• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bendemi ?

başınızda kavak yelleri :ıslık::ıslık::ıslık:

flört dönemi nasıldınız?

takılara aileler ne diye karışır hiç ama hiç anlamıyorum. O takılar sizlere hediyedir. (ihtiyacı var yok tartısması bile ne saçma.) sizin hakkınızda başkaları yorum yapamaz buna izin vermeyin.

çalışmayı zaten istemiyordum-kocam para vermiyor-çalışmamı istemiyor??
annen versin sana para diyor :temizlik::stop::stop::stop:

acaba sen kimin soyadını taşıyorsun??
ailen sana para vermek zorunda değil.. (eşin burada takıları aldılar diye gönderme yapmıyorsa şayet..)
madem aile oldunuz o aileyi eşin geçindirmek zorunda.

4 binlira 2 gün içinde nasıl biter ki evin ihtiyaçlarını karşılamıyor diyorsun,kredi kartına ne alıyor eşin,2 kişinin faturaları çok mu yüksek geliyor.
Evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama bana bnm vermiyor al sende dursun şazım olur fln diye

Evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama bana bnm vermiyor al sende dursun şazım olur fln diye
4 binliranın 2 günde bitmesi tuhaf ya eşiniz para tutmasını bilmiyor elinde bence.Kredi kartına ne alıyor mesela kalem kalem hesap yapması gerek.

Kusura bakma ama çalışmak istemeyen sensin. Ne bekliyorsun ki. Her gün havadan 100 lira para mi gelsin. Asalak gibi yaşamayı istiyorsan sürünmeye mahkumsun.

20 yaşında daha lise mezunu bile değilken neden evlendin? Atlı mı kovaladı?

Eşinin sana gram saygısı yok. Bulmuş zavallı, ne dese yapacak, cahil bir kızcağızı vurmuş semeri üstüne.

Şu onu yapıyor bunu yapıyor ama beni seviyor olayına da hastayım. Sevmiyor efendim sevmiyor. Seven insan karısına üç kuruşun hesabını yapmaz.

Çalışıp kendi ayakların üstünde durmadığın sürece bu muameleye mahkum olacaksın.

takıları ailen niye alıyo. imkanları yoksa yapmasalardı takıları da almasalardı. damat tarafı yapsa aynı şeyi küplere binersiniz.

bi de 20 yaşındasın çalışmıyosun güya adam da çalışmana izin vermiyo? e demezler mi adama neden diye. gökten sihirli değnek yağsa da bi mucize olsa diye beklemeniz lazım yani. bu tip adamlarla evlenirken ne umuyodunuz ki?

Ailenin takıları alması hoş olmamış, önce sana masraf yapmışlar sonra da takılarını alarak al gülüm ver gülüm yapmışlar eşinin ailesinin hiçbir şey yapmaması ile senin ailenin bu yaptığı aynı şey

20 yaş okul yaşıdır madem okumadın çalışacaksın

Ya şöyle insanlara nasıl merhametli diyorsunuz ben anlamıyorum adam acil bi hastalığınız olsa umrunda değil ama mükemmel diyorsunuz neresi mükemmel allah askına

Sende suç niye istemiyosun ki o senin kocan yani yabancı değil.

Sorun sende. İlkokul mezunusun daha bu yaşta okumak yerine koca peşine düşmüşsün işte sonuç bu. Sen çalışsan kazansan milyarlar bak nasıl oluyor ama nerde...

İş bul. Çalışmaya başla. Boşarsa bundan dolayı boşasın. Maaş kartını da saf gibi adama kaptırma. Bulmuş 20 yaşında kızı sesi çıkmayan eziyor işte...

İş bul. Çalışmaya başla. Boşarsa bundan dolayı boşasın. Maaş kartını da saf gibi adama kaptırma. Bulmuş 20 yaşında kızı sesi çıkmayan eziyor işte...

kocam çalıştırmıyor lafı bahane. yorumlardan birinde ben de çalışmak istemiyorum demiş.

hiç bi vasfın yoksa bile git cagrı merkezıne calış...bu ne be...bı de o adama utu yemek yap.ooooooh ne çakal adam..

Bilmiyorum da esim bu konuda anlayışlı ise giderken bana birakmis 100 lira sonra konuştuk ki bende bi 10 lira vardi onu versem ayip olurdu dedi aslında esim para ihtiyacı olan herkese vermek isteyen biri biraz karakter herhalde

Merhaba hanımlar bn 1 buçuk yıllık evliyim . çalışmıyorum dışardan lise bitiriyırum eşimde işi iyi gayet güzel maaş alıyo bnm sorunum şu ki düğünde bnm ailem takıları aldı çokta fazla olmamıştı 5bin oldu 2sini zaten verdiker eşime eşimin annesi fln bunu çook büyük bir sorun etti ve eşimin ailesi hiç bir çöp bile almadılar bnm ailemse mutfagı adan z ye kadar döşediler ve her gittigimde ve geldigimde mutlaka harçllık olsun dursun gibisinfen para veriyolar .. Neyse önemli olan takılar ... Eşim 1 buçuk sendir hiç kendiligin para vermez sanki bnm hiç ihtiyacım olmuyo gibi! hakkına grmeyim bazen veriyor 10 20 bu kadar bn utanıyorum ve para isteymiyorum artık istiyorum ama vermiyo param yok diyo git annen versib diyo bişi alcam ihtiyacım var yada 20 yaşındayım bnmde özendigim şeyler oluyo ha almıyondeil bazen alıyo ama al şu parada senin olsun yada ne biliyim ihtiyacın olur fln diyip hiç verm iyo bnde içerlenip istemiyorum ... zaten hiç ihtiyacım olmayan bişeyi almıyorum ihtycm varsa gerekliyse alıyırum arkadşla dıları çıktık 70 lira para verdi bn 30 lirasını harcadım eve geldim para dedi bnde 30 lira verdim işte dedim onu nerde dedi bn sana 70 verdim fln yaptı o kadar zoruma gitti ki anlatamam hemn getirip verdim ondan sona baya para fln istemdim annemlere gittim annemler başka sehirde eşimden para istedim birz para bırak diye param yok dedi 300 liralarsı vardı cüzdanda o kadar agır geliyo ki size anlatamm napmam lazım :KK43: her ay annesine kurban paraı olarak 50 tl veriyo 50 harçlık diye veriyo annesi engelli dışarı fln çıkmıyo banada ayda bıarakın 50 tl 5 lira bile vermiyo :KK43: bni çok seviyo eminim ama para konusunda böyle yapıyo bazen lazım oluyo bişey oluyo beş kuruş param yok kalakalıyom öyle çalışmamada izin vermiyo gerçekten şaşdım kaldım yardım edin bana napabilirim.....
Seviyomu ? buda ilginç bir yaklaşım çok gaddarca gelebilir ama çalışmadığını bilerek aldığın ve sevdiğin kadını insan azıcık düşünür ben kocana diyecek birşey bulamadım.hele annende iste ne demek ya ? evlenmıssın sen evlenmiş pes

kocam çalıştırmıyor lafı bahane. yorumlardan birinde ben de çalışmak istemiyorum demiş.
O zaman iş değişir. Çalışmak istemiyorsa bunu da evlenmeden önce söyleyecekti. Burada bazı kadınların sorunu var. O da "Adam beni seviyor ama" diye başlayan cümleler. Seviyorsa seviyordur ve seven adam karısını parasız pulsuz bırakmaz. Acil bir durum olsa taksiye binemez, bunu düşünmez mi o çok seven koca??

Herkes kıza çalış demiş ama böyle adamlar çalışan karısının maaş kartını elinden alır. Burda ne kadar eğitimli, çalışan kadınların maaşlarını kocalarına verdiğini, evi kendi maaşlarıyla geçindirip bide üstüne ev işi yapıp eşinin kendi maaşlarıyla sefa yaptığını okuduk. Aklıma gelen bi kaç üye de var..

Senin sorunun eşinle oturup güzelce anlatacaksın. benimde ihtiyaçlarım var. Senin ben istemeden bana para bırakman lazım. Haa olabilir bana para vermek istemiyorsun o zaman ben kendi paramı kazanırım ama ölsemde senle evliyken annemden para istemem diceksin..

Yemin ederim evlilik erkeklere güzel. Ohhh kadın hem sevsin hem ev işini yapsın hem yemek yapsın hem çocuk yapsın ona baksın hem başka başka şeyler. Bir de üstüne beyefendi parasını ondan sakınsın. Senin yaptıklarını parayla yaptırsa maaşı yetmez. Çalışın ya. Tabi çalışınca da yine işten gelince herşeyi siz yapmayın. Ben de böyle konuşuyorum ama belkide yanlış adamla evlendiniz.

Valla hata sizde ya. Evlenmeyin böyle adamlarla. Vallahı şunu yaşayacağıma öleyim daha iyi. Resmen kölelik.

Back
X