Anlıyorum...bi iki gün için olabilir ama uzun süre kalmayın ve her zaman belli mesafeniz olsun , asla çok fazla samimi olmayın ,tecrübelerime dayanarak söylüyorum inanın ne kadar değer verirseniz o kadar değersizlesiyorsunuz..gerek yok
sizinle bir seyi paylasmak istiyorum en son kaynanama gittigimizde, 2yuzluklerine şahit oldugum gorumcem ve kızı da geldiler oraya. benim kızım 3 yasinda ve ortahalli insanlarız.
fakat diğer gorumcemler oldukca zengin yani durumlari oldukça iyi villalari arabaları paralari var marka kitafet vs giyiyorlar
ne alakasi var diyeceksiniz bence de ne alakası var . Ama zengin gorumcemin küçük kızı da oradaydı.
Dolayısıyla bizi disladilar resmen aynı masaya oturmamiza rağmen ben ve kızım yokmuş gibi davrandılar. Ya nasil anlatayim resmen yokmuşuz gibi davrandılar .
kendimi cok değersiz hissettiriyorlar.
bu zengin fakir ayrımı yapan insan ayıran kız diğer gorumcemin kizini da alip yatak odasina yattilar birlikte kitap okudular yaşları birinin 24 birinin 8.
benim 3. yaşındaki kızım dışlanmış hissetti bana kitap okumuyolar dedi aglamaya başladı.
bir sustum 2 sustum en sonunda
dedimki benim kızımı neden dışlıyosunuz? ben anlamiyorum mu zannettiniz? dedim.
aldığım cevap " ben ilgilenmek zorunda değilim" oldu.
bunu benim kızımın halasının kızı söylüyor.
benim kizimla ilgilenmek zorunda değilsen, teyzenin kiziyla neden ilgileniyorsun o zaman?
resmen disladilar.
kaynanam da balkondaydi yemek hazirliyordu. sonra ben oyle deyince gorumcemin kizi yatttigi yataktan kalkip kaynanamn yanina gitti kapiyi da kapattılar.
ne konuştular Allah bilir artık.
O gun cok zor sabrettimmm
madem bizi sevmiyorsunuz neden evimize geliyorsunuz? yüzsüzlüğün bukadari.
yada bizi seviyorsaniz benim kızımı da araniza alın.
aaa ama biz diğerleri gibi elit kesim degiliz tabi neden sevsinler ki bizi