• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Bende Mi ?!

Ya da bir daha o cümleyi söylerse, kendinizi odaya kapatın . Çıkmayın da. Çişinizi nereye yapcaksınız bilmiyorum gerçi ama :) Kapıda yalvartın biraz akıllansın. Evden gidin diyeceğim ama olmaz o çok büyük. Küsmecilik oynayın ilk aşamada :)

Balkondan aşağa salı veririm artık olmadı yapcak birşey yok :) şaka bi yana küsmecilikte iyi fikir "hıhh" der giderim odamaaa kiii :))

bir daha bunu dediğinde, şu lafını bir gün ciddiye tamam diyeceğim o zaman ne halt edeceksin otur da bir düşün de.
Tamamen blöf bana kalırsa üzmeyin tatlı canınızıHoppa

Sözdedir , özde değil ama kavgalarda kırıcı oluyor.Aranız iyiyken bunu böyle çözemeyeceğini soğudgunu söyle , ilişkide saygınızı bitirmeyiniz.

Bence güzel bir dille konuşmaya çalış.
Boşanma kelimesini bu kadar rahat dile getirmemesini rica et.
Evlilik ilişkinizi zedelediğini falan söyle.
Ama kavga eder gibi değil sakin bir şekilde.

Evlendikten sonra o 150 kere aramalari unutun. Erkeklere hepsi için demiyorum ama büyük bir kismina bir rahatlik geliyor. Birakip gidemez Nasil olsa diyemi dusunuyotlar bilmiyorum ama kaybetme korkusu yasatin bence ona.

elde edince malesef bazı şeyler değişebiliyor..köprüden geçene kadar yani :KK14: ben blöf olduğunu düşünüyorum..çok rahatsızsan konuş ayrılık kelimesini her tartışmamızda dillendirmeyelin falan de..

Tamam demicem diyor, yine diyor. E az çok tahim ediyor çünkü boşanmayacağımı. Abartmıyorum her kavgada en az 1 kere " tamam ayrılalımmı " diye sorar. Ya diyorum biraz zora gelll biraz olsun ya. En çokta eskiden böyle olmayışı zoruma gidiyor..
Ahada böyle dediğinde tutucan kolundan götüreceksin avukata evet boşanalım bunu çok istiyordun diyeceksin ki bilsin yanlışını.

evet bidaha bu kelimeyi söylersen ayrılıcam diye blöf yap sende belki akıllanır

onu söylediği an evi terk etseniz :KK14:
blöften :KK53:

Yapmadım mı kii :) yaptım ama gidemezsin ya annenleri arayalım alsınlar seni yada gidemezsin dedii. Annemlerede yansıtmak istenediğimden kaldım üzülmesinler boş yere :( biz barışıyoruz akılları bizde kalıyor üzülüyorlar ..

Ahada böyle dediğinde tutucan kolundan götüreceksin avukata evet boşanalım bunu çok istiyordun diyeceksin ki bilsin yanlışını.

O hırsla boşanma davası açarız sonra pişman olur o.. Ama babamlara gına geldi önceki mevzularda bidaha olursa boşanın demişti iş oraya gelirse dava açılırsa istediği kadar pişman olsun babam bitti der :( ama bi yandanda o düşünmüyor bunları ben niye düşünüyorum ki diyorum !

Bizim bazı yasak kelimelerimiz var nişanlımla..
'Ayrılalım' bunlardan biri.. Bizde çok kullanık zamanında, aileler de bizde yıprandık. Sonra oturduk uzun uzun konuştuk. Kendimize yasaklı kelime listesi yaptık. Ne olursa olsun 'Ayrılık' kelimesi girmeyecek, girdiği an gerçekten bitecektir.
Söz verin yani birbirinize, ve tutun tabi ki.

Benim eşim de öyleydi.
Küs uyuyamazdı. Sabahlara kadar uzun uzun mesajlarla yalvarırdı.
Olmuyor ayrılalım derdim tamam her şeyine razıyım bırakma beni derdi.

Evlendikten sonra yan odadan gelip gönlümü almaya üşenir oldu.
Şimdi yola getirdim ama zamanımı aldı tabi.

Artık kolay kolay boşanamaz.
Nasıl olsa aynı evde çok uzatamaz, benden önce o pes eder diye düşünüyorlar.

Tavsiyem aynı evde yabancı ol, hala gidebileceğini, soğuyacağını göster.

Burnundan getir ve düşüncesinin aksine uzat, en azından vaktinde gönül almayı bilsin.

Selam kızlaarr..

Konularınızı okudum tek tek ve konulara yazılan yorumları.. Kendimi yerine koydum bir çoğunun ve ders çıkardım.

Gelelim kendi konuma:
Yaklaşık bir senedir evliğim. Toplamında eşimi 5 senedir tanıyorum (sevgili/nişan dönemleri).. Çocuğumuz henüz yok.

Eşim evlenmeden önce gerek sevgili döneminde gerekse nişanlılık döneminde "ayrılık" kelimesinden korkan adamdı. Tartışmalarımız ayrılıkla sonlacak diye korkardı. Abartmıyorum kavgadan sonra 150 defa arayan insandı..
O kaybetme korkusu olan ince ruhlu adamı geri getirin banaaa!
Şimdi ise kavga sebebi ne olursa olsun ben demeden kendisi "ayrılalımmı ne yani?" "Boşanalımmı" diye istinasız her kavgada söyler oldu. Sevgisinden "aslında" şüphem yok ama bilemiyorum. Acaba blöf mü yapıyor anlamadım.. Benden kolayca vazgeçebilir kii bana bunu nişanlıyken biri demiş olsaydı yemin billah inanmazdım.! Ya hala incedir hala düşünür sever sayar ama bu artistliğinden kurtulmak istiyorum.

Hadi kadın dayanışması derneğiii kadınların gücü adına yardım edin :KK43: akıl fikir verin..

Not: Telefondan yazıyorum, hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim.

Tşkler kızanlarımmm
Nasılsa evliyiz, kolayca bırakamaz diye blöf yapıyor olabilir. Yada boşanmaktan çok korkuyordur o yüzden seni sınamak düşüncelerini öğrenmke için "boşanalımmı yani, boşanalımmı yani" diyor olabilir. Bu kelimeleri kullanmaktan vazgeçirtmeniz lazım, saygıyıda sevgiyide öldürür. Konuşun rahatsızlığınızı dile gtirin ve bu kelimeleri kullanmasını yasaklayın. Ama evliliğinizin onun için artık önemsiz olup olmadığını yada boşanmak isteyip istemediğini sadece bu kelimelerden anlayamayz. Davranışları nasıl, artık önemsenmediğinizi hissettiren hareketleri var mı mesela ?

Back
X