Sorun 'Benim'

Sizin istemediğiniz bir şeyi zaten yapmaması gerekiyor, haklısınız rahatsız olmakta. Her iki tarafında istekleri ve ihtiyaçları karşılıklı olmalı.

Bu derin bir konu burada iki cümle ile çözebileceğiniz bir şey değil. Acil olarak destek almanız gerekiyor. Şu an koronadan dolayı online terapiler var onları araştırın hatta şu an tvde dizileri olan psikolog kadının da online terapisine denk geldim. İsterseniz araştırın. Cinselliğim altında başka şeyler yatıyor olabilir. Evliliğinizin başından beri böyleyse beklememelisiniz çünkü sorun çözülmemiş siz ötelemişsiniz. Bu problem daha büyük sorunlara yol açabilir, hem eşiniz açısından hem de sizin açınızdan. Çocuklarınız da sizin gerginliğinizden etkilenir onları da olumsuz etkileyebilirsiniz. Destek almanız gerekiyor.

Zaman zaman çoğu kadının yaşadığı bir durum bu maalesef...ve ciddi anlamda zorlayıcı bir konu..
Benimde yaşadığım oldu her kadın gibi...ve büyük ölçüde psikoloji ile alakalı..cinsellikten keyf almamanız da bu duruma biraz çanak tutmuş sanki...sorum şu,
haz alıyormuydunuz önceden yoksa sadece eşinizi mutlu etmek için yaptığınız bir aktivitemi cinsellik sizin için
Haz almıyorsanız istememeniz çok normal
Bunun için değişik yollar denediniz mi peki yani sorunun kaynağına inip bazı rutinleri değiştirmeyi denediniz mi
Yoksa hep tekdüze bir yatak hayatınızı var
Bunlar önemli sorunuzun kaynağına inersek çözümde bulabiliriz unutmayın

Ben de sizinle aynı problemi yaşıyorum yalnız değilsiniz ve gerçekten evde ciddi problemler yaşıyorum anne olmak cinselliği arka plana atıyor ama sevişmek kadar da normal bir davranış var evlilikte biraz afrodizyak içeren gıdalar deneyin ya da alkol almayı bilmiyorum bu sorunu aşan varsa lütfen yazsın

belki de aseksüelsiniz. hiç cinsel istek duyduğunuz bir an hatırlıyor musunuz. bir filmden ya da eşinizin dokunuşundan tahrik oldunuz mu? hiç sevişmeyi siz başlattınız mı?

Konunun tamamını okudunuz mu içinde mutlaka işinize yarayacak tavsiyeler vardır

İsteksizlik neden oluyo diye üstüne biraz düşündünmü yani ilişkide bi sorununuz yoksa bu derece isteksizlik olmasına ne denir bilemedim bi terapimi alsanız çift olarak

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Şimdilik özelden bana yazar mısınız?
selam ben de rahatsizim bu konuda o yuzden okuyorum arasdiriyorum boyle sizi okuyunca sormak istedim siz tedavi gordunuzmu iyilesme oldumu sizde?

Uzun zamandır buraya girememiştim. Aseksüel değilim, nadiren de olsa istekli olduğum anlar oluyor. Burada konuştuktan sonra doğum kontrol hapını bıraktım ve biraz daha normalleştim. Şükür tecavüze uğruyor gibi hissetmiyorum artık, yumruklarımı sıkıp ağlamıyorum. Zaten kullandığım doğum kontrol hapı en ağır olanlardan biriymiş. Şimdi de tedirginim, hamile kalırım korkusu var hep.
Merak ettiğim kadınların geneli mesela her gece istekli mi oluyor? Ben çok mu anormalim?

İşlerin yoluna girmeye başlamasına sevindim, doğum kontrolü için sipiral kullanabilirsin ya da güvenebileceğin yöntemi araştır.

İstek konusu kişiden kişiye değişir. günlük aktivitene, moraline, yorgunluğuna göre de değişir. Keyfin yerindeyse her akşama da hayır demezsin, anormal değilsin, eşinle birlikte kurun o dengeyi, bir gün arayla olsun bem de seni özleyeyim diyebilirsin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…