Sorun Bende Olabilir Mi ?

SayYouLoveMe

Hursit sen bir kahramansin,onden gidersin cocugum
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
6.703
31.361
498
Merhabalar...
Simdi KK uyesi dostlarim,disardan bir goz tanimayan kimselerin fikirleri su zamanda daha objektif ve daha makul.En azindan yansiz ve tarafsizlar.Bu nedenle size danismak istedim.

28 yasindayim.Calisiyorum.Cok zengin degilim ama kendime yetebilecek kadar hatta zaman zaman simartacak kadar kazaniyorum.Begendigim biri var ve 3 aydir birlikteyiz Tabi buna birliktelik denirse.Ne zaman bulussak 2 kez annesi en olmadi 1 kez de kiz kardesi arar.İlk tanistigimizda aile ici bir durumdur aciliyeti vardir dedim ama sonrasinda surekilik arz etmeye basladi.Ailesnin benden haberi var hatta annesiyle de cok resmi olmasada ayak ustu tanistik.Benim sacim annesinin deyimiyle erkek gibi :) Genelde etek giymem tercih etmissem cok resmi bir durum olmasi gerekir,makyaj deseniz sadece kalem.Rutinim olan bakimlarimi atlamam ama tarzim birz daha maskulen.Artik son bir ayda annesi 3 saat goruyorsak 3 kez ariyor.Saglik problemi yok,sordum.Evinde bir problem yok.Esi de sag (Allah omur versin).Peki 30 yasindaki bu adami benimle bulustugunu bildigi halde 3 defa aramak nedir.Bazen de kizina aratiyor.Begendigim kiside benimle mi alakali dedigimde "hayhir,asla" diyerek yanit veriyor.Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor,sizce problem benimle mi alakali..??

Belki öyle, belki değil.

Belki sizi rahatsiz etmek istiyor ya da genel anlamda sizden bagimsiz olarak kontrolcu bir anne ve her zaman ayni şeyi yapiyordur. İki durumda oldukça kotu zaten.

sizce problem benimle mi alakali..??
Problem sizinle alakali degil problem=sizsiniz cevval bir kayinvalide olacak sanirim karsinizda :KK14:
Annesi bir arar iki arar duruma beyefendinin mudahale etmemesi de ayri bir konu yalnız ?
Düsünüyorum..annem sevgilimle bulustugumda her defasinda 3 kere arasa ve oylesine ariyor ise bundan sevgilimden önce ben rahatsiz olurdum.

Belki öyle, belki değil.

Belki sizi rahatsiz etmek istiyor ya da genel anlamda sizden bagimsiz olarak kontrolcu bir anne ve her zaman ayni şeyi yapiyordur. İki durumda oldukça kotu zaten.
3 kardesler tek cocuk olsa idi bende ilk olarak bu sekilde dusunurdum.Belki biraz daha genc olsa yani 30'larinda olmasa yine kontrol + merak derdim.Buna ragmen dediginiz gibi kontrolsa durum cidden kotu.

Ne konuşuyorlar? Ne konuşur ki insan sevgilisiyle beraberken annesiyle? Aynı evde yaşıyorlarsa en çok en çok gelirken ekmek al falan der, merak ettim :-)

3 kardesler tek cocuk olsa idi bende ilk olarak bu sekilde dusunurdum.Belki biraz daha genc olsa yani 30'larinda olmasa yine kontrol + merak derdim.Buna ragmen dediginiz gibi kontrolsa durum cidden kotu.

Bu kadar kontrol+ merak yaşi kucuk olsaydi da garip olurdu ya. Ben tek cocugum ve hayatimda bu kadar darlamadi annem ha. 🙄

Konu ve zenginliğiniz ne alaka? Valla ben 20 Li yaşlarda kızım bi erkekle buluşsam annem asla aramaz. Bence sorun sende değil

Merhabalar...
Simdi KK uyesi dostlarim,disardan bir goz tanimayan kimselerin fikirleri su zamanda daha objektif ve daha makul.En azindan yansiz ve tarafsizlar.Bu nedenle size danismak istedim.

28 yasindayim.Calisiyorum.Cok zengin degilim ama kendime yetebilecek kadar hatta zaman zaman simartacak kadar kazaniyorum.Begendigim biri var ve 3 aydir birlikteyiz Tabi buna birliktelik denirse.Ne zaman bulussak 2 kez annesi en olmadi 1 kez de kiz kardesi arar.İlk tanistigimizda aile ici bir durumdur aciliyeti vardir dedim ama sonrasinda surekilik arz etmeye basladi.Ailesnin benden haberi var hatta annesiyle de cok resmi olmasada ayak ustu tanistik.Benim sacim annesinin deyimiyle erkek gibi :) Genelde etek giymem tercih etmissem cok resmi bir durum olmasi gerekir,makyaj deseniz sadece kalem.Rutinim olan bakimlarimi atlamam ama tarzim birz daha maskulen.Artik son bir ayda annesi 3 saat goruyorsak 3 kez ariyor.Saglik problemi yok,sordum.Evinde bir problem yok.Esi de sag (Allah omur versin).Peki 30 yasindaki bu adami benimle bulustugunu bildigi halde 3 defa aramak nedir.Bazen de kizina aratiyor.Begendigim kiside benimle mi alakali dedigimde "hayhir,asla" diyerek yanit veriyor.Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor,sizce problem benimle mi alakali..??
oğluna aşırı düşkün.
ha ayşe fatma ha sen. yine arayacaktı bence. sorun senle ilgili değil

Ne konuşuyorlar? Ne konuşur ki insan sevgilisiyle beraberken annesiyle? Aynı evde yaşıyorlarsa en çok en çok gelirken ekmek al falan der, merak ettim :-)
Onu bende merak ediyorum hemde cok,ama benimle mi ilgili diyerekten sordugumda alakasi yok dedi.Bende uzerine gidip daha fazla rahatsiz etmek istemiyorum.Ne konustunuz demek de biraz ayip geliyor bana.Sonuc itibariyle ailesi.

Konu ve zenginliğiniz ne alaka? Valla ben 20 Li yaşlarda kızım bi erkekle buluşsam annem asla aramaz. Bence sorun sende değil
Konu zenginligim degil aslinda,hani birine ihtiyacim yok.Karsimdaki kisiden gelir bazinda bir beklentim yok demek istedim.Bunu yazdim ki ailesi maddi bir mevhumdan dolayi ariyor seklinde dusunmeyin.

Konu zenginligim degil aslinda,hani birine ihtiyacim yok.Karsimdaki kisiden gelir bazinda bir beklentim yok demek istedim.Bunu yazdim ki ailesi maddi bir mevhumdan dolayi ariyor seklinde dusunmeyin.
Aman çekilmez geçen bende biriyle flört ediyordum babası arası aman ses çıkartma dedi rezil ya fkdkfkkd bunlarla devam edersek bizde burdakiler gibi eşim çok aileci diye konu açarız

Sevgilinde suç
Sınırını çekememiş
Açmasın meşgule versin
Böyle yapışık yapışık ilişkileri sevmiyorum işte
Annesi çocuğuna saygı duymuyor

Annesinin yaptığı çok saygısızca olsa da erkek arkadaşınızın bu konudaki tutumu daha önemli. Belli ki rahatsız olmuyor, annesini uyarma gereksinimi duymuyor. Hiç değilse telefonunu sessize alabilir, onu bile yapmıyor. Sınırlarını çizemeyen bu adamdan arkanıza bakmadan kaçın zira ailesiyle beraber sizi çok yıpratacak gibi duruyor

Yerinizde olsam asla o kişi ile bir daha görüşmezdim.
Beyninizin kapanma butonu aktif olursa köprüyü geçince "ben ne yaptım" diye kafanızı taşa vurursunuz.
Annesinin aşırı bağımlı olduğunu bir kenara bıralım. Bu durumu idare edemeyen bir erkek var karşısınızda.

Olası bir kv veya görümce problemi yükleniyor...
Sevgilinizin çoktan bu duruma el atması gerekirdi. Ben normal bulmadım bu durumu.

Merhabalar...

Ben problemin kaynananın oğlunu paylasamamasi olduğunu düşünüyorum yakasından düşmeyecek oğlunun hiç

Yani sizin saçlarınız at yelesi gibi uzun da olsa kadın arıza ona da çamur atacak kusur bulmayacak mi ?

Maskulen tarzınızı sevdim ablamda bizzat sizin gibi
Hatta dönüp yaşınıza baktım ablam mi yazdı acaba diye .

Aklınıza onaylanmak için tarzınızı değiştirmek gelirse yapmayın demeye geldim ❤️Kimse bizi eğip bukemez sırf onaylanalim diye hele....

Back
X