Sorun edilecek birsey mi?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kaynanamlarla 5 6 saatlik mesafede oturuyoruz.Eşim asker.Bugün konuşurken doktora gittiğini ilac aldigini 1 hafta kullan gel yaramazsa ameliyat ederiz dedigini söyledi.Eger öyle olursa 1 haftaligina sen gelsen buraya ,x seni garajdan bindirse biz aliriz falan dedi.
Benim eltim iki hafta önce evden baskasina kacti.Kaynanamlar da köyden merkeze geldiler.Kayınpederim, kaynim merkezde calisiyorlar.Kaynimin evinde kaliyorlar.Ilkokula giden bir kiz çocuğu da var kaynimin.Yani 1 hafta oraya gidip onlari idare etmemi istiyor.Eşim gelemez izni yok çünkü.Merkezde kendi kardesi falan var onlar yakinindayken bunu benden istemesi normal mi?Ya da ben mi abartiyorum..

Kadın kadına daha rahat ederim diye mi düşündü yada sizi kendine yakın görmüş olabilir mi acaba ilişkiniz nasıldır genel olarak

Eşin yanında değil ve gelinsin seni daha uygun görmüşler bu durum için git biraz idare et dayanamazsan birşey uydurup evine dönersin

Daha onceki konunda cocugu almak, kaynina aileye destek olmak istedigini soylemistin.
Demek hisler karsilikliymis. Iste sana firsat.

Aslinda buna pek takilmiyorum da.Eşim ben mutfaktayken annesiyle konusuyordu.Heralde kaynanam ayip olur mu birsey düşünür mu gibisinden birsey dedi.Esim de "tabii ana gelecek.X oyle şeylerden kacmaz" dedi.Oradaki "tabii " kelimesine zitlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…