Sorun bende..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bugün ablamlar geldi uzak yoldan. Neyse eşim ablamın eşi ile çok iyi anlaşıyor. Biz eşimle bayramda tatile gtcez plan yaptık. Enişteme de söyledik bin kere. Anlamak istemiyor illa otele gitcekmişiz hep birlikte tatil yapcakmışız iki aylık bebekleri var yani yeğenim. Sürekli ağlıyor. Burda enişteme tek arkadaş eşim ikisi bir araya gelince kimseyi umursamıyor. Tatile gtcez bu sefer biz ablamla yeğenime bakarken onlar gitcek takılacak gezecek bizi takmayacaklar. Ee benim eşim de herkes gibi bayramda çalışmıyo doğal olarak ben de kocamla D vakit geçirmek istiyorum ama eniştem varken eşim yüzüme bile bakmıyor benimle hiç ilgilenmiyo. Ben onu özlüyorum beraber vakit geçirmek istiyorum o yanımızda başkaları olsun kalabalık olsun hep birlikte olalım istiyo. şuanda da yeğenim uyudu malesef onu sevemeyeceğim için yanında uzanıp onu izledim annemlerle oturuyorum. Ben hep birlikte oturalım istiyorum enişte ile ikisi tv de maç yapıyo. Tatil de resmen ikisi tatil yapacak ve ben böle bi tatil istemiyorum. Enişteme on kere anlasın diye anlattık ama duymazlıktan gelip hala tatili bi ayrıntılı konuşalım diyor. Eşim de onla tatil yapmak istiyo. Minik bebekle tatil olmaz sen eğlenirsin bizim burnumuzdan gelir diyorum anlamıyo sen bizi kıskanıyorsun eniştenle ondan böle diyorsun diyo. Ablam bile iki günlük bebekle tatil olmaz dedi. Ama anlamıyorlar.. Hep ben istiyorum ben özlüyorum ben vakit geçirmek baş başa olmak istiyorum. Eşim hep kalabalık olmak herkesle takılmak gülmek vs istiyo. Bıktım ya ben neden böyleyim. ne yapmalıyım

Bugün ablamlar geldi uzak yoldan. Neyse eşim ablamın eşi ile çok iyi anlaşıyor. Biz eşimle bayramda tatile gtcez plan yaptık. Enişteme de söyledik bin kere. Anlamak istemiyor illa otele gitcekmişiz hep birlikte tatil yapcakmışız iki aylık bebekleri var yani yeğenim. Sürekli ağlıyor. Burda enişteme tek arkadaş eşim ikisi bir araya gelince kimseyi umursamıyor. Tatile gtcez bu sefer biz ablamla yeğenime bakarken onlar gitcek takılacak gezecek bizi takmayacaklar. Ee benim eşim de herkes gibi bayramda çalışmıyo doğal olarak ben de kocamla D vakit geçirmek istiyorum ama eniştem varken eşim yüzüme bile bakmıyor benimle hiç ilgilenmiyo. Ben onu özlüyorum beraber vakit geçirmek istiyorum o yanımızda başkaları olsun kalabalık olsun hep birlikte olalım istiyo. şuanda da yeğenim uyudu malesef onu sevemeyeceğim için yanında uzanıp onu izledim annemlerle oturuyorum. Ben hep birlikte oturalım istiyorum enişte ile ikisi tv de maç yapıyo. Tatil de resmen ikisi tatil yapacak ve ben böle bi tatil istemiyorum. Enişteme on kere anlasın diye anlattık ama duymazlıktan gelip hala tatili bi ayrıntılı konuşalım diyor. Eşim de onla tatil yapmak istiyo. Minik bebekle tatil olmaz sen eğlenirsin bizim burnumuzdan gelir diyorum anlamıyo sen bizi kıskanıyorsun eniştenle ondan böle diyorsun diyo. Ablam bile iki günlük bebekle tatil olmaz dedi. Ama anlamıyorlar.. Hep ben istiyorum ben özlüyorum ben vakit geçirmek baş başa olmak istiyorum. Eşim hep kalabalık olmak herkesle takılmak gülmek vs istiyo. Bıktım ya ben neden böyleyim. ne yapmalıyım
Ablan hani bosaniyodu? Buyuk kavga etmislerdi. Vazgecip tatile mi dondunuz yine?

Eşinle enişten arasında bir ilişki olabilir mi diye geldi aklıma :)

Şaka bir yana sorun sende değil bence, eniştende ve eşinde, tek bir çözümü var herkesin olduğu ortamda lafı dolandırmadan ima etmeden dimdirek sizle tatil yapmak istemiyorum diye söylemek. Sonunda kötü baldız olursun ama böyle ısrarcı adamlar da anca bundan anlıyor

Bence siz gitmeyin.Eşiniz gitsin eniştenizle takılsınlar nerede takılacaklarsa,siz de kendi arkadaşlarınızla başka yere gidin.

Gecenlerde de benzer bir tatil mevzusu vardi o da sizindi dimi? Bence esinizle bu konuyu sakince konusmalisiniz. Belli ki birliktr vakit gecirmenizden keyif almiyor esiniz. Buna çözüm bulunmali.

Sorunu kendinde aramak, seni bir süre sonra bunalıma sokar.
Doğrusu konunda haklısın, henüz 2 aylık bir bebekle tatil adının Hakkını verdirmez. Eşiniz bu konuda bencil davranıyor, muhtemelen kafa yapıları çok iyi uyuştuğundan vakit zevkli geçiyor. Siz nasılsa yanındasınız, aslında kendince bir tercih bile yapmıyor..

Eşiniz sizden çok enişteyle bir arada olmak için gidiyor tatile.Ben de pek sevgi göremedim ne eşinizin size sevgisini ne de eniştenizin ablanıza sevgisini onlar ayrılmamak için eşlerden de ayrılmıyorlar bence.İkisi de eşleriyle yalnız vakit geçirmeyi tercih etmiyor.Çok abes bir durum.Resti çekmelisiniz yalnız gitmezsek hiç gitmeyelim diye hazır çocuk yokken Başbaşa yapılır tatil.Eşiniz çok düşüncesiz..

Back
X