Sorun bende mi?

Aigerim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
361
172
103
31
Kendisi gelip tanışmak isteyen, birkaç ay öğlen molalarının çoğunu benimle sohbet ederek geçiren ve en sonunda numarasını veren bir arkadaşım vardı.
Bir kez aradı, genelde yüz yüze görüşüyorduk zaten. Ben mesaj yazınca uzun uzun konuşuyoruz. Geçiştirmiyor da.
İlk mesajı atmama, aramama sebebi benim mesafeli duruşum olabilir mi?
Uzun süre sen dedikçe siz demişliğim var kendisine :)
Sorum da şu: Mesaj atmaya devam etmeli miyim? Cogu zaman ayni anda cevrimici oluyoruz:)

Evet olabilir. demek ki o da mesafeli olmak istiyor.
Tesekkur ederim.
Yani ilk mesaji atmamak daha yerinde mi olur? Kafami karistiran ben yazinca isi oldugu halde uzun uzun yazmasi.

Soyle bilinmezlik durumlarını hiç sevmiyorum..

Açık olsanız ya birbirinize..aylarca konuşup bir arpa boyu yol katedememişsiniz hala..

Evet kendinden usandirmak istemiyor belliki.. bir adimida sen at, senle ilgilenmek istemese mesgulken sürekli sana yazmazdi

Soyle bilinmezlik durumlarını hiç sevmiyorum..

Açık olsanız ya birbirinize..aylarca konuşup bir arpa boyu yol katedememişsiniz hala..
Tesekkur ederim
Ben de hic sevmem muallakta kalmayi ondan soruyorum :)

Evet kendinden usandirmak istemiyor belliki.. bir adimida sen at, senle ilgilenmek istemese mesgulken sürekli sana yazmazdi
Evet sorun bu galiba. Cekingen biraz, fazla tevazudan belki de. Ben mesafeli durunca hitabi hemen x hanim diye degistirmisti :)

Bence senden hoşlanmıyor. Ama senin iyi bir insan olduğunu düşünüyor. O yüzden kırmak istemiyor.

Erkekler aramak istediklerinde iki elleri kanda olsa arar ve mesaj atarlar.

Bu fikir de cok mantikli geldi simdi bana :) Tesekkurler.

Kesinlikle insan istwdigi kisiyi elde etmek icin elinden geleni yapar duramaz mesaj atar merak eder ven kiz oldugum halde merak ediyorum zor tutuyorum kendimi

Kesinlikle insan istwdigi kisiyi elde etmek icin elinden geleni yapar duramaz mesaj atar merak eder ven kiz oldugum halde merak ediyorum zor tutuyorum kendimi

Ben hala merak ediyorum, rahatsiz etmekten cekiniyorum.
Belki de yapi meselesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…