Sorun Bende Olabilir Mi ?

Annesinin yaptığı çok saygısızca olsa da erkek arkadaşınızın bu konudaki tutumu daha önemli. Belli ki rahatsız olmuyor, annesini uyarma gereksinimi duymuyor.
İnanirmisin,aslinda oluyor.Yuzu kipkirmizi oluyor,masumlasiyor hatta kuculuyor.Ama annesine dinletemiyor galiba.Aslinda bunada biraz uzuludugum icin cok usberlemiyorum.

İnanirmisin,aslinda oluyor.Yuzu kipkirmizi oluyor,masumlasiyor hatta kuculuyor.Ama annesine dinletemiyor galiba.Aslinda bunada biraz uzuludugum icin cok usberlemiyorum.
Annesini uyararak bunun önüne geçebilir ama yapmıyor. Bence rahatsızlığınızı dile getirmelisiniz

3 yaşındaki oğlum, benden ayrı nerede olursa olsun aramıyorum ne yapıyordur diye.
Bir sıkıntı olsa bana ulaşırlar herhalde deyip, hem kendimi hem karşıdakini rahatsız etmiyorum.

30 yaş😂

Yani kv de görümce ler de oğlan da kişisel sınır nedir bilmeyen ve saygı duymayan insanlar.

Hepimiz ailemizi çok seviyoruz. Ama benim annem dışarı çıktığımda max mesaj atar eve gelirken bunu al diye çünkü özel hayatıma saygı duyar. Sizin kvde öyle bir şey yok. Oğlu da aynından, karşında flörtüm varsa saygılı davranırsın, gelen aramaları kısaca açıp sonra konuşalım ararım dersin. Her şeyden önce 3 kez açıp telle konuşmak kabalık. Size saygısı yok ki bu adamın.

Kaldı ki sizin yanınızdan çıkıp zaten kvnin yanına gidecek ee akşam göreceğin adamı 3 kez aramak nedir???

Bence kaç bunlardan topluca🤭🤭🙈

Çok problem sinyali alıyorum. Biz flört ederken kayınvalidem eşimi arardı. Bende anlam veremezdin niye bu kadar üstüne düşüyor diye.
sonra tanıştık en ufak şeyden bana alttan alta laf sokmalar. Ben nefret ederim böyle gerginlik, çekişme ortamından. Vazgeçecektim ama eşim çok peşimden koştu, kapımda yattı filan.
Neyse 5 ay içinde evlendik. Ne zamanki eşimle aynı evde yaşamaya başladık. Kadın çıldırdı. Bana düşman gibi hareket etmeye başladı. Eşimde baktı ikimizi bir arada idare edemeyecek (yani çok saçma sanki ben karısıyım, annesi kuması) annesiyle iletişimi kesti.
sizin erkek arkadaşınız yeri geldiğinde rest çekemecek potansiyelde ise hiç o topa girmeyin. Bdv kayınvalide konusundan geçilmiyor.

Çok problem sinyali alıyorum. Biz flört ederken kayınvalidem eşimi arardı. Bende anlam veremezdin niye bu kadar üstüne düşüyor diye.
sonra tanıştık en ufak şeyden bana alttan alta laf sokmalar. Ben nefret ederim böyle gerginlik, çekişme ortamından. Vazgeçecektim ama eşim çok peşimden koştu, kapımda yattı filan.
Neyse 5 ay içinde evlendik. Ne zamanki eşimle aynı evde yaşamaya başladık. Kadın çıldırdı. Bana düşman gibi hareket etmeye başladı. Eşimde baktı ikimizi bir arada idare edemeyecek (yani çok saçma sanki ben karısıyım, annesi kuması) annesiyle iletişimi kesti.
sizin erkek arkadaşınız yeri geldiğinde rest çekemecek potansiyelde ise hiç o topa girmeyin. Bdv kayınvalide konusundan geçilmiyor.
Aslinda soyle cereyan ediyor.Birlikte otururken bir ambiyans hayal ediyorum.Biraz mahremiyet gibi.Ama telefon gelince uzerine birde annem deyince benimde kafamdaki o butun kurgu ve resim paramparca oluyor.Sonrasinda da rahatsiz oluyorum haliyle.Aslinda bir tarafim "bu hala buyuyememis bir cocuk,hem kendisi hem de ailesi icin.Bu nedenle inceldigi yerden kopsun sonuc olarak annesi cok baskin" derken diger tarafim "fitne ve fesatsin,annesi de arar kardeside ailesinden begendigin kisiyi sakinma" diyerek beni durduruyor. :) Cok aradayim ama bir sey yapmazsam,bir cozume kavusturamazsam uzulup kosesinde kalanda ben olurum kuvvetle muhtemel.

Arkadaşınıza bir gün "annen seni günde 3 kez arıyor, bir gün evlenirsen annen eşini kıskanacaktır" gibi bir cümle biraz akıllı bir adam mesajı alır ve çeki düzen vermeye çalışacaktır... Yok mesajı almadı, bir şey değişmedi o zaman senin sevgiliyi değiştirmen gerekecek...

Back
X