Sorun eder misiniz ?

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese merhaba
Benim 5 yıllık bir ilişkim var.
Bizim ilişkinin başından beri anlaşamadığımız bir durum vardı. Konu ise erkek arkadaşımın eve dönüş saatleriydi. Arkadaşları ile görüştükten sonra 3 4 veya 5 gibi dönüyordu. Ben aslında buna memnun olmasam dahi pek ses etmiyordum. Bu arada kendisi de 11den sonrasını pek güvenli bulmadığından saat 11den sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyordu. Ki benim de bu saati geçen gezmelerim nadir olduğundan benimle alakalı bir sorun yaşamıyorduk
Gerek pandemiden dolayı hassas oluşum gerekse de bu eve geç dönmeler benim pek hoşuma gitmediğinden bundan 3 gece önce saat 4 buçukta eve gitmesinden sonra ertesi sabah böyle yapıyor olman benim pek hoşuma gitmiyor diye serzenişte bulundum. Ama sanki bu hiç olmamış gibi konuştuğum sabanın gecesinde yine 3 bucukta gitti. Ben herhangi bir tepkide bulunmadım. Dün gece yine 3te eve gitti. Ve ben bugün bunun hoşuma gitmediğini ve asıl olarak meselenin benim hoşuma gitmediği bir durumu paylaşmama rağmen rahatsızlığımı görmezden gelip üst üste 2 gece daha aynı davranışı sergilemesini doğru bulmadığımı söyledim. Cevaben ise bu yıllardır böyleydi bunu zamanında konuştuk sen ve ben aynı değiliz ben erkeğim benim gece yarısı birşey başıma gelmez gibi savunmalar yaptı.
Akşam dışarı çıktığını haber vermek için aradığında yine aynı konu açıldı ve bak çıkıyorum işte neden lafını sözünü yapıyorsun öf dedi.
Ben çıkmasına vakit geçirmesine fazla tepki veren biri değildim zaten ama karşınızdaki kişinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda bunu ertesi 3 gece daha yapar mısınız?
Beni kızdıran durum o saatte dönmesi değil artık beni kızdıran durum hassasiyetine ben bu kadar dikkat ederken onun sanki hiç söylememişim gibi üst üst e bu durumu devam ettirmesi..
Siz bu durumu nasıl karşılardınız ? Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba
Benim 5 yıllık bir ilişkim var.
Bizim ilişkinin başından beri anlaşamadığımız bir durum vardı. Konu ise erkek arkadaşımın eve dönüş saatleriydi. Arkadaşları ile görüştükten sonra 3 4 veya 5 gibi dönüyordu. Ben aslında buna memnun olmasam dahi pek ses etmiyordum. Bu arada kendisi de 11den sonrasını pek güvenli bulmadığından saat 11den sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyordu. Ki benim de bu saati geçen gezmelerim nadir olduğundan benimle alakalı bir sorun yaşamıyorduk
Gerek pandemiden dolayı hassas oluşum gerekse de bu eve geç dönmeler benim pek hoşuma gitmediğinden bundan 3 gece önce saat 4 buçukta eve gitmesinden sonra ertesi sabah böyle yapıyor olman benim pek hoşuma gitmiyor diye serzenişte bulundum. Ama sanki bu hiç olmamış gibi konuştuğum sabanın gecesinde yine 3 bucukta gitti. Ben herhangi bir tepkide bulunmadım. Dün gece yine 3te eve gitti. Ve ben bugün bunun hoşuma gitmediğini ve asıl olarak meselenin benim hoşuma gitmediği bir durumu paylaşmama rağmen rahatsızlığımı görmezden gelip üst üste 2 gece daha aynı davranışı sergilemesini doğru bulmadığımı söyledim. Cevaben ise bu yıllardır böyleydi bunu zamanında konuştuk sen ve ben aynı değiliz ben erkeğim benim gece yarısı birşey başıma gelmez gibi savunmalar yaptı.
Akşam dışarı çıktığını haber vermek için aradığında yine aynı konu açıldı ve bak çıkıyorum işte neden lafını sözünü yapıyorsun öf dedi.
Ben çıkmasına vakit geçirmesine fazla tepki veren biri değildim zaten ama karşınızdaki kişinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda bunu ertesi 3 gece daha yapar mısınız?
Beni kızdıran durum o saatte dönmesi değil artık beni kızdıran durum hassasiyetine ben bu kadar dikkat ederken onun sanki hiç söylememişim gibi üst üst e bu durumu devam ettirmesi..
Siz bu durumu nasıl karşılardınız ? Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.
sureklı sureklı gec saatlere kadar dısarda olması benım ıcın sorun olurdu

yanı arada bır arkadasıyla dısarı cıkmıs ,ne bıleyım sehır dısından kuzenı gelmıs ,unvden dostu gelmıs falan tamam anlarım ama sureklı !habıre !hep! durmadan!... bu tekrarlanıyorsa gıtsın yolunu bekleyecek bırını bulsun derım ne musasebet yanı

hatta derım kı ben saksı mıyım ? ordan bakınca oyle mı gorunuyorum ? derım ve bırdahakıne ızın vermem ısıne gelırse yanı

bazı seylerı konusup net sekılde belırtmek lazım bence

İğrenç iğrenç muhabbetler ya. Sen kadınsın ben erkek. Iy yani. Siz fazla mı kibarsınız ne?
Bu kadar cinsiyetçi bi adamla nasıl birlikte olabiliyorsunuz birde? Merak ettim
Ben saat 12 gibi dışarıda bulunduğum bir gece sözlü tacize maruz kalmıştım. Sevgilim de bundan dolayı bak bu saatlerde dışarıda olman güvenli değil daha uygun vakitlerde eve git diye bir konuşma yapmıştı. Sen bir kadınsın maalesef ki böyle insanlar var ve senin için geç bir vakite bulunmak tehlikeli demişti
Ki ben bu konuda hassasiyetine saygı duydum ve gerekeni yaptım.

Ben saat 12 gibi dışarıda bulunduğum bir gece sözlü tacize maruz kalmıştım. Sevgilim de bundan dolayı bak bu saatlerde dışarıda olman güvenli değil daha uygun vakitlerde eve git diye bir konuşma yapmıştı. Sen bir kadınsın maalesef ki böyle insanlar var ve senin için geç bir vakite bulunmak tehlikeli demişti
Ki ben bu konuda hassasiyetine saygı duydum ve gerekeni yaptım.
İyiymiş. Onun için bir risk oluşturmuyor geçe kadar takılması. Çünkü o bir erkek ve güçlü.
Buna da saygı duyun o zaman niye dert ettiniz ki?

sureklı sureklı gec saatlere kadar dısarda olması benım ıcın sorun olurdu

yanı arada bır arkadasıyla dısarı cıkmıs ,ne bıleyım sehır dısından kuzenı gelmıs ,unvden dostu gelmıs falan tamam anlarım ama sureklı !habıre !hep! durmadan!... bu tekrarlanıyorsa gıtsın yolunu bekleyecek bırını bulsun derım ne musasebet yanı

hatta derım kı ben saksı mıyım ? ordan bakınca oyle mı gorunuyorum ? derım ve bırdahakıne ızın vermem ısıne gelırse yanı

bazı seylerı konusup net sekılde belırtmek lazım bence
Geçtiğimiz senelerde bu olay haftada 1 ancak oluyordu veya 2. Ki geç gittiğinde de hep aynı insanlarla görüşüyordu. Ve hatta bir internet kafede cumartesi günleri sabahlıyorlardı. Ben bu internet kafe olayında sizin için iyi olur deşarj olursunuz diye destekte dahi bulundum. Gittiğinde rahatsız dahi etmedim.
Ama yani bir rahatsızlıktan bahsedildikten sonra 3 gece daha üst üst e yapmak bana bilinçli geliyor artık

Evlenene kadar bu şekilde yaşayan kişinin evlendikten sonra size söyleyeceği şey ;"senden önce de gece hayatım vardı ...senden sonra da olacak! İşine geliyorsa böyle..gelmiyorsa aha kapı " diyeceginden adım kadar eminim
Dışarıda bulunduğu vakit açık alanda oturup sohbet ediyorlar. Bu konuda bir şüphem yok. Gece hayatı, bar tarzı değil. Böyle olsa zaten yürütemezdim. Ama etraf manyak dolu ve bir zarar gelmeyeceğinin garantisi yok.

Olayla aynı degılız ben erkegın gozuyle bakanlardan oldum olası tıksınmısımdır.

Kendısı calısıyor mu, kac yasında?
27 yaşında yeni mezun oldu tam olarak çalışıyor sayılmaz. Ama görüştüğü insanlar da hep çalışan insanlar zaten. Sabah nasıl kalkıyorlar ise gidiyorlar aklım almıyor

Dışarıda bulunduğu vakit açık alanda oturup sohbet ediyorlar. Bu konuda bir şüphem yok. Gece hayatı, bar tarzı değil. Böyle olsa zaten yürütemezdim. Ama etraf manyak dolu ve bir zarar gelmeyeceğinin garantisi yok.
Kışın nerede oturuyorlar ?

Sen kadınsın ben erkek zihniyetsizliğini bir kenara bırakıyorum, onun için ayrı bir konuda konuşmak lazım bir araba laf edebilirim ama asıl konuya gelecek olursak da diyelim ki yarın öbür gün evlendiniz, bir yuva kurdunuz. Sanmayın ki bu düzen sona erecek. O zaman da şimdi yaptığı gibi, yıllardır böyle diyip geçecek. Siz evde misiniz, öldünüz mü kaldınız mı artık sabaha karşı sokaklardan toplarsınız. Gece feneri misiniz siz? Ben olsam bu tahammülü asla göstermez, siler atardım çok net. Fazla tahammül göstermişsiniz bile.

Sözünü dinleyerek ona bu kozu sen vermişsin zaten en başında kendine karıştırmaman ona susman durumu kabullenmen demek zaten. Bi alo noluyoruz diyememişsin adam doğal olarak seni takmıyor valla helal olsun kendi sözlerini dinletip kendilerine bağlıyo bu tipler nasıl yapıyolarsa. Sen kadınsın ben erkeğim falan varoşluk yani

Back
X