- 17 Mart 2016
- 21
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Neydiunuttum
-
Aynı bu şekilde annene de söyleyeceksin,anlamazsa eş ailenden bahsetmezsin bile.Sorun kalkar.Eşimin ailesiyle bir sorunumuz yok bizim gayet saygılı seviyeli bi ilişkimiz var severim onları onlar da beni sever. Ben hep iyi olma taraftarıyım kalp kırmayı sevmem saygılsızlığı sevmem ama ben onlara böyle davrandıkça anneme göre kendimi ezdiriyorum oluyo. Sürekli olumsuz konuşuyo bu da beni etkiliyo doğal olarak, kendi bildigimi yapsam vicdanım sızlıyo annemi dinlemiyorum
Çok defa konuştum ama anlamıyo beni inanmıyo bana. Mutlu olduğuma inanmıyo sanki eşimin ailesi beni sevemezmiş ben onalrı sevemezmişim gibi konuşuyo hep olumsuzAynı bu şekilde annene de söyleyeceksin,anlamazsa eş ailenden bahsetmezsin bile.Sorun kalkar.
Kıskanıyo mu ne,kendi evliliği nasıldı annenin.Böyle anneler var çünkü kızıyla yarışır..Çok defa konuştum ama anlamıyo beni inanmıyo bana. Mutlu olduğuma inanmıyo sanki eşimin ailesi beni sevemezmiş ben onalrı sevemezmişim gibi konuşuyo hep olumsuz
Bilmiyorum kıskançlık mı nişanlıykende evlendikten sonrada hep ilişkimiz iyiydi ufak tefek şeyler için birbirimizi kırmamaya yıpratmamaya özen gösterdik. Anneme göre bu alttan almakmış kendimi ezdirmekmiş ama beni ezen yokki. Aksine ben böyle uyumlu ve sakin kaldıkça onlar bana daha çok değer veriyolar el üstünde tutuyolar.Eşinin ailesiyle ilişki seviyeñ tam yerinde. Annende kıskançlık sezdim. Annenİ dinleme. Sen bildiğin yolda devam et.
Hep anlatırdı rahmetli babannemin onu çok sevdiğinden ilk geliniydim kızı da yoktu bana çok iyi davrandı der durur. Babannem ölene kadar bakmış annem hala da gözleri dolar anlatırken çok severdim diye. Gayet mutlu huzurlu bi ailede büyüdüm sıkıntılarımız yoktu.Kıskanıyo mu ne,kendi evliliği nasıldı annenin.Böyle anneler var çünkü kızıyla yarışır..
Yalnız yaşamıyor babam sağAnneniz yalnız mı yaşıyor?
Benimki yalnız yaşıyor, annemde aynı anneniz gibi davranıyor. Ben yalnızlığına veriyordum ama demek ondan değilmiş.Yalnız yaşamıyor babam sağ
Bilmiyorum kıskançlık mı nişanlıykende evlendikten sonrada hep ilişkimiz iyiydi ufak tefek şeyler için birbirimizi kırmamaya yıpratmamaya özen gösterdik. Anneme göre bu alttan almakmış kendimi ezdirmekmiş ama beni ezen yokki. Aksine ben böyle uyumlu ve sakin kaldıkça onlar bana daha çok değer veriyolar el üstünde tutuyolar.
Onlar bana geldiğinde asla yemek yapmamı istemiyo yorulma sen çalışıyosun kendi gelince yapsın diyoç Öyle çok sık gelen insanlarda değiller 3 4 ayda bir gelip giderler geldiğinde de kayınvalidem zaten yaptırmaz bana bişey ben geldikleri gün hazırlanırım sadece diğer günler yaptırmaz. Ama anneme yetmiyo bu ilk günde yapma yorulma diyo.Bence olduguniz gibi devam ettirin siz esinizin ailesini sevdiginizi onlarin gelip gidislerinden hizmet etmekten rahatsiz olmadiginizi belirtin kabul edip etmemek kendisine kalmis
Siz oldugu gibi devam ettirirsiniz cunku annenizin istedigi normal kabul edilebilir seyler degil sizi seven deger veren insanlara annenizim dedigi gibi muamele atmeniz ne kadar dogru olur ki
Ben evlenmeden önce birlikte çok vakit geçirdik kardeşlerim evlendi gitti ben annem babamla kaldım birlikte çok vakit geçirdik. Çalışıyordum çok gezerdik birlikte ben evlendikten sonra yalnız kaldı. Bilmiyorum belkide ondan yapıyo böyle ama artık benimde bir evim var yuvam var ailem var bunu anlamıyoBenimki yalnız yaşıyor, annemde aynı anneniz gibi davranıyor. Ben yalnızlığına veriyordum ama demek ondan değilmiş.
Zor bir durum allah yardımcınız olsun
Annenizin içine kaynana kaçmış
bana yapma dediklerini gelininden bekliyo gelini yapmayınca da laf ediyo annem çok zor bir kadınAnnenizin içine kaynana kaçmış
Ben evlenmeden önce birlikte çok vakit geçirdik kardeşlerim evlendi gitti ben annem babamla kaldım birlikte çok vakit geçirdik. Çalışıyordum çok gezerdik birlikte ben evlendikten sonra yalnız kaldı. Bilmiyorum belkide ondan yapıyo böyle ama artık benimde bir evim var yuvam var ailem var bunu anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?