedi bu davranışı. Sakin olmak ve kararlı davranmak burda en önemli nokta sanırım.
Böyle söylediğinde sizde "tamam öyleyse ben yarın bir avukat araştırayım, anlaşmalı olur dimi" diye sorun. Ama çok sakin ve kararlı bir biçimde yapın bunu. Muhakkak geri adım atacaktır. O geri adımı attığında da tekrarlanması halinde geri dönüşünün olmayacağını, bu söz ağzından çıktığı anda evi terketmesi gerektiğini yine sakin bir biçimde dile getirin. Etkili olacaktır.

herhalde ozamanki korkularının ıntıkamını alıyor kendınce nası olsa kolay kolay gıdemez dıye

Herhalde.. Bu seferde ben korkar oldum, ne hikmetse. Eskiden gider diye korkmazdım şimdi o kelimeyi duyduğumda "acaba mı" diye düşünür oldum. Şimdi bunu böyle söylesem totoşu kalkar :) o yüzden yansıtmıyorum

tamam desen, birkaç gün ayrı kalsan ya da ciddi soğuk davransan anlar ve yapmaz sanrıım..
böyle şeyler sürekli söylenmezz, güven zedelenir, soğur ara.

tabii ki kadın dayanışması ! En Büyük KK

Aynen hem soğuma hemde güvensizlik oluyor. Her küçük şeyde beni terk eder düşüncesi oluyor insanda.. Ya adım gibi eminim oda ayrılmak istemiyor ama hem hırslı hem inat. Birgün inadına yenik düşecek benimde gururlu günüme gelicek. Çekedimi alıp çıkacam. Ama bu olsun istemiyorum ona ders vermek istiyorummmm

Aynennnn!!! Korkun bizden :) :/

belki de kavga sırasında sizin ondan boşanacağınızdan korktuğu için bunu sık sık dile getiriyordur. bir nevi paronayaklık. eğer eskiden de böyle bir korkusu varsa şu anda da "acaba bu kavgalar yüzünden boşanır mıyız?" diye düşünüp sorarak emin olmak istiyor olabilir. bunu ben de ilişkilerimde yapardım, belki eşinizin de böyledir.

Aynen bende böyle düşünüyordum. Ben demeden söylemesi falan.. Ama hadi tamam yapiyorsun yapmasinada "tamam o zaman" dedigimde ne diye uzatiyorsun ne diye annene gidiyorsun veya annemi aramaya kalkisiyorsun.?! Sonuc noluyor? Evimize geri dönüyoruz, dedigiyle yaptiyla kaliyor. Olan bana ve güvenime oluyor.. Her kücük kavgada ceker gider düsüncesi beni yiyip bitiriyor diken üstünde oturtuyor :(

acaba siz evlilikten once her tartismayi ayrilalim o zamana getiriyordunuz da adam da simdi o zaman oyle diyodun simdi de desene yiyosaya mi getiriyor.

ne manada olursa olsun agiz bu konuda lackalasmamali bence. bir sure sonra duya duya zihnen de buna hazirlarsiniz Maazallah

Aynen. Sinir olduğum noktada bu. Acaba boşanmaktan çekindiğimi bildiği için mi eh yeter bee'lerle beni deniyor? (Nişanlıyken salak ben "boşanmayız demi biz"le hassas noktamı gösterdim)

Aynen bende böyle düşünüyordum. Ben demeden söylemesi falan.. Ama hadi tamam yapiyorsun yapmasinada "tamam o zaman" dedigimde ne diye uzatiyorsun ne diye annene gidiyorsun veya annemi aramaya kalkisiyorsun.?! Sonuc noluyor? Evimize geri dönüyoruz, dedigiyle yaptiyla kaliyor. Olan bana ve güvenime oluyor.. Her kücük kavgada ceker gider düsüncesi beni yiyip bitiriyor diken üstünde oturtuyor :KK43:

erkekler çoğunukla çocuk gibi oluyor. istedikleri o an gerçekleşse bile naz yapıyorlar, abartıyorlar, uzatıyorlar, bizi süründürüyorlar. iyice pişman etmeye, kavgada söylediklerimizin intikamını almaya çalışıyorlar herhalde.

Back
X